Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 395
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 975
  • в сърцето на един мъж...
Предположения, че Мегън носи момиче Simple Smile

Why Is Duchess Meghan’s Baby Bump So High Up?

Много хубав тоалет

# 976
Мегън има къс торс, така че мястото не е много по принцип, затова изглежда, че бебето и е буквално под сливиците. Пък и жените носят различно, най-добрата ми приятелка роди 2 момчета и двете ги носеше ниско.

# 977
Все пове4е се съмнявам в истинността на Мегъновата бременност.Нейното телосложение е тип ябълка. При бременност и напълняване,този тип пълнеят първо в горната 4аст на тялото. Тя в гърди, рамене, ръце, лице, си е все същата. Само на корем расте . Даже и кле4естите крака са си все същите. Е, как става този номер?

# 978
  • Bristol
А къде живеят?
Всички тези дворци, замъци, терени.
Както и да е....имам мнение по този въпрос и никой не може да ми го промени.
Това са си техни имоти. Някои си купуват апартаментчета в центъра на града, други дворци 😁 Все пак от столетия богати родове са били, не от 1989 година. Те затова и богатите и с титли по между си се женят, а не с простолюдието, което само няколко милиона има, каквито са Кейт и Мегън Wink Включително и кръвосмешенията, да се женят за първи братовчеди, са били с цел, богатството да не се дели между много наследници. Мешали са се с принцове и принцеси от други държави, купували са още имоти и тн. Примерно, Бъкингамският дворец бил построен 1703 от дюка на Бъкингам и е закупен от цар Джордж III 1761 година. Чак 1873, по времето на царица Виктория, станал официална резиденция в Лондон на британския Монарх. Това информация от Гугъл, достъпна за всеки, който се интересува от факти и история, а не само тоалети и прически. По същия начин може да прочетете кои са точно имотите, които се стопанисват от Crown Estate, кога и от кого са придобити и колко годишно доходи от тях влизат в хазната. Като всяко богато семейство, предполагам не всичките пари са били честно придобити преди столетия, но сега имат явно достатъчно, за да могат да си позволят да плащат 75% такса върху дохода от Crown Estate 😜

# 979
Статия, снимки и видео от катастрофата с принц Филип.
Тук коментираме кой им разрешава или забранява да носят отворени обувки и тъмен лак за нокти, а по-важно е кой им разрешава да управляват сами автомобил на почти 100 години.
Крал, принц, със синя или зелена кръв - реакциите не са това, което трябва да са на пътя.

# 980
Голям хейт и търсене под лупа се излива на базата на едни съвсем човешки реакции. Според мен Мегън постоянно слага ръце на корема си, защото в тази обстановка сред тези непознати хора чувства несигурност и инстинктивно в момент на несигурност "закриля" бебето или просто е един вид "полузаключена поза", защото не се чувства комфортно там. А досадата на Хари е нормална за човек, който трябва да присъства на места, на които не му се присъства. Simple Smile

Другото странно е, че една жена, не се ли снима като Бионсе и Деми Мур с гол корем, тръгват слухове за фейк бременност. Даже и за Бионсе, която снима корема си при втората бременност, пак някой изфабрикува щури конспирации за фейк бременност. Човешката нужда от евтини конспирации не познава граници.

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 03:23 от Questar

# 981
Всеки вижда, каквото му се иска да види.
Не.
Аз видях една жена,която вече не хихика с ръка пред устата,сгърбена угоднически пред аристокрацията.Тук тя беше Кралицата и ако не се държеше като раждаща в момента,би изглеждала достолепно.Точно този детайл обаче,за който няма как да не е предупредена,показва липса на класа и много от това,за което най-често я гаврят.
И пак не:ако се чувства несигурна и "закриля бебето",тя нямаше да носи тесни впити рокли да й се виждат пъпа и стриите.По-скоро се чувства несигурна,когато положението й не изпъква достатъчно видимо.
Хари си изглеждаше унил,нищо общо с ентусиазирания млад мъж отпреди,за което може да има хиляди причини и нищо общо с брака му.

