Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 468
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 795
https://www.express.co.uk/news/royal/1060986/Royal-news-Kate-Mid … =traffic.outbrain

Статийка в Express, според която Баба е критикувала Кейт, че не е особено активна.

# 796
  • Бургас
Мегън

Роклята е на H&M  24.99 лири

# 797
Мегън днес

Тоалета днес:
Палто - Emporio Armani Beige Single Breasted Cashmere Coat  / Същото палто е носила миналата година/
Рокля -  H&M Mama Fine-Knit Dress in Light Beige Melange $34.99
Обувки -  MANOLO BLAHNIK  Allura 105 sandals / Paul Andrew
Чанта - Stella McCartney Falabella Medium

Довечера шоуто на цирк дю солей ще се излъчва във фейсбук страницата

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 21:28 от ۵ Gray. ۵

# 798
Хейт-мейт, ама как да отмине човек по-долу илюстрираното представяне:

Няма да се научи тази жена и това е. Само с 12 г съм по-голяма от нея и не разбирам и не разбирам. Да кажем не уцелва цветовете - въпрос на възприятие, ама дето не уцелва правилния номер на дрехата ...
Какво толкова има да се акцентира на положението. Единствения период от живота на жената когато е най-далеч от човешкото и най-близо до животинското. Че и да се хвалиш с това ...

ПП Имам предложение - който има права да направи една тема само за Мегън, за да не се дразнят потребителите, които искат да четат за японското кралско семейство.

# 799
  • Бургас
На въпросната снимка е хваната в движение и не си подпира корема. Роклята я дават, като рокля за бременни

# 800
  • Bristol
https://www.express.co.uk/news/royal/1060986/Royal-news-Kate-Mid … =traffic.outbrain

Статийка в Express, според която Баба е критикувала Кейт, че не е особено активна.
Четох една статия сравнение кой колко дни работил през 2018 от семейството. Но не бяха уточнили един ден 24 работни часа ли е или 8 😂 На последно място бяха Кейт и Мегън. Кейт заради майчинството уж, а на Мегън се брояха само изявите след сватбата. Двете бяха с по 50 дни, ако не се лъжа. Най-работна беше принцеса Анна.
Ще се опитам да намеря статията и да дам линк.

# 801
Скрит текст:
И аз не харесвам дъвкането на едно и също - корема, палтото, конспирации, хейт, ама ви търпя тук и на никого не казвам да се разкара.
Ти сериозно ли....

Ами сериозно си е. И аз така. Търпя, вече скролвам и гледам да не си губя времето с безкрайните, страница след страница -  “ръката на корема“, “краката клечки“, “приведената глава“, “слугинаж“ и тям подобни „умности“.  Явно няма да има край...някой хора са ти такива, каквито са си,  и дори не могат да се усетят какво на практика правят. Опитахме много пъти с разговори - не става. Остава игнор или блядата надежда, че един ден ще се усетят. А дано, ама надали!  

ПП. Предлагам хейтърките на Мегън да се отпишат от тази тема, и да си направят своя, където да си хулят Мегън и корема ѝ на воля. Поне няма да задръстват настоящата тема и останалите потребители ще могат да четат нещо полезно и приятно.
Ние "Хейт-Мегън"-ките приемаме, нека който има права да я създаде темата и ще спрем да товарим тази.

# 802
И аз не харесвам дъвкането на едно и също - корема, палтото, конспирации, хейт, ама ви търпя тук и на никого не казвам да се разкара.
Ти сериозно ли....
Ами сериозно си е. И аз така. Търпя, вече скролвам и гледам да не си губя времето с безкрайните, страница след страница -  “ръката на корема“, “краката клечки“, “приведената глава“, “слугинаж“ и тям подобни „умности“.  Явно няма да има край...някой хора са ти такива, каквито са си,  и дори не могат да се усетят какво на практика правят. Опитахме много пъти с разговори - не става. Остава игнор или блядата надежда, че един ден ще се усетят. А дано, ама надали!  
Какво означава, че ни търпите? Това е тема във форум и всеки има право свободно да изрази мнението си (спазвайки правилата, разбира се) и да си коментира.
А какво на практика правят някои хора?

