Кралски работи и клюки - януари 2019

• 110 500
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мери това казва едната жена, която е със счупена ръка, колко в вярно не знам разбира се 'The speed limit was 60mph but my friend was doing no more than 50mph. I kept thinking he (the Prince) was going to stop, but he didn't.

# 1 171
Разследването ще покаже кой с колко се е движил. Може би и шофьорката не е реагирала, мислейки, че Филип ще спре, а дедото най-вероятно въобще да не ги е видял. Няма да се учудя, ако въобще не се и огледал, или заради високата кола, която кара не е могъл да ги види. Той все пак стои в дясно.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 17:33 от Анонимен

# 1 172
Ами точно това, че досега е имало инциденти, но нищо не е предприето, а сега като се преобърна този ценен кадър и  изведнъж ще има промени, още повече дразни хората. Каквито коментари видях вчера из британската преса бяха все критични- по отношение на Филип, и по отношение на монархията изобщо и затова, че никой не може да е над закона... (имаше статия кой от кралското семейство може да бъде арестуван и кой-не)

# 1 173
  • До сърцето...
Малко разведряване Hug

Филипчо като "млад" шофьор

# 1 174
...имаше статия кой от кралското семейство може да бъде арестуван и кой-не...

Ще споделиш ли повече инфо? Стана ми любопитно.
Ако Кралицата и/или близките й прегазят и убият човек? Ще лежат ли 25 години зад решетките?
Въобще каква наказателна отговорност носят и къде се намират спрямо закона?

# 1 175
  • в сърцето на един мъж...
Много е едностранчиво споделеното, тя си мисли с колко е карано, ама при разследването ще си покаже. И ако се е движила с висока скорост, а се знае, че там няма видимост, значи и тя е еднакво виновна с него, нищо, че той е отнел предимство.
По въпроса за примера - смятам, че всички са равни пред закона и следва да бъдат наказани.

# 1 176
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мен в случая ме дразним по-скоро, че два дни след случая той шофира без колан, можеше да не прави такава показност вижте ме кой съм.
А иначе разследването ще докаже да дали е комплексна вината или на едната страна само, но не мисля, че ще го огласят.

# 1 177
Хич не ми е двоен стандарта на мен. Просто тук обсъждаме кралски особи и случките покрай тях, а не просто Георги или Джордж.
За мен, който и да кара без колан, без светлини, твърде бързо или наръшава правилата все едно е сам на пътя, трябва да бъде порицан.

# 1 178
Честно казано все ми е тая дали бабет или дядо филип кара без колан, за тях си е. Следващият път няма да има такъв късмет. Но тая показност, виж ме кой съм, направо е среден пръст в лицето на хората.

Може би няма да оповестят резултати. Пък колко ще са истински е друг въпрос.

# 1 179
Ами в статията пишеше, че кралицата не може да бъде арестувана, тя е неприкосновена, другите могат ама само при определени условия- не могат да бъдат арестувани в нейно присъствие. Хората коментираха, че буквално могат да се крият зад полата на майка си/ баба си. Нe могат и ако са на територията на дворците.
Направо от уикипедия за sovereign immunity:
The monarch is immune from arrest in all cases; members of the royal household are immune from arrest in civil proceedings.[37] No arrest can be made "in the monarch's presence", or within the "verges" of a royal palace. When a royal palace is used as a residence (regardless of whether the monarch is actually living there at the time), judicial processes cannot be executed within that palace.[38]

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 20:53 от Анонимен

# 1 180
Готино за тях... Imp

# 1 181
Ей с това не знам как се съгласяват хората - 21 век, монарх, монарх, ама бих искала всички да сме равни пред закона.

# 1 182
По същия начин, както ние се съгласяваме на депутати с имунитет... Wink Катастрофа, побой, финансови злоупотреби... да сте чули за осъден БГ политик...

# 1 183
  • Bristol
Да знам къде да се крия значи, при кралицата, ако нагазя лука 😂

Salve, аз не съм чела много коментари, попаднах бегло само на едни в Bristol Post и масовката беше в подкрепа на мнение, кой попаднал в птп по негова вина някога е пращал цветя и картичка 🤔 раменяш детайлите на застраховката, адвокати и чао!

Моето разсъждение е, че принципно идеята не е лоша, но особено сега с data protection act, просто нямаш достъп до лични данни, като адрес, на който да пратиш нещо.

И другото популярно мнение беше, че ако сега пострадалата не направи парички, давайки интервюта, то кога ще е...

# 1 184
Nature Sparkles Според мен от двореца ще кажат нещо шаблонно и до там..
кралска особа не може да бъде съдена..а моралната отговорност при
сто годишния принц е врата в полето..ако има извинение то ще е от
кралската прес служба или както се казва..по принцип
те никога не коментират и не влизат в обяснителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт