Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 416
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 915
Клипче от снощи...не знам какво говорят, не мога да пусна звук
https://mobile.twitter.com/scobie/status/1085666371931910144

Нещо за времето споменава, как всички й обяснявали какво било и говори, че нещо било фантастично и че се радва да се запознае... Ама има много странични шумове и не става ясно кой са й представили.

Отдолу под основното видео има клип как стават и тя полага ръце под корема, а после Хари и помага да седне като я държи за ръка. Наистина изглежда нелепо, но нищо чудно и да е чисто подпиране, ако бебето тежи много или я ръга не където трябва. Тя е къса в торса, нищо чудно да няма много място за бебето. А може и да са близнаци, хич няма да си учудя.

# 916
Забрадка и тиара- твърдо не!

# 917
Категорично не харесвам Мегън, но и тя е жив организъм на който може да му се налага да е с боси крака през януари и от там нетърпимост към затворени обувки или невъзможност да обуе такива поради подуване на краката, например.
Когато съм с чорапи в т.ч. памучни имам понякога наистина нетърпими сърбежи от които се побърквам и се събувам въпреки, че ми е студено през зимата. В момента съм добре навлечена, но боса. А Мегън е бременна, което предполага допълнителен дискомфорт на организма. Нехаресването на някой като личност не означава, че всичко което виждаме от него е израз на неподходящо решение на личността му, защото може да е  свързано и с някакви дефицити на организма за които естествено никой не е длъжен да дава отчет.

# 918
...може да му се налага да е с боси крака през януари и от там нетърпимост към затворени обувки или невъзможност да обуе такива поради подуване на краката, например.
Съмнява ме да е от това - найлонови обувки може да носи, пък затворени качествени обувки - не.

# 919
Подуване на краката?  Whistling Whistling Whistling
То се решава с един номер по-големи обувки.

# 920
  • На топло
Някой има ли обяснение (мнение), защо на сватбата през есента, Мегън бременна в 3-ти месец, се беше облякала с палто закопчано до горе, затворени обувки....и т.н.? Интересно ми е да чуя мнението ви.

# 921
Студено и е било. В начална бременност винаги е студено и после става много топло.

# 922
Тези крака са всичко друго, но не и подути.
Отваряте на собствена отговорност.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6600707/Meghan-Markle … -bunion-scar.html

Какво е обяснението ли? Абсолютен егоцентрик.
Тогава още не беше официално обявена бременността и това беше начин да се спекулира по темата. После вече трябваше да се акцентира върху корема и от там небрежно отворените палта.

# 923
  • София
Е стига де - сега е януари, доста бременни жени срещам всеки ден, но не съм видяла нито една да е със сандали. Няма как само на Меган краката да са подути, а на другите бременни не. И доста жени зимата слизат от колата, правят две крачки и влизат в топло помещение, но със сандали не е била нито една.

Интересно се развива историята с обувките й. Започна с ботуши, мина през затворени обувки, през обувки с гола пета и стигна до сандали. Ако продължава така очаквам на следващото събитие да е по джапанки, а на по-следващото направо боса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 924
На единия крак има кокалче. Сандалите са страхотни, но не за Януари.

# 925
  • На топло
Това си е чист мазохизъм, да си причиниш такъв тип обувки, с толкова тънки лентички, в 6-ти месец. Естетическия вид не го коментирам.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 14:16 от Hello♥J

# 926
Прави се на интересна.

# 927
Прави се на интересна.
Дали си мисли преди всяко излизане точно какво да направи, за да я обсъждат повече?

# 928
Прави се на интересна.
Дали си мисли преди всяко излизане точно какво да направи, за да я обсъждат повече?
Предполагам, че това е основното нещо върху което мисли. Жената е хубава, секси, интересна и е била актриса, и това я интересува страшно, как да е на върха, да се говори, да е в пресата, да е обсъждана, да засенчи другите актриси. Не може толкова бързо да избяга от това мислене. Била е и блогър, живот на показ, не е глупава и знае как да провокира и се справя супер успешно, не мислите ли?

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 14:39 от densi

# 929
  • София
Така е. Тъпото е, че от зор все да е в пресата рискува здравето си и това на бебето. Защото зимата с боси крака - като нищо може да си докара някоя болест. И точно в 6-я месец само това й трябва.

Общи условия

Активация на акаунт