Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 48 528
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
За кокоши трън при дете - да се отиде ли при ЛЛ или направо да се вземат лепенки от аптеката? И такова чудо му излезе на детето Pensive Аз не съм имала никога и не знам, как е редно да постъпя.

# 256
За кокоши трън при дете - да се отиде ли при ЛЛ или направо да се вземат лепенки от аптеката? И такова чудо му излезе на детето Pensive Аз не съм имала никога и не знам, как е редно да постъпя.

Пробвай първо с лепенки. Аз имах на кутрето и 3 дена с кепенки ми мина. Беше доста дълбок и голям, явно лепенките са ефективни Simple Smile

# 257
Happy, на сина ми беше външен, капилярен, оперираха го малко след раждането, защото беше огромен и растеше. При сестра ми са вътрешни, няма да се оперират, на гръбначен стълб. На нейния син е външен кавернозен и засега няма да го пипат. Аз може и да имам също, не знам. Тук във форума в темата за хемангиоми пише професор Бранков, който оперира сина ми. Може би той ще ви насочи към специалист, който се занимава с възрастни.

# 258
  • Близко съм
aloe, спомням си, че преди време си писахме на лични. Надявам се, че вече си по-добре. Hug bouquet

Да, писахме си. Доста я загазих сутринта отивам за обременаване с глюкоза дано всичко е наред. По една шепа хапчета пия доста са разбъркаани хормоните. След 6 месеца отивам на провеврка. Иначе в понеделник бях при ендото с изследванията. Но глюкозата утре сама си я пускам за мое успокоение.
И ти благодаря за всичкко Kiss

# 259
Скрит текст:
За ендокринолога казваш какви са оплакванията ти,  прави преглед на ЩЖ и пуска хормони, на мен специално той ми ги пусна,защото се правят в определен ден от МЦ, и така откриха нарушения и година и половина ходене по мъките.
Кога Ви казаха че е най добре да се пусне тсх?. Преди или след цикъл?

По време на МЦ
Това по време на менструация ли означава?

# 260
  • Близко съм
Да

# 261
При положителен тест за овулация, противопоказно ли е правенето на панорамна снимка?
Може ли да навреди при опити за зачеване изобщо или ако оплождането на яйцеклетката е настъпило?

# 262
  • Близко съм
Момичета какво ви е мнението за изследванията ми, че до др. седмица ще ми стане лошо .
микробиол.- вагин. :
    1/ На директната микроскопия се наблюдават епителни клетки
     и умерено лактобактерии.
2/ НЕ СЕ ИЗОЛИРАХА ПАТОГЕННИ БАКТЕРИИ И ГЪБИ.

Цитологично изследване :
    Адекватна за интерпретация цитология от м. шийка: Екзоцервикс-обилно клетки без дискариоза. Ендоцервикс-умерено клетки без дискариоза. Обилие от сегментоядрени левкоцити. По Bethesda-NILM (негативен за интраепителна лезия или малигненост); ПАП-ІІгр.

# 263
Здравейте! Доста съм притеснена, имам нужда от вашето мнение. Преди около 6 месеца си пуснах изследвания за токсоплазмоза, и igm и igg бяха положителни. По други причини пих общо 4 различни антибиотика, честно казано мисля, че нито един от тях не би лекувал токсоплазмозата. В началото на декември месец отново пуснах същите изследвания като този път igm е отрицателен. В края на месеца разбрах, че съм бременна. Реших за свое успокоение отново да си пусна изследванията този път в ДКЦ-то, обадих се по телефона и те ми казаха че засега само igm са излезнали и те били положителни, но повече не можели да ми кажат.... аз знам, че веднъж прекарана, не може да боледувам отново от токсоплазмозата. И все пак избухнах в плач и не мога да си намеря място, затова исках вашето мнение, мислите ли че има някаква грешка? Благодаря!

П.п. Да добавя, понеже доста де зачетох, пила съм Ципринол, Азитрокс, Панцеф и Азакс. На места прочетох, че Азитромициа, което си е Азитрокса, се използва за лечение на токсоплазмоза. Някой чувал ли е това да е така?
 Дори се обадих в Писанец и от там ми казаха, че резултата си е реален, не е фалшиво отрицателен..

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 16:48 от Milena1823

# 264
aloevera_, екстра си! Peace
Нищо притеснително, 2 група е нормална. Някакво леко възпаление вероятно имаш.

# 265
  • Близко съм
Април- Май бих аглументин и ми остана . А втора група, дали  наистина е добре? Аз все още не съм раждала а все това чета ,че била добре за раждали дами вече. Благодаря ти, ще изтърпя до прегледа, значи. Каква е тази практика, вече по вайбър, да се пращат не знам, ми не мога

# 266
За сексуално активна жена е нормално да е 2-ра група. Няма от какво да се притесняваш.

# 267
Моля ви някой да ми каже нещо 😭 ще се пръсна
Здравейте! Доста съм притеснена, имам нужда от вашето мнение. Преди около 6 месеца си пуснах изследвания за токсоплазмоза, и igm и igg бяха положителни. По други причини пих общо 4 различни антибиотика, честно казано мисля, че нито един от тях не би лекувал токсоплазмозата. В началото на декември месец отново пуснах същите изследвания като този път igm е отрицателен. В края на месеца разбрах, че съм бременна. Реших за свое успокоение отново да си пусна изследванията този път в ДКЦ-то, обадих се по телефона и те ми казаха че засега само igm са излезнали и те били положителни, но повече не можели да ми кажат.... аз знам, че веднъж прекарана, не може да боледувам отново от токсоплазмозата. И все пак избухнах в плач и не мога да си намеря място, затова исках вашето мнение, мислите ли че има някаква грешка? Благодаря!

П.п. Да добавя, понеже доста де зачетох, пила съм Ципринол, Азитрокс, Панцеф и Азакс. На места прочетох, че Азитромициа, което си е Азитрокса, се използва за лечение на токсоплазмоза. Някой чувал ли е това да е така?
 Дори се обадих в Писанец и от там ми казаха, че резултата си е реален, не е фалшиво отрицателен..

# 268
Иди на консултация в инфекциозна болница? Това ми хрумва

# 269
Иди на консултация в инфекциозна болница? Това ми хрумва
ами при паразитоложка бях, по-скоро на там ме бяха насочили, та дори и тя ми видя старите изследвания и каза да не се шашкам, че имам антитела и няма как да я изларам повторно, но за мое успокоение ще пуснем пак при тях. И сега не тя, а друга жена вдигна телефона и сопнато ми каза че ижм е + но повече не може да ми каже... как така просто умът ми е иска да го приеме това..

Общи условия

Активация на акаунт