Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 428
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 900
Според мен толкова и е умствения багаж на Меган. Не съм съгласна, че няма лоша реклама. Феновете и значително намаляха след позъорските и изпълнения. Даже и тук в темата се забелязва. Сал само 2 фенки и останаха. Аз  в началото не знае х дали ми харесва. Ту да, ту не. Но аз и Хари не го харесвам, не визуално, ми като изпълнения.
Е, сега мога да кажа, че грам не я харесвам и трудно ще ме спечели. Не че на нея ще и се изкриви нещо от това. Stuck Out Tongue Winking Eye
Никога няма втори шанс за първо впечатление.

# 901
  • До сърцето...
Аз малко екзотика да внеса, че с тая Мегън чак темата се раздели Grinning

В Малайзия нали настъпиха промени във връзка с оня крал, който се ожени за руска Барби.
Тези дни (на 11 януари) Султан Ахмед Шах III (който е трябвало да поеме управлението на Малайзия) официално се оттегля от управлението Пханга в полза на сина си. От 15 януари султан Абдула официално е встъпил в длъжност, с което  става 6-ят султан на Пханга, и в скоро време се очаква да стане върховен крал на островната страна.

Интересното в тази новина е новата султанша, първата жена на султана - Азиса, - тя е била доста активна в социалните мрежи - като многодетна майка и изкусна готвачка Grinning 

Сега е с дезактивирани профили, разбира се. Но част от снимките си остават..
Скрит текст:
като млада

от 2008 г

април 2018, с вторият си син

# 902
  • София

Вчера си разглеждах снимките в пинтерест и ми попадна това.
"Киселицата" се слави със стил но като гледам и тя каква комбинация е избрала...

Абе слави се, ама всъщност и тя доста често прави "гафове", обсъжданите преди време пластмасови обувки са върхът. Просто няма как да са подходящи за обикновена жена, какво остава за кралица. Преди години (май още беше принцеса) много ходеше с едни жилетчици, което не е толкова страшно, но все бяха миниатюрни, все едно ги е заела от дъщерите си, и то по работни поводи, не тръгнала на разходка. Или обратно на Мегън е с дрехи, които са и големички. Та всеки си има недотам добрите моменти, дори и ние Blush Smirk

# 903
На мен ми харесват последните два тоалета на Мегън с две изключения: бежовата рокля според мен трябваше да е по-дълга, а сандалите с вечерната рокля са абсолютно неподходящи.
И двете и прически са много хубави особено пуснатата коса с обем.
На Кейт цикламения тоалет не ми харесва за разлика от този, с който беше предишния ден.

Аз нямам намерение да пиша в други теми за Кейт, Мегън или някоя друга особа, струва ми се адски нелепо възрастни хора да си правят такива забележки, да се гонят и да си разрешават кой какво да пише. Когато аз пиша тук, винаги тръгвам от това, че е Клюкарник, а не подфорум за история, целево обогатяване на личността и най-малко платформа някой да превъзпитава друг. Ако има някаква добавена стойност - добре, но основно съм тук да обсъждам дрехи, прически, кой как се държи и се справя с кралската си работа.

# 904
  • Някъде там
Това обаче сигурно ще им хареса на много тук защото е "киселицата".Представям си ако Меган го направи какво ще е възмущение и хейт.
Ами, Давиз, да, защото много зависи кой е облякъл дадена дреха, как я носи, стойка, излъчване, изражение, поведение...
Ето един пример, рокля една и съща, но едната е: Heart Eyes , а другата: Neutral Face
https://fashionchicksandgossipgirls.files.wordpress.com/2014/06/ … or-katy-perry.jpg
Изражението на киселицата си е точно кисело,сериозно и прочие на снимката,както повечето и изражения.
Не съм от фенките на Меган има много трески за дялане, но и този непрекъснат хейт за всяко едно дребно нещо е малко пресилен.
Затова и дадох пример.Хубава Меган беше снощи но някой веднага не одобри обувките и.
Не били подходящи излагала се ..ми те и на киселицата не са подходящи за този тоалет и са със ужасен цвят.Това че са известни и кралски особи не означава че трябва да са по вкуса на някого.

