Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Синан  Hug благодаря ти!  bouquet
Себи  Heart Eyes bouquet
Тони  Hug хади бакалъм  Praynig Сладък Алперен, благодаря!  bouquet
Дива  Hug дрес код създали Организето  hahaha Е, ще се съобразиш, няма как  Wink Ама за какъв край чак на другата година говориш, хайдиии не така, моля те  Naughty  Laughing
Напротив, няма и да ни кажат кога, само разбрахме защо . Вели си каза много ясно на Кадир защо се е хванал с тези мафиоти, точно до там съм стигнала с превода - "Защото понякога нищо не ти е достатъчно, защото заработените пари не са ти достатъчни, званието и стремежите ти не са достатъчно! Не са достатъчно, за да изживееш живота си за тях. И винаги усещаш несправедливостта. Мислиш си, че никой не те забелязва. Всички искат да ходят, но ти искаш да тичаш . Аз тичам, Адалъ! " Та ... с две думи, никой не го е заплашвал, за да стане куриер, това е неговото решение. Но, късно разбра каква ще е цената на това да тича, не да ходи   ooooh!
Продължавам с гледането, за да си отговоря на още някои въпроси  Peace
Алинка  Heart Eyes  bouquet
Айре  Heart Eyes ким билир ? Може пък и да ни пожелае  Thinking Laughing
От продуцента на Сблъсък  Исмаил Ичен  Laughing

Изгледах до края серията ... великолепна! Отново бях като залепена за екрана. Невероятно играят всички! Планът на Кадир според мен щеше да успее, ако не бяха Галип и началника. Началникът не трябваше да казва на никого от екипа до последно за акцията, явно все пак Кадир се е усетил, че има къртица сред тях  newsm78 защото някой все пак се обади на Вели и той организира всичко, а Галип не спази изричната забрана на Кадир да отива на 3 -я адрес. И Зейнеп му каза, че е провалил всичко ... Божее, сега ще ги мислим всички 3 седмици ... Джемре е разбита, Керем припадна и е много зле, Зейнеп стана неволно убийца на бащата на детето си, а Кадир е пребит  ooooh! Какво ли ни чака в 7 серия  newsm78
А, забравих да кажа нещо много важно... Селим каза на дъщеря си, че Вели не е кой да е ... явно не е, щом има хора навсякъде и цяла махала е зад него  ooooh! Явно след затвора е станал бос на мафията , която уби семейството му, кой знае  newsm78 Или поне е дясната ръка на Мъртвия  newsm78 Във всеки случай става все по-интересно   smile3508
Е, сега вече мога спокойно да ви пожелая лека нощ  Hug Задоволих любопитството си, само да видим дали ще мога да заспя след тази серия  Laughing

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 00:06 от queen_fenka

# 31

Синан bouquet, дадено Wink
Фенче Heart Eyes мерси за споделеното Peace
аз съм в началото Whistling

smile3524

# 32
Добрутроо Hug

да пием по едно съботно кафе Simple Smile

снощи стигнах до момента, в който Вели влезе в стаята с избитото си семейство.....и спрях,че съвсем нямаше да мога да заспя.... страхотна серия...спира ти дъха!!! Crazy
е ще имаме предостатъчно време да я коментираме Peace

# 33
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes благодаря! Страхотно кафенце!  bouquet
О, аз спах  Laughing А от серията съм във възторг, много силна! Но, най-много ме впечатлиха актьорите, раздадоха се на макс  Heart Eyes
Много ще ни е пусто тези три седмици без филмчето ни, добре, че се завръща на екран този любимко  Heart Eyes, та пак няма да сме с празни ръце  Peace

Сладките ми те  Heart Eyes Какво ли са им приготвили по сценарий  newsm78

# 34
Фенче Heart Eyes
мда...уникална игра на всички!!!!!!
а ние винаги може да си намерим тема на разговор при добро желание и настроение Peace
даа....Джес и Сю-предстоят им много интересни моменти Heart Eyes
жалко, че отложиха премиерата на Организето Tired
щяхме да имаме супер емоции..... Peace
това интервю за GQ....би трябвало да има превод по някое време Mr. Green
рускините да не дремят Naughty Joy Joy Joy

Кадир и Зейнеп.....много ми се гледа нещо по-нежно и по-романтично с тях Whistling Praynig
ноооо след последните събития в 6-та серия....май няма да е скоро, въпреки, че очаквам Кадир да бъде най-голямата опора за Зейнеп след станалото....само да не я вкарват в затвора ooooh! #Cussing out
надявам се да има и нови герои, примерно Мъртвия... Mr. Green

топ снимки от ИГ му-за 2018 Peace

хахах какъв гиф Joy Joy Joy
https://twitter.com/dxrkwitness/status/1078622554762498048
ама не мога да го вадя от ТТ.........

