Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 442
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 870
Харесва ми. Без обувките и чантата.

# 871
# 872
Този бежов тоалет ми харесва мноого - аз бих го носила, обаче много тесен и къс беее. Значи ако тоалета е ок, размера е неподходящ. Ми не е нижно да се натъпчеш, като пълнена чушка. Много искам да я харесама ама... все не става.

# 873
На цирк като на цирк. Обаче Хари изглежда тъжен.
Скрит текст:

Ооо, роклята е прекрасна! Много е хубава Мегън на тези снимки. Този път съм приятно впечатлена.
А Хари наистина изглежда без настроение (на цирк са все пак, можеше да се позасмее малко). И нервно си попипва халката на едната снимка. Къде са конспираторите да развият теорията колко му тежи брачният хомот?!
Mr. Green

# 874
Сигурно е решил да се развежда и дава знак Joy

# 875
  • Бургас
Сега вместо ръката на жена му, ще гледаме неговата

# 876
Ако свали халката - лоша работа Crossing Arms

# 877
Близнаците на Монако - Жак и Габриела отново на училище на 9 януари. Много са сладки. Габриела прилича на Шарлийн и си е хубавица.

# 878
Хубави деца!

# 879
  • София
Мегън и Хари
Скрит текст:

Разкошна Мегън този път. Най-накрая хубав, прибран кок. Чудесна рокля, която чак се учудвам, че й е по мярка, а не е 3 номера по-малка. Но защо с тези летни сандали, защо???? Имам чувството, че нарочно винаги гледа нещо по нея да не е както трябва

# 880
  • София
Трябваше да сложи едни обувки с отворени пръсти, за да се вижда лака, в тъмносребристо и клъч и щеше да е чудна Simple Smile

# 881
Много е хубава жената и обувките и не са чак лоши.
Но ръката на корема.....

# 882
  • София
На мен Мегън ми хареса и с двете показани рокли. Но много ме дразни ръката на корема, постоянно ми бърка в очите.

# 883
Тъкмо да кажа: Браво, този път ми харесва Мегана с дългата тъмна рокля... и бааам! - летни сандали с каишки.  Scream
Държането за корема сигурно е от някакво суеверие, йогийско, няма от какво друго да е.

# 884
На мен с бежовият тоалет /рокля и палто / ми харесва. Обожавам този цвят, свеж е.
За вечерната рокля.... според мен на живо изглежда по-добре.

По клипчетата обаче видях, че не спира да държи корема... даже като ги представиха като присъттващи в залата, това беше първото й действие.
Според мен го прави нарочно, за да провокира. Няма лоша реклама, пък нека е в устата на хората нон стоп с упреци. 

Общи условия

Активация на акаунт