Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 296
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

# 136
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Честита и на тебе, чичо Тошко!😍

# 137
Честита нова година!
Бъдете здрави и усмихнати!
Идва от Холивуд и е общувала предимно с милиардери с крайно леви убеждения без всякаква връзка с реалността. Холивуд е удобен балон, в който "всеки" е веган-природозащитник, без реална представа за света или стойността на парите. Гледат се един друг, мятат се от едно модно нещо на друго, но всичко е от ден до пладне. В момента хипнораждането е хит.

Много вярно наблюдение за Холивуд и модния там мироглед.
Обачеее, Меган нали не е никаква звезда, къде там я пратихте? Тя с тая неизвестна никому кариера, къде ще има нещо общо с левите либерали, вегетата, че и с милиардери.

# 138
Bell ЧНГ 2019*  с пожелание за повече кралски блясък в нея!! Hands V

Цитат
Братът на Пипа е с новото си гадже.
..в кой линк ..любопитно ми е?

# 139
Евче, тук има няколко снимки. Тази с голия *** . Grinning Grinning

# 140
  • До сърцето...
За много години, момичета и момчета!

Нека, в Новата година, в темата ни да бъде интересно, спокойно и уютно
Kissing Heart

Последният новогодишен прием (на 1 януари) на Император Акихито и Императрица Мичико.

още снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 18:19 от Радика

# 141
  • Бургас
Защо всички са с бели рокли , а само една жена е в синьо?

# 142
За много години! Да сте здрави и щастливи!
Пипа е като бабичка. Досто зле изглежда. Много състарена,от раждането ли,не знам. Видимо състарена.

# 143
Евче, тук има няколко снимки. Тази с голия *** . Grinning Grinning
Nature Sparkles Не..това е Пипа със съпруга Джеймс.. а да..сега видях..
 коя е тя че и МАМА е ухилена доволно..

# 144
Защо всички са с бели рокли , а само една жена е в синьо?
..сигурно е бременна..да се знае Joy..то едни рокли..

# 145
  • Майничка
Не всички са чисто бели. Дамата със синята рокля е принцеса Йоко Микаса, дъщеря на първи братовчед на императора, принц Томохито. Преди нея е по-голямата й сестра Акико. След Йоко е съпругата на брата на императора, принцеса Ханако. Последна е принцеса Цугуко, също дъщеря на първи братовчед на императора. Тя има още две сестри, но те са омъжени и вече не са част от императорския двор.

# 146
Излезе ми интересен списък с броя на ангажиментите на членовете на английското кралско семейство през изминалата година.

# 147
  • На топло
Честита Нова Година!!!💖
Здраве и много успехи на всички фронтове - семейство, приятели, деца, работа, любов, хоби....!!!☺

Жалко, че Мегън не може да се снима така 😜🤣
Скрит текст:

# 148
За много години! Да сте здрави и щастливи!
Пипа е като бабичка. Досто зле изглежда. Много състарена,от раждането ли,не знам. Видимо състарена.
Щастлива 2019!
Да,състарена изглежда,все пак е англичанка,но точно защото е англичанка не виждам да й пука от бръчки и дрехи.Хем материал за сравнение колкото искаш:каква свежарка беше на сватбата на сестра си,а сега изглежда връстничка на майка си.Но ми е симпатично,че се чувства комфортно както и да изглежда.

Като гледам униформените японски принцеси,ми иде да си глътна скверните слова по повод скучното и/или неподходящо облекло на Меги.Не стига,че главите им еднакви,ами и роклите.Ужас са тия жени -ко(нали задължително им завършват имената на -ко).Направо по едно номерче да им зашият да ги различават.А неродилите мъжко вън от редицата...какво има да ги показват.

# 149
  • Майничка
...А неродилите мъжко вън от редицата...какво има да ги показват.

По този критерий само две ще останат - императрицата и принцеса Кико. Joy

П.П. Boho chic, те пък щото многото хора... Признавам си обаче, че Акико ми е любимка, тя е запъртъче дори по японските стандарти. Laughing

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 17:03 от gargamela

Общи условия

Активация на акаунт