Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 849
  • 154
  •   1
Отговори
# 75
Моето дете е на три години и харесва сериала Блуи. Не съм сигурна,че има любимо животно, а за член от семейството ще избере мен и баща си.

# 76
5-годишна принцеса с домашен любимец дракон и най-добри приятелки мама и едно малко вещиче.

# 77
Момченце на 1год. и 2 месеца. Героят му би бил малко пакостливо момченце супергерой сдомашен любимец мече, защото мечетата са му любими. Heart

# 78
Едното дете е на 4г, другото на 1г. Голямата би била принцеса, няма да има домашен любимец, не се разбират с домашния котарак. Би избрала да я съпровожда или малката й сестра или баща й. Малката би била някакво хапещо чудовище Satisfied

# 79
Голямата ми дъщеря е на 5г. Ако може да бъде герой би избрала да е най-силната или най-бързата на света. Със сигурност , в подвизите, ще я придружава малката и сестра , която е на 1г.

# 80
Внучето ми е на 2 години. Любим герой му е мечо Пух. Вечер заспива с плюшеният си"приятел '

# 81
  • София
Дъщеря ни е на 4 години. Любим герой към момента Елза, но обожава животните и место се прави на някое. Обожава котета напоследък. Би се радвала да е с мен или баща ѝ.

# 82
  • Пловдив
На каква възраст е вашето дете?
Детето ми е на 4 години.
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него?
Би бил едно смело и умно момче. Харесва Spiderman, би бил придружен от едното ни куче, баща му щеше да е с него, защото той е неговият герой.

# 83
Дъщеря ми е на 12. Много обича всякакви животни, много чувствителна и емпатична. Виждам я като супер герой, който помага на изгубено куче, на изхвърлено коте или на щъркел, който не е успял да отлети към топлите страни заради счупено крило...💗

# 84
Сина ни е на 3 месеца и половина. Той е нашето сладко меченце и би го придружавал батко му, който е на 10г. За домашен любимец може да е някое пиленце или патенце! ☺🫶🏻

# 85
Детето ми е на 7г и сега симпатизира на Хари Потър.

# 86
Моето момиченце е на 9. Би искала да има супер сила, с която да обикаля света с нашето котенце, за да превръща предмети в домашни животни. Така всяко дете по света ще си има домашен любимец.

# 87
На каква възраст е вашето дете?
-Две деца : на 3год. и на 5 години
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него?
- Принцеси, придружени от пухкавата ни котка и розов динозавър. Те са сестрички, голямата ми дъщеря задължително щеше да вземе малката със себе си ❤️

# 88
Детето ми е на 3 и много обича да прави пакости и да нарушава правилата. Обича плюшеното си фламинго и заедно правят бели и крадат на мама морковчетата и чушките.

# 89
Моето дете е почти на 3г. Сутрин е миньон, по обед вече е нещо между Спайдърмен и Макуин, а вечер Маша, която прави беля след беля с всичките животни от анимацията. Обожава всички вълшебни приказки, а сега е на вълна принцеса Янка 😂(Снежанка) и щуротиите на джуджетата, които аз си измислям и ги асоциирам с неговите.

Общи условия

Активация на акаунт