Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 848
  • 154
  •   1
Отговори
# 90
Синът ми е на 4г. Ако трябва аз да избера какъв герой да е, бих избрала нещо от типа на супер мен. Обаче, ако трябва да питам него, веднага ще каже спайдермен. Със сигурност, би бил придружаван от домашен любимец (куче) имаме в къщи и той много го обича. Би избрал мен да го придружава в приключенията му.

# 91
Дъщеря ми е на 7 години. Би била придружена от някой вълшебен любимец и малкото си братче Цецко. Ще влезе в ролята на красива и смела принцеса, която се грижи за природата и животните.

# 92
  • София
На каква възраст е вашето дете? - Имам 5 деца на различна възраст. Най-малките са на 2 и на 10.
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? - Най-малкият харесва магаренцето Йори, а баткото си пада по Железния човек. В момента имаме 2 кучета и децата много ги обичат. От семейството вероятно ще изберат внучката, която много обичат или баща си.

# 93
Децата ми са на 8 и 3 години. И двете биха били супергерои, каквито са в моите очи. Със сигурност биха спасявали света, вероятно придружени от кучето си. С тях бихме били аз и татко им, но и цялата рода Grinning

# 94
Моята дъщеря е на 3 години и ако създавам персонализирана книга за нея тя би била супер герой придружена от верният ѝ приятел котето Ам-ам Simple Smile  А като нейн помощник ще е сестра ѝ - Диана (7м). И двете ще спасяват животните и ще се грижат за тях.

# 95
Моята дъщеря е на 10 години и тренира гимнастика. Бих я изобразила като успешна спортна гимнастичка. Има домашни любимци - куче и коте.

# 96
Моето дете е на почти 3 години.
Все още не разбира много от супер герои, но ще бъде себе си. Като ще плагиатстваме от пес патрул 😃 за да има машина за изтрелване на топки на гърба, както и пистолет с вода, за да стреля по "лошите" -в случая голяма кихаща маймуна, и кумчо вълчо който духа къщичките на прасенцата. 😃
Задължително черния и пухкав домашен любимец - Коте Ариел, а от семейството плюшеното розово мече,всички бебета и  мама. (Може да мине и  без мен,но искам да се видя и аз в детска книжка 😁🤣) ☺️☺️☺️

# 97
Моето дете е на 3 години, много харесва Супер камиона Карл. Домашните ни любимци са котетата Ана и Мустачко... Любимият му приятел - маймунката Дими и...  на къде без тати?!! ☺️

# 98
  • София
Детето ми е на 10год. Ако беше герой щеше да е от някоя от игрите, който играе - Roblox. Задължително щеше да е с коте, тъй като и в играта все с коте ходи Simple Smile По-скоро да е придружена с приятел, с който всеки ден се чуват и играя в играта.

# 99
На каква възраст е вашето дете? - На почти 6 години.
Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? - Щеше да е положителен герой (например Супермен). Може да е придружен от кучетата Арчи и Рони.

# 100
Дъщеря ми е на девет години, обича да танцува. Представям си я като балерина със суперсили, която обича да помага на нуждаещите се и да прави света по-добър. Обожава всякакви животни, така че може да има кучета/котки и други приятели помощници.
Синът ми е на 3години, той иска да бъде котаракът от Калинката и черният котарак...и да се бори с лошите, разбира се често вика на помощ и своята кака "Килинката" Wink

# 101
  • Бургас
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!
Внучката ми е на почти 7 години и обожава Чейз от супер кучета а има идомошен любимец пинчерче Роки .

# 102
Детето ми е на 5г. Иска да стане майстор на къщи. Много обича и кучетата от Пау Патрул и прасето Пепа. Имаме домашен любимец котка.

# 103
Дъщеря ми е на 8г.
Има по малка сестра, с която повече се карат и малък брат, с който повече се забавляват.
Обича животните и природата, много чувствителна и състрадателна.
Имаме домашна котка.

# 104
Любимия герой на моята дъщеря е Снежанка,обича всичко свързано с нея .
Имаме домашен любимец - куче Томи .
В книжката ще бъде с нейната най - скъпа приятелка - нейната сестричка на 5 месеца .

Общи условия

Активация на акаунт