Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 087
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предновогодишен привет, момичета!  bouquet

Скрит текст:
Какво стана снощи с БГ-мамата? Реших, че с моите велики неумения, съм направила нещо не както трябва.

Айре, и аз не се фиксирам върху недомислици и не изпадам в детайлизиране. За мен е важна общата картина. Все още не съм довършила последната серия... Ще изчакам фрагманите от новата и тогава ще продължа. Да надникна в последващите действия от сюжета и тогава ще се върна за доизглеждане.

Спорна подготовка за посрещане на Новата!

# 76
Момичета 😍 ,
Привет в  последния ден на 2018та!

Искам да ви пожелая весело посрещане на новата година!
Бъдете здрави и щастливи и нека всичките ви мечти се сбъднат с идването на 2019та! ♥

Радвам се , че открих темите за Къванч , както и вас. 😊

Не съм ви чела , защото нямам време , но след празниците обезателно ще го направя.

Тази снимка от Мелек много ми хареса и я споделям с Вас.

Поздрави! 🤗

# 77
Привеет!  Hug Hug Hug
Себи, Терзи, Кети, Айре, Кате, Ире  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug bouquet
Брей, чак сега успях да вляза, то стана обяд, ама и аз да ви поднеса последното за 2018 г. кафенце в хубава компания  Heart Eyes

Киво в Чанаккале ли ще празнува НГ  newsm78
На мен сериала си ми харесва  Heart Eyes
 Това е интересно  Peace
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Стали известны обладатели премий в номинациях "GQ Turkiye Men Of The Year 2018".

"GQ" выбрал мужчин и женщину, которые отличились в 2018-ом году своим стилем и успехом. На мировом уровне "GQ" ежегодно 23 раза раздавал свои премии, но в Турции данная церемония награждения проходит в седьмой раз, со спонсорством "Clear". Церемония пройдёт 13 февраля.

"GQ Turkiye Men Of The Year 2018" выбрал 14 успешных мужчин в своей профессии и одну женщину.
Актёром года стал Арас Булут Ийнемли, который запомнился нам в сериале "Бесценное время" и полюбился всем в сериале "Яма".
Призёром номинации "Икона года" стал Тимучин Эсен, который сыграл икону всех икон Муслима Гюрсеса.
"Восходящей звездой года" стал Джан Яман.
Демет Эвгар, которая покорила всех своим мастерством и в комедийных проектах, и в драме, стала "Женщиной года".
"GQ Turkiyе" в своём зимнем номере 2019-ого года, взял интервью и сделал фоторепортаж в 76 страниц со знаменитостями, которые были одеты в стиле "Western". В стиле, который так полюбился всем в этом году.
"Однажды за завтраком в UNIQ..." - говорит, вспоминая о том самом дне Сорал. "Там я встретилась с учителем Йылмазом. Мы с ним не виделись много лет. Он рассказал мне об "Организованных делах". Он сказал, что думая о проекте, хотел меня там видеть и встретившись, вспомнил об этом. Потом предложил повторно встретиться. Он подумал, смогу ли я быть Берфин, подумал обо всём... Ему даже не стоило спрашивать согласна ли я играть в этом проекте, для меня - гордость быть частью "Организованных дел"
Эзги Мола, которая в этом проекте с первой его серии будет играть любовницу Асыма, и сыграет так, что это навсегда будет в нашей памяти.
"Съёмочная площадка "Организованных делах" - это мой первый опыт работы на площадке." Рассказывая, как она усердно хваталась за эту роль, Мола использовала следующие слова: "Когда я узнала о второй части, я услышала это так: "Йылмаз ищет себе любовницу..." Я ему отправила голосовое сообщение : "Привет, это Эзги Мола. Ты ищешь себе любовницу, почему обо мне не подумал? Я могу набрать и сбросить вес, изменить внешность, обговорим всё..." Братец Йылмаз обожает такие вещи, это всё ему нравится. Выдвигать саму себя - это значит, что ты уже получил данное дело. Он очень мило на всё это ответил. Я совсем не стесняюсь просить о таких вещах. Я очень рада, что как актриса могу желать ту роль, которая мне по душе ".
Рыза Кочаоглу заставил себя взять в актёрский состав фильма, а Окан Чабалар решил сам пустить слух о том, что он в касте, но самое романтичное - это история Кыванча Татлытуга.
"Наша история с братцем Йылмазом началась со "Сна бабочки", с этого фильма..." - рассказывает Кыванч. "С того времени наши отношения перешли на другой уровень, мы были и близкими, и друзьями, и братьями друг для друга. Мы каждый вечер с ним общаемся, он рассказывает о сценариях, которые написал... Мы читали вместе много сценариев, но он ни разу не говорил, что возьмётся за какой-то из них. Но в один день мне поступил звонок от братца Йылмаза: "Я посылаю тебе сценарий, прочти его, подумай, а потом поговорим ". "Организованные дела" - это для меня культовый фильм. Взять такую ответственность, сыграть эту роль... Я никогда не играл в комедии, в голове было столько вопросов. Я прочёл. Конечно, сценарий замечателен, и говорить не о чем. В конце он спросил, как тебе? Я сказал, что понравился. А он в ответ: "И?" Сказал, что отлично. Но роль маленькая, пиши больше!"
"Я тогда сказал, подожди немного!" - добавляет сразу Йылмаз Эрдоган. "Спасибо "Сну бабочки", у нас много таких весёлых диалогов. Благодаря этому разговору, второстепенный персонаж Сарухан стал одним из главных ." Конечно, Йылмаз Эрдоган был очень рад сделать такое, думая об актёрском составе. Кыванч Татлытуг - идеальный Сары Сарухан. "Сначала я боялся, что выйдет глупо. Я всегда выбираю писать комедии. Точнее, я хоть это и выбирал, но не трогал эту историю, мне казалось, что не смогу правильно её передать ".
"И мне кажется, комедии все боятся, это и меня касается " - говорит Рыза Кочоглу. "Если ситуация и так смешная, тебе легко играть. Но в Турции в 70-ти процентах актёрам приходится делать много лишнего, чтобы ситуация была хотя бы немного смешнее. Тут ничего этого не нужно было ".
Татлытуг, имея теперь опыт в двух разных жанрах, оценил режиссерские способности Йылмаза так: "Комедия имеет совсем другой драйв. Я видел его в работе с другим жанром ".

