Подарете персонализирана книга от “Стани герой"! Използвайте нашия специален код!

• 4 823
  • 154
  •   1
Отговори
# 135
Дъщеря ми е на 4,6 години и ако аз създавам книга ще е герой от ПЕС Патрул . Естествено, че със нея ще са всичките кученца - Скай, Чейс, Еверест, Маршал, Роки…./

# 136
Детето но е на две годинки и много харесва всякакви животинки, като много се впечатлява от лъвчета в книжките.
Може би кученцето ще е с него.

# 137
  • София
Внучката е на 2,5 години и обожава да четем клижките за мечето Бизи.

# 138
  • Димитровград
Дъщеря ми би била русалка и би водила котката с нея.
Децата вярват силно, че са приказни герои.

# 139
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!

Вече е на 14г, и ако трябва да създам герой за него, то той би бил дългокос, сламенорус, щастлив кайтист (какъвто е той самият) Simple Smile
Обожава кучета, но за съжаление нямаме възможност за домашен любимец, а що се отнася до член от семейството с който би бил - това е по-големият му брат.
Снимката е с учебен кайт на 10г. възраст

# 140
1г Соник, коте

# 141
Дъщеря ми е на 2 години и няма точно определен герой ,може би Дора ,тя е също толкова любознателна и състрадателна.Имаме куче мопс за домашен любимец.

# 142
Момчето ми е на 10 години. Обича приключенски филми със злодеи и един добър, който ги побеждава. Може да участва баща му и малката му сестричка, която е на 3.

# 143
На каква възраст е вашето дете? Ако вие създавате персонализирана книга за него, какъв герой би било то, щеше ли да е придружено от домашен любимец и кой член на семейството щеше да е с него? Напишете вашия вариант!

От утре ще е на 2г и 5м. Щеше да е герой, който хем е изпълнителен, гальовен, любвеобвилен и добър, но и в същото време все прави пакости, разхвърля и от време на време захапва хората. Котето Меги, което както бива галено, така след това и ударено, но милото все стои на едно място, понякога бяга за да се спаси. За член на семейството винаги предпочита мен и никога не ме изпуска от поглед, затова ще кажа мама.

# 144
Синът ми е на 2 години. Ако трябваше да избирам какъв герой от книжка да бъде, най-вероятно щеше да е мече (той ги обожава) и поради тази причина нямаше да е придружен от домашен любимец, а от майка си - Мецана (в случая - аз).

# 145
  • Стара Загора
Дъщеря ми е на 2 години. Бих я изобразила като супер герой, който върви ръка за ръка с любимата си котка. Ще включа цялото семейство.

# 146
Синът ми иска да става водолаз и някое морско приключение с намиране на  потънало съкровище много би му харесало.

# 147
Дъщеря  ми е на 1г и 8 м, любима й е Пебълс от семейство Флинтстоун, биха участвали и брат й и сестра й, ще бъде много забавно да се видят като герои в книга Heart

# 148
Момиченцето ми е на 5 годинки и много обича Уенздей. Домашни любимци обича всякакви, но няма. Може би кученце ще е най-интересно за нея. И сигурно би искала двамата й батковци да я придружават. 😊

# 149
Моето дете е е на 1 г.и 9 м. Любимата героиня е Маша . А с нея разбира се ще е мечокът.

Общи условия

Активация на акаунт