# 803
А защо Съсексовата херцогиня да е по-специална, че и отделна тема за нея?
На когото не му харесва, да не чете.
ПП За тоалета, след малко.

# 804
  • На топло
Няма право да има две теми за Кралски особи, ще я изтрият✌
Пишете си спокойно. С нищо не нарушаваме правилата на форума.
Ако по-горната потребителка има някакъв проблем с по-голямата част от пишещите, да се жалва на администраторите.
Игнор и това е ✌

# 805
Скрит текст:
Ти сериозно ли....

ПП. Предлагам хейтърките на Мегън да се отпишат от тази тема, и да си направят своя, където да си хулят Мегън и корема ѝ на воля. Поне няма да задръстват настоящата тема и останалите потребители ще могат да четат нещо полезно и приятно.
Ние "Хейт-Мегън"-ките приемаме, нека който има права да я създаде темата и ще спрем да товарим тази.
http://old.bg-mamma.com/?topic=1087705.new#new

Тази става ли? Вероятно ще я има ден-два

# 806
Тоалета днес:
Палто - Emporio Armani Beige Single Breasted Cashmere Coat
Рокля -  H&M Mama Fine-Knit Dress in Light Beige Melange $34.99
Обувки -  MANOLO BLAHNIK  Allura 105 sandals
Еми ето ги моите цветове.Скучни,бабешки,ама аз съм си такава.Харесвам ги.
Ще познаете,че не съм била на острова по това,че силно се учудих на комбинацията палто и сандали през януари.Носят ли изобщо ботуши или ги пазят за август?
А на роклята на H&M и 35 паунда й са много.Не харесвам впити и къси рокли за бременни,има кога да се носят,ако чак толкова им е домъчняло за пубертета.

# 807
Днес е 12С и е доста приятно. Комбинацията палто + сандали е ОК за тукашните ширини, а и тя минава няколко метра от колата до сградата и после обратно.
Носят ботуши, но не заради студа или влагата, по-скоро за разнообразие.

# 808
Ето тук много ми харесва Мегън. Палтото е страхотно. Представям си колко е мекичко. Обаче не е ли студено за тези отворени обувки. Както и да го гледаме, все пак сме януари месец и се намираме на Северното полукълбо

# 809
Ти сериозно ли....
Ами сериозно си е. И аз така. Търпя, вече скролвам и гледам да не си губя времето с безкрайните, страница след страница -  “ръката на корема“, “краката клечки“, “приведената глава“, “слугинаж“ и тям подобни „умности“.  Явно няма да има край...някой хора са ти такива, каквито са си,  и дори не могат да се усетят какво на практика правят. Опитахме много пъти с разговори - не става. Остава игнор или блядата надежда, че един ден ще се усетят. А дано, ама надали! 
Какво означава, че ни търпите? Това е тема във форум и всеки има право свободно да изрази мнението си (спазвайки правилата, разбира се) и да си коментира.
А какво на практика правят някои хора?

А какво означава изказването: "На който му е омръзнало да не пише".
Ще си пишем и ние. Игнор трябва и на вас, но като започнете да гоните потребители и ми идва в повече. Иначе си пишете, не ми пречите. Щом така се разтоварвате. Отдавна ви подминавам постовете. А някои от тях изобщо не са по правилата на форума - справка последните коментари за ранното раждане на Меган, произхода й, слугинската кръв, които са си откровено език на омразата. Но да гледат модераторите.

Хубава Меган, отново. Този цвят й отива.
Точно и аз щях да пиша, че на Острова зимата е мека и е напълно възможно да се ходи така, както е тя днес.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 17:30 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт