Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 819
  • 154
  •   1
Отговори
# 45
Моето момче е малко, на 11 месеца е.  Бих го оприличила с Мечо Пух а за придружители в книгата ще сме аз, тати и кученцето ни Гери. Ние сме семейство, а когато семейството е цяло е най-хубаво. Представям си, че тръгваме на дълго пътуване и по пътя се включваме в много щури приключения.

# 46
  • Пловдив
На каква възраст е вашето дете? - Малката ми дъщеря е на 14 г.
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? - Много обича животни, грижи се за тях и се интересува за особеностите им.
Ако можеше да е герой в книга - щеше да е Лечителка на животни и щеше да е придружена от любимото си коте и от по-голямата си сестра Simple Smile

# 47
Моето момче е на 11 много е изобретателен  най вероятно би бил герой във негов свят изцяло измислен от него със супер герой и много хора от различни раси и естественно контрола да е негов:laughing:LaughingLaughing.А другото ми момче със сигурност ще е пазител на животните:laughing:

# 48
Синът ми е на 3 годинки, а дъщеря ми на 1. Баткото би бил пожарникар, като не заспива без любимата си играчка - плюшено агънце. Малката обожава котета.

# 49
На 6 месеца. Ако беше приказен герой вероятно щеше да е фея, придружена от 3 домашени любимци - кучета.

# 50
Тя е момиче на 2 години и половина. Все още рядко гледа анимационни филмчета, затова познава малко герои. Но все пак любима и е Маша от "Маша и мечока". Има си домашен любимец. Това е кучето Локи, а с него винаги са мама и тате.

# 51
  • Велико Търново
Детето ми е на 6 и вече е моят герой Simple Smile Ако беше част от приказка или история на книга щеше да е момче с кученце и велосипед, винаги в настроение за приключения и забавление, като неразделно с малкото си братче на 3 ще откриват света и вълнуващите мистерии на големите.

# 52
  • Варна
Колко интересна игра... 😍😍😍
Детето ми е на 7г. Ако трябва да избира предполагам би избрал да бъде миньон 😁 (или както им казва по-малкото му братче ,,Папска,,)... Ще бъде с Коко и Чочо - двете ни папагалчета, с които са големи приятели (единствено към него са социални). Би бил придружаван от неговото братче на 3г...
Ух, сега само като си ги представя... ♥️♥️♥️

# 53
Дъщеря ми е на 3 години и е на тема Снежанка и всички принцеси .
С нея ще е най - новия член на семейството ни - сестричката й ,която е на 5 месеца .
Имам и домашен любимец - куче питбул

# 54
  • Ямбол
На каква възраст е вашето дете?-4год. Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то- Маккуин (колите) Red Car:, щеше ли да е придружено от домашен любимец-коте:cat: и кой член на семейството щеше да е с него-баща му.Laughing

# 55
Бих подарила с удоволствие на племенничка. Момиче на 7 години. Обича много всякакви животни. Предполагам би се зарадвала най-много на зимни приключения с г-н Катеричок

# 56
Детето ми е на 3 години. Любимият герой е Спайдърмен, той ще присъства в книгата, заедно с мен и баща му, без домашен любимец! Simple Smile

# 57
  • София
Племенникът ми е на 3 г.. Ако създавах персонализирана книга за него, главният герой щеше да е някое от кученцата от "Пейс патрул" - любими са му. Домашен любимец няма да има, а с него ще са мама и татко.

# 58
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!
Синът ми е на почти 7 г.Любимият му супергерой в момента е Върколакът,обожава домашните любимци,все пак си имаме цели 7.Предполагам щеше да избере любимото си коте все пак,но с всички обича да играе.В книгата би включил цялото семейство и някое наше приключение,при нас винаги е забавно.

# 59
Синът ми е на 1 и четири месеца😊Дани белята е много палав, смел и игрив. Обожава котки, затова би бил Котаракът Феликс. Винаги и навсякъде е придружаван от дивата си майка.

Общи условия

Активация на акаунт