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 12:50 от Airra

# 35
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!  bouquet Малеее, май няма да мога да изгледам наведнъж серията. Cry Опитах на части, но то ужас върху ужас, пък за края, да не говоря... От малкото, което си позволих да надзърна, наистина страхотна игра! Отличен каст!

Айре, и аз мисля, че доста ще почакаме романтиката, а аз се готвех за любовни сцени... Гифът е супер! Как ги намирате тези уникални неща, бе?!

Фенче, аз ще се пробвам да гледам серията на "глътки" (достатъчно е дълга, че да ми стигне за известно време) така, че няма да скучая... и ще туширам да известна степен ужаса. И, благодаря за прекрасния Джесур! Невероятен е Киво с тази визия!

# 36
Айре  Heart Eyes разбира се, че можем да си намерим винаги тема за разговор тук , както сме правили винаги  Peace Наистина в тази серия всички играха като зверове, до един!  Peace Приятно ме изненада Мелиса, все повече влиза в ролята, браво! Този път и Мерве ми хареса, много я бива в такава роля. Ефеджан е толкова естествен, че ми иде аз да го удуша. А бе всички са много добри, евала!  Peace
Ех, и аз съжалявам за премиерата на Организето, но се надявам, че все пак ще има скоро такава  Praynig
Гифа е страхотен, благодаря ти!  bouquet Laughing
Кате  Hug точно така, за такива чувствителни като теб, на глътки  Wink Явно е, че не си падаш по екшъни и кримки. А на мен са ми любим жанр, гледала съм много и за това не се впечатлявам лесно  Laughing  Много обичам сериали, в които нямам идея какво ще се случи в следващата серия, непредсказуеми, а " Сблъсък" е точно такъв  Peace
Няма как да гледаме романтика точно сега, освен в спомени, съгласи се. Нали веднага ще скочат - на Зейно детето и е в ръцете на онзи психо, тя за любов мисли, Кадир скоро загуби семейството си, а той съхне по старата си любов  Wink Не върви. За това сценария ми е тамам, но можеше наистина да дадат малко спомени от тази явно голяма, истинска любов между тях. Само това намирам като кусур  Wink Иначе  поне за сега и само погледите им, показването на това какво са един за друг ми стига. Красиви са ми един до друг - той висок, силен и мъжествен, тя крехка, много нежна до него, много са ми хубави като двойка  Heart Eyes Мнозина примират по другата двойка - Джемре - Керем, на мен и те са ми много симпатични, но там малко ми боде очите еднаквия ръст на двамата, Джемре ми е малко едричка до Керем. Но, стават. Очаквам и там да ни покажат красива любов  Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано се вижда гифчето  Praynig

# 37
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета!

Благодаря ви за споделеното!
Аз изгледах серията на един дъх снощи като Фенчето Heart Eyes
Някои неща не ми бяха ясни на онлайн гледането,но се оказаха не толкова значими.

Все още не са ми напълно ясно мотивите на Вели защо и как точно е станал доставчик. Споменаването на думичките “несправедливост” и “никой не те забелязва” ми оставят едно чувство за неяснота,не ме убеди,че е само заради пари.
Тук искам да вметна,че парите,които Кадир подмени,са белязани,а не фалшиви.
Не е случайно и сигурно и по тази линия ще има развитие. Може би ще стигне до Мъртвия.
Питам се защо показаха единствено надписа на единия от гробовете,коити Вели посети-на Пънар Джевхер и той сравни Зейенп с нея,казвайки,че била също умна жена,”дано не свършиш като нея”!?
Колкото завеси повдигнаха,още толкова нови спуснаха,играта беше на ниво и с нас зрителите,качествен епизод,много напрегнат,играещ с емоциите на зрителите. Ту носталгия и нежност заливаше сърцата ни,ту жестокостта на суровия,истински жив живот ни зашлевяше шамар и ни връщаше в реалността,за да ни разтопи след това с чистотата,невинността и милосърдието,на които е способна само една детска душа.

