Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 837
  • 154
  •   1
Отговори
# 105
Моето дете е на 3 годишна възраст.
Като герой си го представям като "Пакостник" придружен с два домашни любимеца - кученце и бобър. Това са му любимите животни.

# 106
Имам си две прекрасни дечица. Момче на 7г  и момиче на 2г.
Имаме си и сладко йорки (бабка на 11г) и един голям мечок, който е още бебе пуделчо.
Дъщеря ми определено е Маша!
Сина ми е разбойникът (от Рапунцел).
У дома е интересно. Simple Smile

# 107
  • В Космоса
Дъщеря ми е на 13 г. Като герой я виждам в образа на китаристка в рок банда. Обожава котета. Би се радвала да е придружена от баща си.

# 108
Дъщеря ми е на 9 години и много харесва Калинката от Калинката и Черния котарак, така че предполагам би се зарадвала точно на този образ. Също би взела за домашен любимец кучето на баба й (луд пинчер). А за придружител съм почти обедена, че би искала да съм аз

# 109
  • Варна
Имам две деца , баткото е на 5 , а малкия на 2 и половина. Баткото би бил Хълк, брат му Спайдърмен. Нямаме домашни любимци, и двамата биха си били заедно.

# 110
детето ми е на почти 4 години. много любознателна и физически активна, но и много маймунджулъци прави. представям си я като нещо средно между блуи и дора. в приключенията би взела със себе си любимата играчка -малък плюшен орангутан. харесва й да се справя с почти всичко сама, но би искала мама и тати да са наблизо за всеки случай.

# 111
Имам 3 внучета. Малкият Боян още не разбира, но каките на 4 г. обожават книгите и анимационните филми. Михаела би харесала Мини Маус, а Христина - Маша.

# 112
Дъщеря ми е на 3 г. и 1 м. Харесва много Маша и Мечока, Барбароните и Пепа Пиг. В книжката ѝ със сигурност биха присъствали домашни любимци. Имаме котка вкъщи, но детето много обича и кучета и не се страхува никак. Мисля, че би сложила цялото ни семейство в книжка.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 08:46 от *Сладкодъвка*

# 113
Дъщеря ми и на почти 4 години. Със сигурност би искала да се види като принцеса - постоянно си слага гривнички, чанти. Ако бъде с някого,то това няма да е животно, а с брат си на 9 години.

# 114
Детето е на 5годинки ,ще бъде полицайка и ще бъде придружена от куче и нейните любими каки

# 115
  • София
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!

Имам две дъщери - на 7 и на 5 години и абсолютно ги виждам като герои в "Зимни пакости" Heart Ще са отбор в приключението с любимата ни котка Маци Simple Smile

# 116
Синът ми е на 1год и 6месеца. Любим герой му е  Симба. Имаме си домашен любимец и се казва Рекс. Куче Рекс. Синът ми е луд по него. Много се обичат. Ще се радва да получи награда!

# 117
  • in Wonderland
Синът ми е на 7г. и харесва много Соник.

# 118
Имам две момчета на 7г. и на почти 3г. Ако бяха анимационни герои в момента са на вълна Супер котета или Блуи. Представям си ги двамата в някакво приключение Simple Smile да спасяват приятел, като междуврменно правят много белИ...

# 119
  • Русе
Дъщеря ми е на почти 10 години. Ако създам персонална книга за нея, тя щеше да е главен герой в книгата "Зимни пакости"- зимата й е любим сезон, пълен с любими празници.

Общи условия

Активация на акаунт