# 78
Кате Hug
имало е профилактика на сайта Peace
ооо фраг няма да има скоро, според мен....
колажчето с децата е супер!

Ире Heart Eyes, и на теб весело посрещане!! Simple Smile

Фенче Heart Eyes
кой да ти каже къде ще празнува newsm78 Wink
Башак май не е с тях..........мъжка компания са
да, интересно е това Peace

една престижна класация на Onedio
най-доверените знаменитости за 2018 в Турция
https://onedio.com/haber/onedio-okurlarina-gore-2018-yilinda-en- … -unlu-isim-855353
Къванч е на 11 място Peace

и видео от GQ MEN OF THE YEAR 2018

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 15:00 от Airra

# 79
  • София
   На мен много не ми е понятно определението "най-доверените знаменитости". Ние имаме ли такова? Те турците непрекъснато правят някакви класации.
Последната за най-красивите мъже беше направо невероятна. Имаше няколко джендъра с дръпнати очи по на 15-16 години  без косъмче по лицето, които минават за мъже и се класират наравно с пичове ,  от които може да ти спре дъха. Леонардо Дикаприо е номер 100, а едно глобрадо пуберче е № 2. Къванч и Брад Пит например ги няма, а присъства Чагатай. Знам че той си има фенки, но за мен това тлъсто лице не може да е красиво. Както и да е.  Нека се радват.
За съжаление скоро няма да видим фрагман, така че остава да се надяваме на някоя нова снимчица на Къванч, ако Башак пусне, щото той сам няма да си сложи. Нека си починат и се порадват на младостта и здравето си и да се забавляват както си искат.
Мразя старостта. Чудя се защо някои правят опити да продължат живота. И коя част от него точно?  Искат да сме около 60 години стари, или искат да сме дълго млади и да работим по около 60 години например?
   Радвам се, че мен тази работа няма да ме хване вече.  Весело посрещане на Новата година. Идваааа!