Хубави,много хубави сцени между Кадир и Зейнеп. От двете страни на ъгъла. Символична сцена.
Не ги виждам скоро един до друг...
“Толкова много неща искам да ти разкажа”-Зейнеп
“С удоволствие/с радост ще изслушам всичко,само днес да не стане нищо лошо”-Кадир

“Докато върху теб не капне кръв,не можеш да се омърсиш”
и Зейнеп е омърсена с кръвта на бащата на детето си. Тя не е физическият убиец,но травмата е нанесена.

За другите събития и герои ще споделя малко по-нататък. Hug

Айре, Heart Eyes

# 38
Али Heart Eyes, много хубав коментар bouquet
мерси и за гифа Peace
това, че парите са белязани, а не фалшиви звучи много по-достоверно и реално Peace
сигурно ще изскочи и Мъртвия, покрай тях Mr. Green

Цитат
Колкото завеси повдигнаха,още толкова нови спуснаха,играта беше на ниво и с нас зрителите,качествен епизод,много напрегнат,играещ с емоциите на зрителите. Ту носталгия и нежност заливаше сърцата ни,ту жестокостта на суровия,истински жив живот ни зашлевяше шамар и ни връщаше в реалността,за да ни разтопи след това с чистотата,невинността и милосърдието,на които е способна само една детска душа.
Peace
както сцената с Вели и малката Айлин, която му подаваше хапчето в устата...неговата храна, без която ще умре..и му казваше, че ще оздравее.........
така и най-любимата ни сцена Heart Eyes Heart Eyes

"Повече не си тръгвай Зейнеп"
/гифчето е мое Wink/

Фенче Heart Eyes, права си, че няма как да има любов и романтика скоро....
но все пак всичко е в главата на сценариста...и след тези опостушителни трагедии и за двамата.....може като бумеранг да се вкопчат един в друг, припомняйки старите чувства..... Whistling
мечтая си де Wink

Цитат
Красиви са ми един до друг - той висок, силен и мъжествен, тя крехка, много нежна до него, много са ми хубави като двойка  Love
и на мен Heart Eyes
и Керем и Джемре са интересни...ама тя ми е една идея по-едричка за него...и в тяло и като черти на лицето

Кате Hug, на глътки да Joy Joy
Цитат
Гифът е супер! Как ги намирате тези уникални неща, бе?!
направи си профил в ТТ....и ще те светна....но и ВК има интересни находки

до после Hug

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 15:50 от Airra

# 39
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте на всички! Hug

Не съм писала досега, но ви чета редовно откакто е почнал Сблъсък. Благодаря ви за всичко споделено и постнато! Heart

На мен почти не ми остава свободно време за писане, имам такова колкото да изгледам поредната серия, но понеже сега дълго време няма да си имаме серийка, а и напират въпроси в главата ми, та днес реших да коментирам малко.

Излишно е да казвам, че сериала ми харесва много. Hands Plus1 Е, на моменти се усещам като мазохист – хем ми причиняват болка тежките, кървави сцени, хем не мога да откъсна поглед от Киво, Елчин, Алперен и Онур Heart Eyes(Мелиса трябва още да ми се докаже). Не ги минавам и с мишката, за да не изтърва някоя ключова дума, или момент, защото и сценарият е оригинален и много вълнуващ.
Нямах търпение да изгледам серията с превод, благодарение на прекрасния труд на Мелек Тийм и Синан! Благодаря ви много, много! Flowers Bouquet Heart Hug

