Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 825
  • 154
  •   1
Отговори
# 120
Синът ми е на 8 години. Имаме котка на име Пухи. Любими герои Нинджаго.

# 121
Малката ми дъщеря бих я направила основен герой на тази книга. Тихичко, постоянно рисуваща и творяща нещо. С нейния домашен любимец котето Пухи, което лежи до нея и мърка.

# 122
Дъщеря ни е на 3 години. Бих направила нея основен герой. Бих включила малкото и братче, което няма и годинка.
Сюжетът ще бъде свързан с техните патила заедно.

# 123
Синът ми е на 5 години и 9 месеца. Той много харесва Батман. Нямаме домашен любимец, но си ни представям в книгата - аз, изпаднала в беда, а той се притичва на помощ да ме пази и защитава от злодеите. Точно както Батман се изправя срещу лошите и се бори за справедливост, така и синът ми от малък е много смел - той е моят супергерой!

# 124
  • гр. Кюстендил
Моето дете скоро ще навърши 4 годинки. В момента си мечтае да бъде полицай, за да хваща крадци и да помага на хората, та като един супергерой може да има силата да бъде много бърз и смел, за да бъде героят на града ни! Имаме 2 котки и 1 Джак Ръсел, но те правят повече бели и от него, та те може да създават комичните ситуации в книжката.

# 125
Моят син е на 10 месец. Ако трябва да бъде приказен герой, си го представям или като Смърфа Мърморко или Гняв от “inside out”. Миличкия вечно е сърдит за нещо и не може да каже за какво. Нашето семейство няма домашен любимец, но моите родители имат немска овчарка- Лара. Когато им гостуваме са голям тандем в белите. Малкия ѝ хвърля парчета храна от стола си, вместо да в яде, а ако случайно не го прави, тя сама си краде от неговата храна. Винаги дърпат една и съща играчка, предимно от тези на кучето, които за негова жалост са вече “общи”. Обща е и купата с вода на кучето….Покрай игрите им винаги събарят какви ли не предмети. С детето навярно ще бъда изобразена аз в книжката, тъй като той е още бебе и съм винаги до него. Представям си историята да е със сюжет, в който детето и Лара правят бели, а аз се опитвам да ги предотвратя, докато те се радват на постигнатите “резултати”.

# 126
  • Разпиляна във въображението
Синът ми е на почти 10. Обича математиката и да играе на Майнкрафт. Нямаме домашен любимец, но би искал да имаме куче. Любимо му е да е сред природата, да кара колело и да играе с приятелите. Има две сестри, по-големи от него и ще е супер, ако станат герои на негова приказка.

# 127
Уау. Страхотна игра.
Включвам се с най-голямо желание и удоволствие.

Моето момче е на 10 години, обожава книги и съм сигурна, че много би се зарадвал да бъде герой от книга : ))

Представяам си го като герой със суперсили. По подобие на "Феноменалните" ще участваме цялото семейство и кучето ни Роки.
Ще помагаме на изпаднали в беда хора и животни.

: ))))))

# 128
Голямата ми дъщеря е на 8 години и е изключително любознателна. Ще й бъде интересно да се "види" като изследовател, а нейн неизменен спътник и помощник да е по-малката й сестра, която е само на 6 месеца. Ако имаше животно за придружител щеше да е котарак - черно бял и да се казва Топчо, като котето, което имаше.

# 129
Синът ми е на 10, обича приключенията и да помага на тези, които са в беда. Непременно трябва да има коте в историята,  а присъствието на мама би го зарадвал.

# 130
Дъщеря ми е на 3г.6м, харесва принцеси и за нея бих избрала да е Елза. До нея би бил баща ѝ, тя е "на тати красавицата и принцесата", а той - нейният супергерой Simple Smile

# 131
Дъщеря ми е на 6 години и обича принцеси. Тя би била героиня принцеса с красива рокля, ще си има оранжево коте и ще обича да играе с него сред природата, да го води на дълги разходки сред поляни и гори. Заедно с мама и тати.

# 132
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!

Детето ми е на 5 години, харесва конфу панда. Нямаше да има домашен любимец, но щеше да е с мама Simple Smile

# 133
Моята дъщеря е на 5г.6м,тя би била някакъв супер герой с много сили,а нейния помощник щеше да е любимото и куче Роки.

# 134
На 6 г. е моето детенце. Тя щеше да бъде Елза от Замръзналото кралство,  домашен любимец куче със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт