Кралски работи и клюки - януари 2019

• 110 524
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз съм много крайна по отношение на шофиращите. Утре някое от нашите деца може да е в пострадалата кола и няма да ни е много гот, нали? И няма да го защитавате, нали? Като не вижда по-далеч от носа си, да си седи в двореца, а като има спешна работа има един тон народ да го закара. И пак е късметлия дядката, че няма сериозно ранени или по-лошо.
Тогава Мегън трябваше да ражда наживо някъде, за да отвлекат вниманието от подобна нелепост.

# 1 156
To и един тон народ работи и си къса нервите там, за да им замазва кралските простотии.

# 1 157
  • Пловдив
Да не би да отвличат вниманието? От нещо по-важно случващо се?

# 1 158
Да не би да отвличат вниманието? От нещо по-важно случващо се?
От корема на Мегън  Wink. ПиснА му на дедовия и се стигна до Екшън & Каскади.

# 1 159
Brexit, Brexit..

# 1 160
# 1 161
Да се беше извинил поне. Е** кралското възпитание ...

# 1 162
  • в сърцето на един мъж...
Леле, какво възмущение налегна темата, а по нашите пътища и без колани се кара, и без столчета за деца, и с неспазване на скоростта,  и пияни, ама там никой не се възмущава. Лесно е да наплюем принца, нали е далеко Simple Smile
Да не си помисли някой сега, че го защитавам. Еднакво неправилно ми е и едното, и другото. Но някак двойните стандарти изнервят.

Тази снимка не е показвана май

# 1 163
Темата е за кралските работи, плюем по принцове и принцеси.

За българите, които карат без колани и столчета, плюем в другата тема. Така че, спокойно, стандартни хич не са двойни.

# 1 164
  • в сърцето на един мъж...
Да де, забелязва се

# 1 165
Личното ми възмущение идва от факта, че примерът, който дават е заразителен. И мисля всеки би се съгласил, че лошият пример е особено заразителен. Ако 126 човека са звъннали за кучето, държано от някой си, то колко пъти повече млади шофьори ще решат, че щом 100-годишна кралска особа нарушава, то значи и те могат?!? В съчетание с неопитност, пиене, ползване на други вещества, говорене по телефона и прочие те се превръщат в камикадзета на пътя, в Българи, Франция, Англия...

# 1 166
Тази снимка не е показвана май

Скрит текст:

Страхотни Heart Eyes

# 1 167
  • Истински се вижда само със сърцето.
Личното ми възмущение идва от факта, че примерът, който дават е заразителен. И мисля всеки би се съгласил, че лошият пример е особено заразителен. Ако 126 човека са звъннали за кучето, държано от някой си, то колко пъти повече млади шофьори ще решат, че щом 100-годишна кралска особа нарушава, то значи и те могат?!? В съчетание с неопитност, пиене, ползване на други вещества, говорене по телефона и прочие те се превръщат в камикадзета на пътя, в Българи, Франция, Англия...

Точно, тук не говорим дали Петко или Джон са карали без колан, а за публична личност с особенно влияние и ако на първите двама ще бъде наложена глоба, да не говорим след такъв инцидент колко ще им скочи застраховката, то за Филип хората остават с впечатление, че всичко може и видиш ли полицията го посъветвала да не прави така повече. Нелепо е, ако ще сега и 100 патронажа техни да ми покажат, това оставя горчив привкус. В тази кола можеше да е и моето семейство или на всеки друг. Да се радват, че няма тежко пострадали.

# 1 168
  • Bristol
Е, много е красива Мегън и тоалетите ми харесват, само ръката е малко дразнеща в момента.
Кейт и тя ми допада, стилът и също.
На баба цветовете са смели, но имам чувството, че моделите са все едни и същи, доста е консервативна в това отношение, но може би това се очаква от нея, да е консервативна.

За инцидента, ясно че е изкочил на улицата и не е видял идващата кола, но не е ясно и с каква скорост се е движила другата кола. Поне до тук не съм видяла инфо, дори споделено от шофьорката, затова не смея да правя заключения. Ако е карала с по-висока или не съобразена скорост, въпреки че вози и бебе, вина има и тя.
ПРите на кралското семейство добре работят. Сега благодарение на този инцидент най-накрая щели да преразгледат позволената максимална скорост на този път. От години бил повдиган този въпрос, при общински събирания, но никакви действия не били предприети. Пуснаха дори статистика, колко инцидента и жертви имало на този път последните няколко години.

# 1 169
Доколкото разбрах, колата с жените и бебето се е движила с много висока скорост, а Филип им е взел предимството, като преди това бил паркирал в отсечката. И двете страни имат вина, не е само дядо ви. А тоя Рейндж Роувър е много висок и всяка кола би го преобърнала, ако се удари с висока скорост в него.
Според мен той има доста властен характер, не би приел някой да му диктува на каква възраст може да кара.

Общи условия

Активация на акаунт