Станаха ми ясни нещата дотук. Фенчето Hug е обяснила повечето от тях.
Да, акцията на Кадир се провали първо заради нетърпението на началника и второ, заради непослушанието на Галип. Кадир много добре познава Вели и отгатна, че той няма да предаде на Галип дъщеря му. Сега вече си задавам въпроса: Ако Галип беше изпълнил условието на Кадир и Зейнеп се озовеше сама при Вели, дали Вели щеше да я занули, като разбра, че не е избрала него и играе с полицията? ThinkingСпоред мен не. Детето му бръкна дълбоко в душата и едва ли би я лишил от майката, която го е възпитала толкова добре. Колкото и хладнокръвен да е, той също е имал семейство. Това дете обаче не заслужава баща като Галип и на Вели не му мигна окото за него. Тук обаче ми идва следващият въпрос: Защо Галип трябваше да го преоблекат с този пуловер? Hands Point UpНикой не прави празни ходове в такъв момент. Сигурна съм , че има нещо, но какво? ThinkingАко е бронежилетка, както предположиха някои, то Галип значи би трябвало да са го инструктирали да се прави на добър актьор и да не се издава. И затова да не е спазил инструкциите на Кадир. И затова толкова настоятелно да „моли” Зейнеп да го убие и да спаси дъщеря им...  Не знам, но все ми се струва, че този пуловер има някакво предназначение. Струва ми се също, че Вели много лесно повярва на Зейнеп, че застава на негова страна. Той знае за голямата им любов, а знае и колко добър полицай е Кадир…. И в тоя ред на мисли ми идва една идея. Дали пък Вели няма да представи Галип за мъртъв, за да вмени на Зейнеп вина и така да я отдалечи от Кадир, виждайки как двамата започват да се сближават наново. И после по някое време, когато търпението на зрителите да видят целувка между ГГ се изчерпа, да изкара Гальо на светло (някъде към 20-та серия примерно), че и ние да рахатясаме…. Wink Иначе как се живее с вина, че си убил бащата на детето си. Камо ли пък любов да правиш….. Олмаз..! Hands Point Up

Да, добър играч е Вели, даже прекалено добър. И според мен е станал такъв след загубата на семейството си. Но не и преди това. Щом като Кадир успя да го разкрие за отрицателно време.  И  щом например  добър полицай като него,  който се замесва с такъв рискован „бизнес” като наркотиците, няма предварително да се заинтересува от условията и наказателните мерки, ако не изпълни дадена пратка, а попита чак когато нагази дълбоко? Hands Point Up Някак си и мотивите му да се захване с наркотиците не са ми много ясни и убедителни, и ми се струва, че ще ни разкриват още неща. Това с ловеца и плячката ми е някак неизяснено. Пък и не виждам да тъне в някакъв разкош. Може да е нещо свързано със семейството му и да са трябвали много пари…. Ким билир..? Thinking

Другото, което очаквам да ми разкрият, е как и защо Зейнеп се е омъжила за човек, когото не обича и най-вече защо го е търпяла толкова време? Имам чувството, че е била притисната от нещо, или от някой. Галип явно още отначало не си е бил стока, иначе с търпение и желание да беше изградил добро семейство, както Кадир. Зейнеп е умна и еманципирана жена и едва ли би седяла само защото има дете, или от безизходица. Има добър пост в работата, има си и адвокат (интересно за какво ли и е бил нужен?), има и хубава къща. На всичкото това е дала и много добро възпитание на дъщеря си…. Thinking

Ами това е засега. Малко дългичко стана, ама не знам кога пак ще ми се падне време да пиша.
Лек ден от мен! Hug

# 40
Здравейте момиченца!
Обичам много, да ви чета...Благодаря ви! Two Hearts

Относно вчерашните новини за 26 серии на "Сблъсък" ... може би е вярно? Този човек е известен филмов критик и журналист, който често пише истински новини. Заслужавал доверие. Heart Eyes

Скрит текст:

....още по хубава серия идва Smirk

# 41
Алинка  Heart Eyes страхотен коментар, благодаря!  bouquet За гифа също!  bouquet
Защо Вели е станал куриер  newsm78 Ким билир  newsm78 Уж, заради парите, пък да видим ...
Като споменах пари - не си спомням да е ставало въпрос за белязани пари, а за фалшиви, къде го споменават  това, явно съм пропуснала Rolling Eyes Ако е така, ще е още по-интересно  Peace
Вижте на какво попаднах   #Crazy
Цитат
Лучшая серия Столкновения и 32 тыс зрителей, впервые такая цифра была 👌
Praynig
Цитат
Столкновение гарантировало себе жизнь