# 80
HeartHeart    Здравейте мили мои приятелки:heart:Heart

Аз общo взето се чувствам добре навсякъде.Лесно приспособима съм:hugs:
Но точно тук и с вас ми е много добре.Да сте живи и здрави и в предстоящата 2019 г.
Вие сте чудесни ,темата също , а сериала водещ надявам се догодина:blush:

Фенче , аз тук съм без програма и ще изпия кафето с надежда ,че ще ме държи будна до догодина:stuck_out_tongue_winking_eye: Имам обещан рок от вълнуващ мъж , не моя но и той ще присъства.
Де  да беше Киво.Smiley
Надявам се да разтоварва далеч от снимачната площадка и в нежното присъствие на Башак.

Дано не повтарям , че нета тук е кошмарно бавен.
   Киво по чорапки:kissing_heart:

# 81
Здравейте момиченца!
Поздрав от Мениджърската агенция на Елчин и Къванч...

Сериалите на Байрактар са трудни за гледане, но никога не оставят незабелязани. Най-вече в чужбина...
На мен сериала много ми харесва.  Абстрахирам се от недомислиците, идеално дизи няма, няма и да има....
Много ми е на сърце "Чукур" . В него полицията, като институция  дойде и си тръгна с героя на Алперен Дуймаз...
А битки, много....
Отварям тази скоба....коментирали сте последните сцени в квартала на Вели, и напълно съм съгласна с Дива...
Аз като един фен на Елчин, ще я подкрепям както мога. Нямам устройство в къщи, но имам Туитър... До сега Елчин, не ме е подвеждала... Сигурна съм, че и вие момичета имате пълно доверие на Къванч...Е не всичко е цветя и рози...Шоубизнес!  
Да са живи и здрави и успешни нашите любимци...Пътят им да е отворен....
Да сме живи и здрави и ние, да им се радваме...

Поздрав от Еркан Джан.
#çarpışma @ErknCan

https://twitter.com/ShowTV/status/1079717766477873152

# 82
# 83

Тони Hug аз бях с две ръце за Елчин   още когато се обсъждаше коя е най-подходящата  партньорка за Киво.Аз също не съм разочарована от нея нито на йота do momenta!

И тъй като не зная дали ще успея пак да се появя ви желая прекрасна новогодишна нощ изпълнена с настроение ,лщбов и надежда!

Ще  го бъде  сериала, ще ги бъде като успешни Кадир и Зейнеп.

Приятна вечер и щастливо посрещане на новата 2019г

# 84
  На мен много не ми е понятно определението "най-доверените знаменитости". Ние имаме ли такова? Те турците непрекъснато правят някакви класации.
Последната за най-красивите мъже беше направо невероятна. Имаше няколко джендъра с дръпнати очи по на 15-16 години  без косъмче по лицето, които минават за мъже и се класират наравно с пичове ,  от които може да ти спре дъха. Леонардо Дикаприо е номер 100, а едно глобрадо пуберче е № 2. Къванч и Брад Пит например ги няма, а присъства Чагатай. Знам че той си има фенки, но за мен това тлъсто лице не може да е красиво. Както и да е.  Нека се радват.
За съжаление скоро няма да видим фрагман, така че остава да се надяваме на някоя нова снимчица на Къванч, ако Башак пусне, щото той сам няма да си сложи. Нека си починат и се порадват на младостта и здравето си и да се забавляват както си искат.
Мразя старостта. Чудя се защо някои правят опити да продължат живота. И коя част от него точно?  Искат да сме около 60 години стари, или искат да сме дълго млади и да работим по около 60 години например?
   Радвам се, че мен тази работа няма да ме хване вече.  Весело посрещане на Новата година. Идваааа!
всъщност това е мой превод от турски Mr. Green
та по-точния превод
19-те имена, събрали най-много гласове в традиционната анкета на Онедио за известна личност, ползваща се с най-високо доверие.

не можем да се оплачем от липса на снимки-последните дни...и фотосесия за GQ- имаше
дано и от НГ излезе нещо, ако са голяма компания Peace
миналата година бяха на Острова при английските приятели.

