Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 461
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 855
Мястото е Royal Albert Hall какви обувки подхождат?

# 856
Меган е чудесна  и с бежавото и с черната рокля.Напоследък грее ,започвам да я харесвам вече.😀😀
Кейт също ми хареса ,цикламеното и стои много добре.

# 857
А не може ли от суеверие да се пипа за корема, неволно? Излиза от колата и "бам" - папараците я причакват с насочени обективи. Или "бам" - тълпи от хора я гледат вторачено и очакващо... И първото нещо, за което тя инстинктивно си мисли, е бебето в корема й и веднага го докосва - един вид го закрива, закриля... Подсъзнателно, имам предвид. Simple Smile

# 858
Единствения период от живота на жената когато е най-далеч от човешкото и най-близо до животинското. Че и да се хвалиш с това ...
Какво?!?

# 859
  • в сърцето на един мъж...

Тоя път Мегън и с двата тоалета изглежда добре, само се замислих с тия боси крака не й ли е студено? На мен винаги ми е било студ, а като бременна съвсем ми беше, та направо й се възхищавам как се е опнала с тия боси крака Simple Smile За корема няма да кажа нищо Laughing и клъч са й дали, и Хари я стиска за ръката, и тя продължава пак да се държи там... Нема спасение.
Има снимки на Кейт от готвенето с децата, много приятно явно са изкарали, личи й, че се забавлява

Някой беше пуснал линк как са се променили величията за 10 години - Уили е останал без коса, на Хари косата се е преместила на брадата, Филип и Чарлз са остарели много, а Софи и Бабет не са мръднали изобщо, не им личи, че са минали 10 години.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 23:45 от Tatti

# 860
Мястото е Royal Albert Hall какви обувки подхождат?

На подобно вечерно събитие с тази рокля подхождат затворени обувки. Най-много с дупка на пръстите.

# 861
  • София
Роклята черна ли е или тъмно синя? Според сайта е тъмносиня и на мен така ми изглежда. Съчетанието с черни сандали (не защото са сандали) и черна чанта не ми харесва.
Обаче мисля повечето ще се съгласите, че ако нещо Мегън прави по-добре от Кейт е гримирането (макар че доста е подобрила очната линия или каквото там слага).

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 23:36 от Lana

# 862
  • в сърцето на един мъж...
Аз я виждам тъмносиньо блестящо, като пайети. А за гримирането - има повече опит, нали е актриса.

# 863
Мегън с тази рокля- фантастична! Само обувките - еми не подхождат.Малко вкус - няма ли кой да я посъветва, и най - важното- тя да приеме?!? Кейт - лъчезарна, щастлива и дрехите и отиват, браво!

# 864
На цирк като на цирк. Обаче Хари изглежда тъжен.
Скрит текст:

# 865
Е вече се убедих, че съвсем умишлено си държи ръцете на корема.
Въобще не е от чудене къде да си ги сложи.

# 866
  • Пловдив
Какво и става на Мегито, нещо връгна с тази ръка? Нарочно ли го прави?😊 да разлае кучетата? Червилото ми харесва, но руж ли е , склуптуриране ли е, иде ми да и дам едно бюти брендърче в чантата да си го държи.

# 867
На който му е УмрръзнАло, ще замоля да ми преско4и постта.  Stop
Статия в express.co за фейк бременност.
https://www.express.co.uk/news/royal/1073075/meghan-markle-fake- … royal-family-news

На мен пък ми се струва напълно възможно. В тези среди е пълно с фалшиви връзки, бракове, защо не й бременности. Няма да са първите, които ползват сурогатна майка и го крият.

# 868
  • Countryside
Мегън много ми харесва с бежовия аутфит. Само обувките ме смущават, отворени обувки януари...колкото и да се движи с кола, можеше поне да сложи нормални обувки, не с гола пета, че и боса. Както и да е, те англичаните са така, ходят си с боси крака. Вечерната рокля също е добре, въпреки че не харесвам лъскави платове, обувките според мен са неподходящи, сандали за сравнително официално събитие. Като цяло май влиза в релси, но ръката на корема си е неизменно там, няма клъч, няма Хари за ръчичка. Joy

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 09:24 от Сиренце

# 869
Обувките са абсурдни, януари месец по джапанки с ток... бременна. Изглеждат бая височки тия обувки - според мен тя е доста ниска, а и Хари, Уилям и Кейт доста високи и иска да изравни положението.

Роклята бива, може би изглежда доста по-добре на живо, че от снимките с тия отблясъци малко се губи реализма.
За ръката нищо няма да кажа, че всичко се изтърка вече. Да ражда, че да спре да се прави на мадоната с младенеца.

Общи условия

Активация на акаунт