После 6-й серии проект "Столкновение" прибавил в Тотале и АВ. Но появились слухи о том, что в связи с новыми правилами, по которым планируется закрывать сериалы при низких рейтингов, теленовелла с Кыванчем Татлытугом, Эльчин Сангу и другими не возобновит свои трансляции в январе. В связи с этим, студия ай Япым была вынуждена обнародовать информацию о том, что с каналом ШоуТВ подписан договор на демонстрацию 26 эпизодов "Столкновения" с последующей пролонгацией при высоких рейтингах. Среди многочисленных сообщений о различного рода революционных решениях в сериальной отрасли появились сведения о том, что руководителям каналов удалось договориться с производителями о сокращении в два раза продолжительного одного эпизода в сериале.

ммм ...

Айре  Heart Eyes мечтите ти много ми харесват  Wink Heart Eyes Благодаря за гифа!  bouquet Моят явно отново не се вижда  hahaha
Тони  Hug  bouquet Иншаллах!  Praynig Ааа, ама и ние обичаме да четем, пиши нещо и ти  Heart
mamsity welcome Добре дошла и много благодаря за интересния коментар  bouquet Много се надявам и друг път да ни зарадваш с такъв дълъг, интересен коментар!  thumbsup
Мдаа ... много чуденки има все още около сериала - и аз бях убедена, че преобличането на Галип не е случайно, но, след това не знам  какво да мисля  Thinking

Пък и човек на Вели накара Галип да се преоблече  newsm78 Възможно е  Вели да прави игра в играта на Кадир  newsm78 Както писа някоя дружка тук - започва сблъсъкът на умовете им  newsm78
И на мен ми беше доста странно, че толкова бързо Вели се довери на Зейнеп, но може би вярваше, че тя е готова на всичко заради детето си  newsm78 Никаква идея нямам какво е намислил  Thinking Детето видимо му бръкна в душата, надявам се, че все пак ще я даде на Зейно  newsm78 Поне така обеща, ако застреля Галип  ... Двамата с Кадир се познават до болка ... Вели призна, че е очаквал от Кадир да го разкрие, но не толкова скоро. Дали това е истината или го подцени ? А бе ясно е, че тепърва ни чакат много изненадки, сценария наистина си го бива, само не знам как ще дочакам 7 серия  Wink ooooh!
Как ще постъпи Джемре, узнавайки истината за Демир ?

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 17:33 от queen_fenka

# 42
Здравейте на всички! bouquet
С удоволствие  изгледах серията с превод! Този път има толкова много неща за коментиране, че реших да ги започна едно по едно и да ги разточа през трите седмици без сериики.

Не мога да се стърпя да не ви споделя, че въпреки че аз често съм човекът, който протестира за повече прегръдки и целувки по сериалите, тук темпото на развитие на отношенията Кадир - Зейнеб ми е съвсем по вкуса. Моментът за физическата им близост просто още не е дошъл.
Като се замисля, аз не съм особено фен на лесната и бързата любов. Но не отивам и в другата крайност - не обичам особено истории за невъзможната любов. По-скоро съм за трудната, тази която се заражда неочаквано и постепенно и бавно си проправя своя път, не само през препятствията на външния свят, а и през самозадръжките и отказа на самите влюбени да признаят пред себе си могъществото ѝ. За мен (гледано отстрани) тя е някак по-истинска.
В този смисъл харесвам изначално историята на любовта на Кадир и Зейнеб - неочаквана, нетърсена, непоискана. Дошла от само себе си, дори без да може да се каже конкретно кога. Няма съдбовен първи поглед, нито зашеметяваща първа среща, която да е пронизала нечие сърце със стрелата на Купидон. В същото време любовта я има и е видима дори от космоса - постоянна, утвърждавана с години, пуснала корени в сърцата им и пропита във вените им. Дори и неизживяна докрай, тя просто присъства като част от самите тях, толкова ефирна и естествена като въздуха, който дишат. Героите просто я носят навсякъде със себе си. Тя личи, дори когато те я отричат, а  в света на около просто няма място за нея.
В същото време любовта им е едновременно същата като от миналото и не е. Времето, което е минало, хората, които са се намесили в животите им, всичко е различно и Кадир и Зейнеб са други. Те просто няма как да се срещнат внезапно и да потънат в страст. (Дори без да коментирам обстоятелствата около срещата им).
В този смисъл аз и не очаквам сценарият да възкреси чувствата им един към друг, а очаквам те да ги преоткрият по нов начин. Не просто Зейнеб да си признае, че е загърбила любимия си навремето, а да осъзнае, че въпреки това още може да му се довери, дори повече от всякога. Да види, че омъжвайки се за мъж, когото не обича, заради страха да не бъде изоставена с дъщеря си някой ден, не значи непременно, че пак няма да бъде сама. Кадир - да види Зейнеб с други очи, не просто като зарязалата го студентска любов, която е останала неговата рана, а като младата, но достатъчно зряла вътре в себе си жена, която очаква от мъжа до нея да бъде не просто лудия ѝ хормонален коктейл, а стабилен и отговорен съпруг и баща. ( И тук на собствен риск ще добавя -готов да бъде съпруг и баща дори повече, отколкото предан син, който ще намери и вероятно ще върне в живота си майка си. Защото тук двата житейски избора влизат в конфликт, професията, чрез която Кадир е решен да намери майка си, застрашава сигурността на евентуалнта им семейна крепост.)
В този смисъл съм сигурна, че има прекрасен сценаристки замисъл за постепенното разгръщане и преоткриване на чувствата им един към друг, който се надявам да бъде реализиран по план (а не претупан или несвързано орязан).

