Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 222
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Това, е Мегън ще работи до последно и ще ражда в къщи ви го каза тя , докато пиехте чай в 17.00 ли?

# 91
Беше излязла статия в някакъв сайт, че искала да ражда вкъщи и под хипноза, т.нар. Hypnobirthing. Имайки предвид откъде идва и с какви е общувала преди това, не бих се учудила въобще, ако е истина. Сега, дали ще я разубедят, е друг въпрос. Приятелката и Амал Клуни е раждала в Линдо миналата година.

# 92
  • Sydney
Винаги съм се чудила на този Алберт (Монако) какво му е толкова Уау?!? Ми и на младини не ме впечатлява... пък такъв бил, пък онакъв, тая-оная??? Освен, че е ройалс някакъв не е нищо особено...

Гледах снимки на Пипа вчера, сега не мога да ги намеря... имаше и на бебето, но го бяха замъглили...

# 93
2018 според Кенсингтънския дворец събрана в три минути:
https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1078969808874602496

# 94
Според мен ще си роди в "Линдо". (За което също ще бъде критикувана, че имитира Кейт, Даяна и т.н. Joy )
Как не я е срам да копира! Що не вземе да дойде в "Майчин дом". JoyJoyJoy

# 95
Nature Sparkles Много ми харесва официалната снимка на кралицата
от тази Коледа..

# 96
Чудна снимка! Елхите им са страхотни,има си хас.

# 97
Беше излязла статия в някакъв сайт, че искала да ражда вкъщи и под хипноза, т.нар. Hypnobirthing. Имайки предвид откъде идва и с какви е общувала преди това,  не бих се учудила въобще, ако е истина. Сега, дали ще я разубедят, е друг въпрос. Приятелката и Амал Клуни е раждала в Линдо миналата година.

А откъде идва и с какви е общувала?

# 98
Снимката е страхотна и Бети изглежда толкова свежа, на тези години евала. Колкото и прислуга и помощници да имаш, те годините си тежат. И дано държи още, че тия след нея кой знае каква ще я свършат.
Мегито що да не работи? Да не копа на нивате, зер? И вкъщи да роди - ще и направят подвижна болница, хич не ме притеснява нейното раждане.
Алберт е ужасен, много ми е противен. Всъщност нямаше ли между всички слухове и такъв, че е гей? Жена му има една тъжна физиономия на многострадална Геновева та не е много ясно щастлива ли е в брака си или не. В крайна сметка, нали все от някъде се е почнало - не е да е отишъл принцът с договор за няма мърдане и да я е заставил да се оженят. Къде е гледала тогава?

# 99
  • Sydney
Може пък жена му на Алберт, Шарлийн, да е била пленена като множество други... от какво за мен е мистерия, но пък знае ли се...

Ето една снимка на Пипа, коментарът ще го запазя за себе си, но съм го казвала и преди:

https://www.instagram.com/p/Br-zTGBl36_/?utm_source=ig_share_she … shid=jdo0ej93mv96

# 100
  • Бургас
Едно време биваше Алберт Монакски. Отдавана беше,ама ......

# 101
  • София
Според мен ще си роди в "Линдо". (За което също ще бъде критикувана, че имитира Кейт, Даяна и т.н. Joy )
Как не я е срам да копира! Що не вземе да дойде в "Майчин дом". JoyJoyJoy

Като Бионсето:

https://maikomila.bg/beyonce-e-v-maichin-dom/

# 102
  • Германия
На мен Албер ми е симпатичен, Шарлен си гледа така като препикано мушкато от години. Обаче май нещо си е правила на лицето и не може да докара нормални мимики вече.

# 103
Беше излязла статия в някакъв сайт, че искала да ражда вкъщи и под хипноза, т.нар. Hypnobirthing. Имайки предвид откъде идва и с какви е общувала преди това,  не бих се учудила въобще, ако е истина. Сега, дали ще я разубедят, е друг въпрос. Приятелката и Амал Клуни е раждала в Линдо миналата година.

А откъде идва и с какви е общувала?

Идва от Холивуд и е общувала предимно с милиардери с крайно леви убеждения без всякаква връзка с реалността. Холивуд е удобен балон, в който "всеки" е веган-природозащитник, без реална представа за света или стойността на парите. Гледат се един друг, мятат се от едно модно нещо на друго, но всичко е от ден до пладне. В момента хипнораждането е хит.

# 104
  • София
Шарлийн ми изглежда толкова нещастна и тъжна. Още от сватбата я помня. Сега с децата ми е като една от онези жени, вкопчени в детето като единствен израз на съществуването им. И вероятно за нея е така. Хубава жена беше. Когато те имат празник или се показват - няма един щастлив. Едни намусени. Не отиват на Монако. 😅

Аз твърдя, че Мегън ще си роди в болница, като Кейт. Ще излезе и тя на следващия ден в уау вид, който ще оплюем дружно 😁, ще покажат бебето и готово.
При първо раждане изписват не в същия ден в Англия, така че ще имат време за окопитване всички. Пък и със сигурност вече са готови. 50 на 50 ще е цветът на кожата, както полът на детето.
Гледах клипче на което Меган придържа и гърба на Кейт. От коледната служба. Явно това й е маниер на близост.

Общи условия

Активация на акаунт