Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 378
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 095
Цялото име с титла на Кейт:
Мегън не е зле в последното появяване... човек има малко нужда си ходи и с нормални дрехи... а не вечно с официално облекло...  зависи и къде ходиш разбира се.... но за случая мисля е подходящо.
Ето още една съпоставка на Мегън и Виктория, едната в черно, другата в синьо, но еднакви рокли според мен, плюс и бременни:
Дукеса,контеса,баронеса и всичкото това за едно Кейти.Ще има бая да забравя като стане на 100,хеле пък имената и титлите на съпруга си...
Мога да си представя на американчето какъв кеф му е да се сурне по дънки.Пък ако беше сложила и едни ниски обувки,щеше да забрави,че е в УК.
Приемам,но не харесвам Меги и Вики в блестящите рокли.Да,подхождат на случая,но с тия кореми приличат на огромни топки за елха.Каквото и да сложат,ще го обезформят,но когато е право и впито,още по-зле.А може и да се прави с цел-да види целокупната нация,че нищо не крият от нея...
Много се радвам за животинките!Щом хората са достатъчно глупави да смятат,че кученцата стават по-ценни,след като една жена ги е подържала на ръце,това трябва да се използва....

# 1 096
  • от Луната
Доставили са нов джип на мястото на катастрофиралия. "Дейли мейл" коментира, че не е много отговорно да се доставя джип за хобито на Филип. Чарлз също бил молил баща си да се откаже от шофиране от няколко години. http://roninews.bg7.eu/203943/

# 1 097
Nature Sparkles  Каквото и да се пише Кейт е друга класа..
и преди и сега !!

# 1 098
Не е на официално мероприятие, обяд като обяд, изглежда супер! Обувките отново са страхотни. Тези трябваше да сложи онзи ден вместо тези без петата.

Изпревари ме, това и аз щях да пиша. Много добре си е подбрала ансамбълчето. Харесвам я с дънки много.
Ще е добре ако някой открие и качи по-ясни и големи снимки от този обяд, да я видим по-добре.

# 1 099
  • Sydney
По-скоро не, че хората са глупави и мислят, че кучетата стават по-ценни, защото Еди-кой-си ги е държал, а просто се популяризира дадена кауза.... двоен пр - веднъж за Короната, които се показват като загрижени и земни, втори път за институцията/кампанията/каузата и тнт, които стават по-широко публично известни...

# 1 100
...Дукеса,контеса,баронеса и всичкото това за едно Кейти.Ще има бая да забравя като стане на 100...
Докато не натрупа толкова имена, колкото имаше испанската херцогиня Алба, няма да й съчувстваме! Grin
Скрит текст:
Full name:
María del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart, Silva, Falcó y Gurtubay

# 1 101
  • София
Кейт със зелената рокля и бременното коремче е прекрасна! А бижутата са умопомрачителни!

# 1 102
Много ми харесва Мегън с дънки.

# 1 103
Nature Sparkles  Каквото и да се пише Кейт е друга класа..
и преди и сега !!
Естествено.Кейт задава стандарт как се носи бременност с достойнство,дискретност и стил.
Много ми харесва Мегън с дънки.
На Мегън й отива не дънкито,а излъчването й,когато го носи.Много е себе си,а това истински ми харесва.

# 1 104
Единственото, което ми прави лошо впечатление в Меган е постоянното подпиране на корема. Наистина трябва да го прави по- дискретно. Всичко друго за мен е ок, но няма база за сравнение с Кейт или други принцеси, дукеси и т.н. Все пак са различни личности. Искам да я видя с хубави бижута, с тиара.... Чакам.

# 1 105
Ще видим в понеделник, какво ще рекне Тереза Мей, оттам нататък, да не се окажат островче  насред океана.И Кейти Уейти и Мегънчето да са в дълбоката провинция Англия, не ОК.

# 1 106
Ще има да чакаш ...

# 1 107
Ще видим...

# 1 108
Stoiyana, поста ми беше реплика на поста на Mariat, не на твоя Grinning

В инстаграм ми излезе клипче на Мегън и Хари от времето, в което обявяват годежа и т.н. толкова ми е хубава там, някак свежа и сияеща. Сега пак ми харесва, но не чак толкова, промени се с тия нелепи тоалети и вечния кок.

# 1 109
Е, Кате, и на нея ѝ се полага да носи тиари и бижута, които са носили Бети, Даяна, Кейт.

Общи условия

Активация на акаунт