Мисълта ми тръгна да продължава до безкрай, защото сцените от епизода и новините за зрителското нетърпение провокираха странен поток от анализи. Но спирам засега до тук.
Скрит текст:
Обещала съм на мъжа да не ви измъчвам с прекалено дълги писания, да не ме отлъчите, че тогава ще се струпат всички мои мисли на неговото внимание. Grinning

Ще изгледам някой любими сцени отново и ще се върна по-късно!

Лека вечер на всички!

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 18:06 от Poli_Mircheva

# 43
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, Heart

Айре, Heart Eyes
Фенче, Heart Eyes
Парите са белязани,още на онлайна го чух “ишарет пара” и едва,когато някой тук писа за фалшиви пари,вчера се връщах да го слушам пак.
Не съм обърнала внимание как е в превода,понякога се отнасям,като гледам,но съм сигурна за думата.

Мамси,много интересен коментар. Flowers Hibiscus
На мен планът на Кадир ми е все още не съвсем ясен и оттам неточен.
Той следеше Галип/ много явно при това/ и едва когато осъзна,че Вели си играе с тях-същата спирка Левент като при неговата ситуация с Юсуф,също моторист с чанта е едната посока,следеният човек в друга посока,тогава Кадир осъзна,че няма Галип да го отведе при Вели,а Зейнеп и тръгна към нея,като ѝ звънна да я предупреди.
Как,защо и какво го наведе на идеята Галип да остане на третото място,аз лично не разбрах. Този разговор е бил преди още да се разделят тримата.

За Галип има много варианти,но мисля,че някой публикува официално,че актьорът напуска проекта,,затова и аз разсъждавам за него като за загинал.

А и както споделих,Вели иска да “омърси” Зейнеп,както неговият ментор му каза”докато не се опръскаш с кръв,няма да се омърсиш”. Вели ясно на няколко пъти повтори на Кадир,че той става психопат,като се споменава Зейнеп.
Той ме цели да затрие Кадир,цели да го съсипе.
Историята с Айлин не може да се разтяга повече според мен.
Затова намесих парите,мисля,че чрез тях Кадир ще стигне и до Мъртвия и ще си навлече още врагове...
Там също очаквам интересна история. Какъв ли трябва да е един човек,за да се сдобие с прякор Мъртвия- безмилостен,бездушен,ужасяващ..или буквално мъртъв за обществото,но не и в действителност?

Поли, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Аз също на този етап не търся,а не ми и липсва любовта.
Много добре подплатиха за мен сц.историята и показаното до момента ми е напълно реалистично.
А и не крия,че крими нишката ми е много интересна.
Тони,благодаря за всичко споделено Flowers Hibiscus

# 44
Али Hug , аз по принцип имам предвид феновете ( тъй като се изкушавам и чета разни мнения по различни групи, сайтове, формирования и прочие, доста от тях международни). Та там масово наблюдавам недоволство за развитието на любовната история, което не мога изцяло да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт