Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 433
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 885
Кейт си държи корема:
:

Има и още такива снимки. При желание ще кача.

# 886
Е, от 3 бременности на Кейт изкара 4 снимки подобни. Joy Даже на първата снимка с бялото, ми се струва, не че държи корема, ами придържа полата да не се вдигне или разтвори.
Даже на Кейт по бих простила, ако се държеше с първата си бременност като Меган. Все пак бъдещия крал на Англия носи  Но тя явно е по-интелигентна и сдържана, за да не го прави.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 10:58 от Анонимен

# 887
Няма ли начин да приключим темата “ръката на корема“ независимо за кого става въпрос -  Мегън, Кейт или Деми Мур. Наистина ли няма за какво друго да се говори?

# 888
Точно, всеки да си пише каквото си иска, ето:

Пак Кейт:

Максима, голяма е, затова я скрих:
Скрит текст:

На Даяна трябва да й се признае, че не си е държала ръката там поне на снимки.
Обаче пък има доста, в които си придържа кръста и се изпъва. което пак си е демонстрация на бременността.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 11:34 от Анонимен

# 889
  • София
Докато Меган не си оправи поведението, стойката, прическата и тоалетите постоянно ще има постове за нея - и тук, и в пресата. Няма как да се размине. Тя го прави нарочно /според мен/ и си получава заслуженото. На нея явно й харесва да е постоянно по вестниците, но мисля, че на Хари нервите вече се опъват. Явно не му е особено приятно, дори скоро беше се опитвал да я защити, но за да се спре, първо трябва да обърне внимание на жена си. Когато тя се кротне и влезе в кралските норми, тогава и целия хейт по нея ще спре

# 890
  • Някъде там

Вчера си разглеждах снимките в пинтерест и ми попадна това.
"Киселицата" се слави със стил но като гледам и тя каква комбинация е избрала...
Бяло сако розови панталон и топ и обувки с цвят на изпражнения.Това обаче сигурно ще им хареса на много тук защото е "киселицата".Представям си ако Меган го направи какво ще е възмущение и хейт.

# 891
Държането на корема се коментира много, защото прави впечатление /неприятно при това/ на много, наистина много хора!
А не, че едни и същи го пишат 200 пъти. Така че, моля да се успокоите и да оставите хората да си напишат мнението.
Мен какво ме интересува, че някоя друга потребителка е изразила същото мнение като мен.
Искам и аз отделно да се изкажа пък! Simple Smile

# 892
Много хубава Летисия без обувките.

# 893
Ама не ви ли омръзна? Честно?
Ами не. На мен лично не ми прави впечатление и не виждам как може нещо такова да ме дразни и да ме напряга.
Нито ме обсъждат мен, нито обсъждат мой познат. Някаква си напълно непозната американска жена на 37.
Коментира се ръката на корема, защото Меги го прави постоянно.

# 894
  • София

Вчера си разглеждах снимките в пинтерест и ми попадна това.
"Киселицата" се слави със стил но като гледам и тя каква комбинация е избрала...
Бяло сако розови панталон и топ и обувки с цвят на изпражнения.Това обаче сигурно ще им хареса на много тук защото е "киселицата".Представям си ако Меган го направи какво ще е възмущение и хейт.

С бели обувки щеше да е убиец. Тоалета много ми харесва

# 895
Огромна заблуда е, че хейтът по известните ще спре, ако те, видиш ли, си коригират поведението спрямо изискванията на масите. Хейтът никога не спира. Едни не харесват сандали, други - плажни топове, трети - тъмни цветове. Няма как да угодиш на всеки и за теб да пишат само хубавини.
Има си жълтини и хейт и за Кейт, все, още, след колко - 18 години? Последното е, че баба била казала за нея, че не прави кой знае какво. А, де. Жената три деца роди, почти без да спира да обикаля къде ли не с Уилям и пак недоволни.
То това си е измишльотина, баба не би казала такова нещо, но много хора ще повярват.
Ще намеря статията и ще кача линк.
Ето: https://www.yahoo.com/lifestyle/queen-elizabeth-reportedly-criti … te-143100421.html

Летисия не ми харесва тук. Не тя де, стайлингът й.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 11:35 от Анонимен

# 896
Прекрасна е Летисия. С черни колан и обувки би ми харесала повече, но и така не е нещо фрапиращо.

# 897
Да, но има универсално нехаресване неща, и такива, които са спорни или изсмукани от пръстите. За мен Мегън се държи като много обсъжданата в друга тема Тоца/ мама Тони. Натрапва бременността си до степен всички да й се смеят, а тя се радва, че е център на внимание. Дали сама го прави и е случайно, или е търсен ефект с одобрението на останалите членове на кралското семейство...не знам. Със сигурност не й е лесно, и все пак все ме гложди, че е актриса...и би могла да изиграе поставената роля за няколко часа на ден. И може би го прави, не знам. Интересно е, клюка. И хората гледат и обсъждат. Това е живота на аристокрацията. С многото облаги, има и този недостатък да са вечно обсъждани

# 898
Това обаче сигурно ще им хареса на много тук защото е "киселицата".Представям си ако Меган го направи какво ще е възмущение и хейт.
Ами, Давиз, да, защото много зависи кой е облякъл дадена дреха, как я носи, стойка, излъчване, изражение, поведение...
Ето един пример, рокля една и съща, но едната е: Heart Eyes , а другата: Neutral Face
https://fashionchicksandgossipgirls.files.wordpress.com/2014/06/ … or-katy-perry.jpg

# 899
  • София
Що пък да ни омръзне да споменаваме ръцете, че и двете ги е пуснала в действие? Това са пресни снимки, тях обсъждаме - ето и роклята, обувките, прическата се коментират. Но, ръцете й бодат очите и хората го виждат и споменават. Голям праз, какво подскачаш толкова? Пусни нещо друго, да се обсъди и то.

Общи условия

Активация на акаунт