# 905
  • София
Клипче от снощи...не знам какво говорят, не мога да пусна звук
https://mobile.twitter.com/scobie/status/1085666371931910144

# 906
Аз мога да кажа каква е разликата между обувките на Мегън и Летисия според мен.
На Летисия обувките НЕ ми харесват, не бих носила такива, но не са в абослютно противоречие с мястото, времето, тоалета.
На Мегън сандалите са много хубави, имам бежови подобни (и по-евтини със сигурност), но са неподходящи за вечерно събитие и официална рокля. Мястото предполага официални обувки, сандалите не са такива. Аз не ходя на балет или театър със сандали или по дънки, очаквам и херцогините да знаят кое къде, как, кога се носи.

# 907
  • На топло
Феновете и значително намаляха след позъорските и изпълнения. Даже и тук в темата се забелязва. Сал само 2 фенки и останаха. Аз  в началото не знае х дали ми харесва. Ту да, ту не. Но аз и Хари не го харесвам, не визуално, ми като изпълнения.
Нали в началото Радика беше направила анкета за Кейт и Мегън.
Признавам си, че гласувах в нея за Мегън.
Не защото не харесвам Кейт, но смятах Мегън за свежо попълнение, приличаше на смела и умна жена, която знае какво прави.
Сега мисля, че е нелепа 🙄

Спамовете на потребителките, които мрънкат и плачат, колко не им харесва в темата, ги прескачам. Голяма досада!

# 908
А защо всеки един коментар се приема за "хейт"?
За мен не е хейт да кажа, че не харесвам цвета на обувките на Летисия и не ми допада ансамбълчето ѝ (май панталонът не ми допада, с пола може би нямаше да е толкова зле).

# 909
  • в сърцето на един мъж...
Ох, докато не заключат темата няма да се спрете... Приемете, че някой харесва киселицата такава, каквато е, защото има в пъти повече стил от американската актриса, дето не знае де да си дене ръцете и това е. Айде ся няма нужда да ни се начуква канчето пак, че и Тати да идва да трие. Досадни сте.
Кейт роди три деца, от три деца и милиони снимки, на 4 да е хванала корема си, е приятно и мило, а не от едно кандидат бебе, да си нон стоп с ръка на корема.
И да, примерно аз казах, че ми харесват тоалетите й, но ме дразни тая ръка. И че се чудя не й ли е студено с боси крака.
Азиса има страхотни тиари. Дали има някъде снимки или повече информация за нея? Много интересно изглежда. Благодаря Радика!

# 910
  • София
Това обаче сигурно ще им хареса на много тук защото е "киселицата".Представям си ако Меган го направи какво ще е възмущение и хейт.
Ами, Давиз, да, защото много зависи кой е облякъл дадена дреха, как я носи, стойка, излъчване, изражение, поведение...
Ето един пример, рокля една и съща, но едната е: Heart Eyes , а другата: Neutral Face
https://fashionchicksandgossipgirls.files.wordpress.com/2014/06/ … or-katy-perry.jpg

Излъчването, най-вече излъчването. Само то може да накара хората да харесват или не даден човек.

А какво щеше да й попречи на Меган просто да сложи едни затворени обувки, които да са подходящи на роклята и край? Нито се иска много акъл, нито образование, нито някакви космически средства, нито някакви дълбоки познания в модата. Със сигурност положителните коментари щяха да са много повече от отрицателните

# 911
Хич не ме дразнят ръце върху бременни кореми мен. Не го намирам за пошло и демонстративно. Ръката на Мегън върху корема на Мегън също.

# 912
Напълно приемливо е да се ходи с вечерна рокля и сандали. Дори и на театър.
Не знам откъде ги вадите тези правила и ги преповтаряте така категорично.

Вече етикетът разрешава да се ходи и с вечерна рокля и ботуши.
Просто трябва да се съчетаят добре.

# 913
Нещо са се сдърпали преди това май... Хари нещо е нацупен:
https://twitter.com/scobie/status/1085667860788187137?s=20

А ръцете на Меган ако не са й на корема, ще са в косата, ако не са в косата, ще търсят ръцете на Хари. Толкова пък да й пречат Joy

# 914
  • в сърцето на един мъж...
Клипче от снощи...не знам какво говорят, не мога да пусна звук
https://mobile.twitter.com/scobie/status/1085666371931910144

Нещо за времето споменава, как всички й обяснявали какво било и говори, че нещо било фантастично и че се радва да се запознае... Ама има много странични шумове и не става ясно кой са й представили.

Общи условия

Активация на акаунт