хахаха коментара ти за класацията на красавците Joy Joy Joy

Себи Hug, сладурка си ти Simple Smile
и аз забелязах, че Киво е по чорапки на тая снимка Joy Joy Joy

Тони Hug bouquet thumbsup
Цитат
Много ми е на сърце "Чукур" . В него полицията, като институция  дойде и си тръгна с героя на Алперен Дуймаз...
хаха да Joy Joy

от Мави
https://twitter.com/mavi/status/1079723571147100160

от снимките на GQ  Laughing
https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1079729544037392384

ролите за 2018 Peace

Себи Hug и на теб весело и вълнуващо Wink

Терзи  bouquet

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 15:42 от Airra

# 85
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета
Айрето отново ни е спреънала стеахотна къщичка
Цветна и празнична. Благодаря ти за всеотдайноста .
Изгледах всички епизоди и до сега за мен нямаше слаба серия. Разкошни са всички и се раздават на макс!
Не ми се пишеха коментари, че то всичко вече е казано и написано от вас. Аз нямам какво да добавя. Благодаря ви за което! 😜
Нека в навечерието на новата година со пожелаем много здраве, усмивки, сбъднати мечти и новата 2019 година да бъде мирна и изпълнена с много щастливи моменти! Хайдиии Stuck Out Tongue Winking Eye весело посрещане от мен 😘

# 86
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета!
Благодаря за споделеното и за пожеланията! Heart

Желая на всички от сърце

хиляди благопожелания

тревоги и притеснения

динамично начало на Новата Година

хиляди мечти да се реализират!!!

"Тази година си пожелавам колкото да Бъда, толкова и да Искам. От всичко! По много! Искам повече здраве. И ухания на нови аромати и случки искам. Повече пътища. Повече споделени места. От онези, белязвайки ги като "наши места". Искам повече време за четене. Много разходки! В мъгли и снегове, с няколко мандарини в джоба и добра компания.
Искам и повече морета, от онези вдъхновяващите, откривайки в тях повече от себе си, повече от другия... Искам шепот, топъл и интимен шепот на тъмно. Искам музика.
Искам сълзи. Сълзи от смях!
Много заедност! И още повече споделеност.
Искам много от онези усмивки, които ефирно се появяват на ъгълчетата на устните ми вечер, заспивайки спокойно.
Искам... сбъдване!"

Из "Списък с мечти"

ДА БЪДЕ!

# 87
Котее Hug, радвам се , че минаваш и, че харесваш сериала Wink Peace
и на теб весело!! Simple Smile

Али Heart Eyes-прекрасно, благодаря подобно!!! Kissing Heart

ха страхотно видео от снимките на GQ!!
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1079736590249922560
взе да денси лекичко Joy Joy Joy

В СМ/ за миналата седмица/ сме си по върховете!!!  Wink

хайдиии....щастливо да ви е....до Догодина!!!! Heart Eyes cheers

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 18:09 от Airra

# 88
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Себи  Heart Eyes голяма сладурка си, радвам се, че ти е хубаво при нас!  bouquet Дано се сбъднат всичките ти пожелания за нашето сериалче и да си го гледаме дълго!  Praynig Благодаря за споделеното!  bouquet Киво по чорапки ... найс, а!  Laughing
Кети  Hug  Joy Joy Joy Joy А турците отдавна си я имат тази анкета и нашето момче неизменно фигурира там всяка година  Peace
Тони  Hug bouquet Коте  Hug bouquet

Терзи  Hug благодаря!  bouquet Страхотно ни е момчето, така сладко се смее и танцува!  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes Алинка  Heart Eyes благодаря, прекрасно! bouquet
Мили дружки, пожелавам ви и аз весело посрещане на Новата 2019 година, да  е здрава, мирна и късметлийска!  bouquet

Хайдииии  love001 newsm51

# 89
  • AMS

Е, дружки, годината си отива!!!
 Искам да ви благодаря на всички за компанията!!!
 Искам да ви се извиня, ако съм ви обидила!!!
 Много хубави моменти с ролите
 и проектите  на Къванч преживяхме!!!
 И знам, че ще преживеем още по-хубави!!!
 Имаше и трудни такива,
 но с общи усилия ги преодоляхме.
 Дала съм си "почивка" един- два дни
 и докато чакам следващия епизод на Сблъсък,
 съм си обещала да изгледам 6-те досегашни отново.
 Искам да ви пожелая за следващата година
 на всички ви здраве и успех
 а на Къванч, екипите на Сблъсък и  на Организето 2 най-много!!!

Общи условия

Активация на акаунт