Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 829
  • 154
  •   1
Отговори
# 60
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!
На 10г. и на 8г. - любими герои и на двете са  Калинката и черния котарак.
Обичат да играят, да четат книжки, строят с конструктори, обожават плюшени играчки. Придружителка ще е голяма им сестра, която е вече студентка и домашният ни любимец - немска овчарка.

# 61
На три годинки е сина ми. Любимо му е детското Супер самолети, така че ще е с Джет и Дизи. Член на семейството - баща му.

# 62
Дъщеря ми е на 6 г.  Борбен герой ,заради преждевременното си раждане щеше ли да е придружено от домашен любимец куче и любимия и бате ( вуйчо )

# 63
Принцесата е на 9 години, но в книгата би била нещо средно между Рейвън от Малките титани и  Хърмаяни от Хари Потър. За домашен любимец ще има капибара и съм почти сигурна, че ще си избере за компания много по-големия си братовчед, с който да борят заедно несправедливостите в един анимиран свят.

# 64
На каква възраст е вашето дете? Прекрасният ми син е на 9 м+.
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант! Още докато бях бременна избрахме всичко да му е с Малкият принц. Ако аз създавах персонализирана книга, щеше да е именно тази - Малкият принц. Няма да е придружен от домашен любимец, а от мама и татко.🩵❤️🩵

# 65
Моето дете е почти на 3 години. Ако беше герой, щеше да е пазител на бездомните котки. Много обича да гали котки по улиците, радва им се и им казва "писи".

# 66
Дъщеричката ми навърши 1 годинка преди точно 10 дни. Понеже тя е нашето малко чудо, появило се след дълги години борба, приказната героиня, която смятам че й отива е малката фея Камбанка. Heart С нея задължително трябва да е нашият малък Чихуахуа приятел Тоби, а аз като нейна мама бих я придружила с удоволствие в пътешествията и приключенията й. Още по-голямо удоволствие за нас обаче ще е ако може към нас да се присъедини и нашия татко. Heart Eyes Heart

# 67
  • София/Севлиево
Имам две прекрасни момчета -на 16 и на 3 години.Те биха били придружени в своите пътешествия (защото книгата ще е за пътуване и запознаване с нови и интересни неща) от кучето Рекс и евентуално от моя милост(а ако се нуждаем от шофьор тогава и татко им ще се включи).

# 68
Синът ми е на 2г.Определено ще е спайдърмен,а неговият пример е баща му!

# 69
Имам страхотни деца - момченце на 7 и момиченце на 4 години. Двамата обичат да играят заедно и да си измислят разни приключения. Прекрасно би било те да са супергерои и историята да си е за тях двамата в някой хубав анимиран свят.

# 70
  • София
Детето ми е на 5 години. Мечтае да стане принцеса-полицай, която има домашен любимец и помощник котка. Simple Smile Щеше да е в компанията на мама и татко и да помага на хората.

# 71
Детето ми ще стане на 4 години сега през декември! Представям си го като герой, обичащ приключенията сред природата. Без домашен любимец. Придружен от мен, защото аз съм любител на походите, хълмчета всякакви и води Simple Smile

# 72
Моето дете е на 2 годинки и харесва Мини Маус. С домашния ни любимец, кучето Макси са голяма партия и със сигурност би се зарадвала той да е с нея.

# 73
  • Горна Оряховица
6 години
Щеше да бъде Скай от Пес Патрул .няма да има домашен любимец

# 74
Моят син е на почти 4г. Много е игрив и сладко пакостлив. Обича да майстори разни неща и да строи с лего. Обожава приказките и да му четем. Би бил много изненадат ако е герои от приказка. Имаме малко бебе и често влиза в ролята на Голям батко. В книгата би бил с малкото си братче.

Общи условия

Активация на акаунт