Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 48 363
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Е, чак пък толкова. Повечето хора имат и не знаят.
В крайна сметка и от лекарствата за гъби могат да станат поразии - преценявате рискове/ползи.

Хубаво е да дадете изследвания и в друга лаборатория.
А за хомеопатията какво мислите?

Сега съм купила едни билкови капки от билкар, на които пише за деца и бебета над 4 месеца. Против паразити и гъби в червата са.

# 76
Гърненце, не можеш ли да пуснеш едни изследвания преди да почнеш да налагаш с каквото и да е? Ако е нещо сериозно, по принцип лимфните се подуват, но не болят. А теб те болят. Не знам как са болници и лаборатории по празниците, но според мен пусни нещо, за да ти се спокойно. И после налагай с каквото искаш.
vici, аз по принцип не се притеснявам, че ми има нещо сериозно, защото съм точно обратното на хипохондрик. Laughing По-скоро ме е страх да не съм тръгнала да развивам нещо хронично с врата, защото ще се побъркам.
Преди 3 г. ей-така, от нищото, стартираха проблемите ми с кръста и не мога да се оправя до ден днешен. Confused
Работя на компютър, почти по цял ден съм приведена напред, но досега не съм изпитвала дискомфорт. Откъде ми дойде това пък сега...
Аз даже не знам дали проблемът е в лимфните - не са уголемени сякаш, не ги напипвам. Просто, като си местя главата настрани, усещам лека болка, тип схващане, в точките, където са разположени лимфните.
Сега пък ме цепи цялата глава, все едно ще се пръсне. Очите - също. Почти напълно изключено е да съм вдигнала кръвно. Нетипично е и да имам главоболие.
Ще чакам още няколко дни, да видим как ще се развият нещата. Peace

# 77
Ако не са лимфни възли, пийни обезболяващо, намажи волтарен...

# 78
  • София
Мисля , че ми излиза ечемик на окото .
Имам Бяла пъпчица в основата на миглите, леко зачервяване.
Има ли някакъв метод , който да спре появата му?

# 79
Гърненце, дано е наред всичко. Аз пък точно обратното на теб -хипохондрик съм от възпалени лимфни възли и все най-лошото ми е в ума.

Иначе и аз се тръшнах за трети път тази година. Отгоре на всичките суплементи които вземам, имам противогрипна ваксина и какво ли не, пак се разболях. Много ме е яд. Но ще се оправя. Гърлото ми направо ще се взриви от болки, пръскам, мажа, смуча разни илачи. Яд ме е, че за празниците баш, но като дойде не пита. Детето само да е добре, пък аз все ще оцеля някакси.

# 80
Гърненце, дано е наред всичко. Аз пък точно обратното на теб -хипохондрик съм от възпалени лимфни възли и все най-лошото ми е в ума.

Иначе и аз се тръшнах за трети път тази година. Отгоре на всичките суплементи които вземам, имам противогрипна ваксина и какво ли не, пак се разболях. Много ме е яд. Но ще се оправя. Гърлото ми направо ще се взриви от болки, пръскам, мажа, смуча разни илачи. Яд ме е, че за празниците баш, но като дойде не пита. Детето само да е добре, пък аз все ще оцеля някакси.

Но като се разболяхте , имахте ли чувството, че се чувствате в безтегловност , все едно вървите и се движите по инерция

# 81
Дорис, какви са капките? Аз напоследък се обръщам към хомеопатия, та не е лоша идея това. Иначе, след фунгостатин бе добре пробата...болница наистина е крайно решение...
Vici, и аз съм огромна хипохондричка и с тези лимфни се побърках, имам загуба на дядо от лимфом и....

# 82
Мен за сега само гърло ме боли, даже ще тренирам в залата довечера. Но ме е яд, че съм взела мерки а все едно нищо.

Ива, и ние имахме болен, който оздравя, та моята хипохондрия също не е безпочвена Sad нашия болен ни е скъсил живота. Но съдба.

# 83
Мисля, че ми излиза ечемик на окото.
Имам Бяла пъпчица в основата на миглите, леко зачервяване.
Има ли някакъв метод, който да спре появата му?
Бабин метод е да натъркваш от време на време със златна халка. Иначе обикновено изписват капки и мехлем с АБ. Причината да се появи понякога е увеличаване на диоптъра. Или ако не носиш очила, а да имаш нужда от тях.

# 84
Дорис, какви са капките? Аз напоследък се обръщам към хомеопатия, та не е лоша идея това. Иначе, след фунгостатин бе добре пробата...болница наистина е крайно решение...
Vici, и аз съм огромна хипохондричка и с тези лимфни се побърках, имам загуба на дядо от лимфом и....

Капките са от един билкар. Мога да ги купя и да ти пратя с листовката. Ако прецениш, че не са за детето вие ще ги изпиете с мъжа ти.

# 85
То явно хората с отслабен имунитет ги удря най-лошо. Аз си го бях подсилили доста , обаче след тая операция, която се наложи пак отслабна. А колкото имунология не ми позволяват вече. Аз съм с автоимунен тироидит и такива препарати са ми забранени. Макар че и за тироидита не ми дадоха нищо

# 86
Здравейте, бременна съм в 3м с висока температура от 2 дена стига 38гр. Пих парацетамол, но минава за 3-4 часа и после пак се вдига. Явно са ме заразили с грип, но снощи ходих до спешното и ми казаха че мога само по 1 бг аналгин и 1 бр нурофен за 24 часа.. Правя компреси с оцет и вода, но и това я понижава временно

# 87
Здравейте! Ходих за пкк, дкк и црп...црпто е малко високо, другото е почти изцяло в норми, което е готово...

Да ходя ли на хематолог, или на личната и на гинеколога, че там имам разни проблеми..

# 88
  • Варна
Здравейте, бременна съм в 3м с висока температура от 2 дена стига 38гр. Пих парацетамол, но минава за 3-4 часа и после пак се вдига. Явно са ме заразили с грип, но снощи ходих до спешното и ми казаха че мога само по 1 бг аналгин и 1 бр нурофен за 24 часа.. Правя компреси с оцет и вода, но и това я понижава временно
Това е, което може да пиете, уви! Направете си чай от лайка, с мед и много лимон. Или пък с джинджифил ако е може. Много лимони и така. Дори фервекс или подобни не може да приемате.

# 89
Не намирам информация в нета какво е увеличени лимфни възли субмакубуларно. Имате ли някаква идея?

Общи условия

Активация на акаунт