# 982
Да, Хари и на мен ми се видя угрижен, може баба да му е казала, че ги заточва в Сибир до живот Mr. Green

# 983
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тук коментираме кой им разрешава или забранява да носят отворени обувки и тъмен лак за нокти, а по-важно е кой им разрешава да управляват сами автомобил на почти 100 години.
Крал, принц, със синя или зелена кръв - реакциите не са това, което трябва да са на пътя.

Много хора на достолепна възраст шофират тук, моя съседка от преди няколко години си шофираше на 92 и децата я накараха да спре Simple Smile

# 984
  • София

Много хора на достолепна възраст шофират тук, моя съседка от преди няколко години си шофираше на 92 и децата я накараха да спре Simple Smile
И все пак, трябва да има някаква пределна граница....особено в случая на Филип, когато има кой да го вози. Из имението ОК, ама по пътищата. Добре че всички са живи и здрави.

# 985
Дано да е добре Фил, фен съм му и му пожелавам бързо възстановяване. И да си гледа старините, а не да шофира. Всяко нещо с времето си.

# 986
Дано да е добре Фил, фен съм му и му пожелавам бързо възстановяване. И да си гледа старините, а не да шофира. Всяко нещо с времето си.
Аз повече се надявам двете дами от Киа-та да са добре, физически и психически и щетите в тази насока да са минимални. Чудесно е, че й той е добре, особено предвид възрастта и здравословното му състояние, но дори и със синя кръв, или най-вече когато си с такава, трябва да знаеш кога да спреш. Не само за шофирането става въпрос.

# 987
  • Sydney
Мегън със светлите дрехи беше много добре... с лилаво и червено - твърде ярки са двата цвят, не ми допадна... с тъмната рокля имаше сравнение със шведската принцеса, която носи много подобна рокля, ако я намеря ще я покажа...

Кейт ми хареса с това кежуъл облекло...

Днес гледам на един билборд, където върви нюза - Нарекоха Мегън дебела по време на появата с кучешкото училище, Що за идиоти Нз... може да не харесваш някой, което не означава, че тр да обиждаш...

Имаше и снимка на сестрите (Беатрис и Южени) с кучето им, което починало...
И на Беатрис само на някакво събитие...

Отговорът на Уили и Кейт, ако си им пратил картичка!
https://www.instagram.com/p/Bsvzx44FKR-/?utm_source=ig_share_she … hid=1q4cq04zys316

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 00:56 от benitabeni

# 988
Днес гледам на един билборд, където върви нюза - Нарекоха Мегън дебела по време на появата с кучешкото училище, Що за идиоти Нз... може да не харесваш някой, което не означава, че тр да обиждаш...
И аз гледах, но била някаква баба, която се опитала да се пошегува май, но явно от притеснение не се е усетила какво казва. Казаха, че тези кучета били терапевтични и помагали на пенсионери.

# 989
Мегън има къс торс, така че мястото не е много по принцип, затова изглежда, че бебето и е буквално под сливиците. Пък и жените носят различно, най-добрата ми приятелка роди 2 момчета и двете ги носеше ниско.
Във времената преди 4D видеозона за пола на бебето се гадаеше по формата и местоположението на корема. Кога успешно, кога - не толкова Simple Smile. Та общото правило беше, остър и високо разположен корем, дето опира почти в носа - момиче, челно по-окръглен и ниско разположен /до толкова, че да не можеш да си събереш краката в седнало положение защото го притискат/ корем - момче.
Гадаенето се прави до 7-ми, началото на 8-ми месец, защото като наближи термина корема и без това се смъква надолу и геометрията вече не е достоверна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
При мен самата и при повечето ми познати имаше около 80% познаваемост.
По отношение на Мегън - залагам за момиче.
Но както казваше моят доктор - напълно сигурни ще бъдем какво е когато се роди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт