Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 387
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 080
Е, за Мегън, разбира се. Все пак тя се ожени заради титлата. А ,Кейт, все пак е бъдеща кралица

Мда, Кейт хич не се ожени заради титли. Само от любов го чака Уили 10 години.

Прессекретарят е готин, Меги и тя с палтенцето и дънките.
За големия корем в 6 месец аз лично смятам, че обяснението е близнаци. Те го знаят, но няма да го оповестят, разбира се.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 14:47 от Анонимен

# 1 081
  • София
Новата дясна ръка изглежда интересно. Да видим.
Мдаа, при едни беше коняра, при други може да е прес - секретарА...

Ммммм, с такава хубава "дясна ръка" да не почнат спекулации, когато Меган забременее с второто дете Joy
Нали все копирала Даяна Simple Smile

А по повод расизма - то вече човек нищо не може да напише свободно. Или ще е расизъм, или дискриминация, или сексизъм, или сексуален тормоз Rolling Eyes

# 1 082
Темата е кралски работи клюки, откога Бекерови са с такова потекло  Laughing
Nature Sparkles Не са но може да се сродят с кралското семейство.. вече всичко е възможно
има ново поколение принцове за женене..Smile

# 1 083
Чак аз почнах да вярвам в конспирация... толкова бързо порасна този корем, едва го носи и сяда, и изведнъж го сгъна.

# 1 084
  • Истински се вижда само със сърцето.
Nature Sparkles Не са но може да се сродят с кралското семейство.. вече всичко е възможно
има ново поколение принцове за женене..Smile

Тогава ще ги обсъдим  Joy

Всяка жена е толкова различна по време на бременност, че дори не виждам смисъл да обсъждаме дали е голям или малък за шести месец корема й Simple Smile и моят беше голям и без да тренирам йога се сгъвах перфектно с него  Joy и накрая родих една мома едвам 3 кила Wink

# 1 085
  • София
Според Дейли мейл Хари и Мегън ще се отказват от селския имот, според един източник поради финансовата тежест от подържането на 2 имота, според друг, заради сигурността.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6608559/amp/Harry-Megha … lthole-weeks.html

# 1 086
Не ми се връща да чета назад,  та да ви питам този клип обсъдихме ли го вече  или не?
https://www.youtube.com/watch?v=pINa7ExNjKA
Казват, че била освиркана, но не съм сигурна, че го чувам.
Дъщерята на Ноа ми харесва повече от Бекеровата.
Странен ход на херцогинята.Боса, със скъсани дънки, на бизнес обяд с новоназначен заместник по връзките с общественоста на Кенсингтънския дворец.
Младжът ми изглежда на другия бряг.

# 1 087
  • София
Странен ход на херцогинята.Боса, със скъсани дънки, на бизнес обяд с новоназначен заместник по връзките с общественоста на Кенсингтънския дворец.
Младжът ми изглежда на другия бряг.

Не е на официално мероприятие, обяд като обяд, изглежда супер! Обувките отново са страхотни. Тези трябваше да сложи онзи ден вместо тези без петата.

# 1 088
Аз не вярвам, че чака близнаци Мегън.

# 1 089
  • Sydney
Цялото име с титла на Кейт:

https://www.instagram.com/p/BsyLiLflbbX/?utm_source=ig_share_she … shid=wl3ybxc5eq7f

Мегън не е зле в последното появяване... човек има малко нужда си ходи и с нормални дрехи... а не вечно с официално облекло...  зависи и къде ходиш разбира се.... но за случая мисля е подходящо.

Ето още една съпоставка на Мегън и Виктория, едната в черно, другата в синьо, но еднакви рокли според мен, плюс и бременни:

https://www.instagram.com/p/BstQ5vUn0l_/?utm_source=ig_share_she … hid=1hh17fyrx0obw

# 1 090
Дъщерята на Бекер на мен видимо си ми прилича.на майката. Явно всеки вижда нещата от своя ъгъл. Същите устни и ококорени очи.
Все по-интересно ми е и на мен какво ще е детето на Мегън и Хари. Това май ми е единственото интересно нещо около тях двамата като се замисля.. за името пък си умирам от любопитство(но аз луда на тема имена). Те децата много се менят и в началото като бебе чертите не си проличават чак толкова.

# 1 091
Гледам, че доста често пишете "черната рокля с пайети", пък аз я виждам чисто синя... Rolling Eyes
Дънки ми се струват съвсем нормално облекло за лек работен обяд. Simple Smile

# 1 092
И на мен ми се вижда черна,но е много вероятно да е  много,много тъмно синя.
Не ми харесва каквато ще да е.
И аз не вяравам,че ще са близнаци.
Корема веднъж е голям,а веднъж малък. Според мен е защото тя се старае да го подчертава по всеки начин, а когато е с нещо по-свободно не е изглежда да е така голям. Може би е от самите дрехи. Когато са по-стеснени е по-очертан и изпъква,а като е с по-свободни не си личи чак така.

# 1 093
  • София

Айде да не спамим повече темата с тях, макар че признавам, беше интересно да ги видя.

Е как бе Бекерови са видни представители на македонската кралска фамилия. Smiley

# 1 094
Вчера гледах репортаж по TV5 за патронажите на Мегън. Имаше интервю с директорката на приюта за кучета, която каза, че след посещението й обажданията от потенциални осиновители са се увеличили с 40%. Специално за териерчето, което е държала в ръце е имало 126 обаждания и разбира се, вече е осиновено.
Същият ефект се е получил и с другото й посещение. Подобен ефект предизвикват и другите членове на "фирмата", не само тя.
Мисля си, че това е важното. Да са полезни по някакъв начин на обществото, а пък ако иска и краката да качи на корема, не само ръцете си да държи там.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 14:39 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт