благодаря ти! 
Себи

Тони
хади бакалъм
Сладък Алперен, благодаря! 
Дива
дрес код създали Организето
Е, ще се съобразиш, няма как
Ама за какъв край чак на другата година говориш, хайдиии не така, моля те
Напротив, няма и да ни кажат кога, само разбрахме защо . Вели си каза много ясно на Кадир защо се е хванал с тези мафиоти, точно до там съм стигнала с превода - "Защото понякога нищо не ти е достатъчно, защото заработените пари не са ти достатъчни, званието и стремежите ти не са достатъчно! Не са достатъчно, за да изживееш живота си за тях. И винаги усещаш несправедливостта. Мислиш си, че никой не те забелязва. Всички искат да ходят, но ти искаш да тичаш . Аз тичам, Адалъ! " Та ... с две думи, никой не го е заплашвал, за да стане куриер, това е неговото решение. Но, късно разбра каква ще е цената на това да тича, не да ходи

Продължавам с гледането, за да си отговоря на още някои въпроси

Алинка

Айре
ким билир ? Може пък и да ни пожелае
От продуцента на Сблъсък Исмаил Ичен
Изгледах до края серията ... великолепна! Отново бях като залепена за екрана. Невероятно играят всички! Планът на Кадир според мен щеше да успее, ако не бяха Галип и началника. Началникът не трябваше да казва на никого от екипа до последно за акцията, явно все пак Кадир се е усетил, че има къртица сред тях
защото някой все пак се обади на Вели и той организира всичко, а Галип не спази изричната забрана на Кадир да отива на 3 -я адрес. И Зейнеп му каза, че е провалил всичко ... Божее, сега ще ги мислим всички 3 седмици ... Джемре е разбита, Керем припадна и е много зле, Зейнеп стана неволно убийца на бащата на детето си, а Кадир е пребит
Какво ли ни чака в 7 серия 
А, забравих да кажа нещо много важно... Селим каза на дъщеря си, че Вели не е кой да е ... явно не е, щом има хора навсякъде и цяла махала е зад него
Явно след затвора е станал бос на мафията , която уби семейството му, кой знае
Или поне е дясната ръка на Мъртвия
Във всеки случай става все по-интересно 
Е, сега вече мога спокойно да ви пожелая лека нощ
Задоволих любопитството си, само да видим дали ще мога да заспя след тази серия

Опитах на части, но то ужас върху ужас, пък за края, да не говоря... От малкото, което си позволих да надзърна, наистина страхотна игра! Отличен каст!

Е, на моменти се усещам като мазохист – хем ми причиняват болка тежките, кървави сцени, хем не мога да откъсна поглед от Киво, Елчин, Алперен и Онур
Никой не прави празни ходове в такъв момент. Сигурна съм , че има нещо, но какво?

Добре дошла и много благодаря за интересния коментар