Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 047
  • 754
  •   2
Отговори
# 135
  • София
На нас може и да не ни харесва, но реалити предаванията имат голяма аудитория, така че не очаквам да отпаднат Simple Smile. Колкото до турските сериали, останала съм с впечатлението, че Нова не залага на такива, поне не и в прайм-тайма.
Според мен ще продължат с изпитаната рецепта - от 20:00 сериал, а от 21:00 - реалити шоу. Подобна стратегия работи, достига до различна таргет група и така не се губят зрителите, които харесват реалити форматите.

# 136
  • Разпиляна във въображението
Ами в Щатите дават два сериала един след друг за един и същи герой, в единия случай той е възрастен, в другия дете, даже актьорът е нещо като разказвачът във втория. Еми да ви кажа рейтингово са си перфектни да вървят в комплект.  Да, не е същото, но е подобно, защото човек може да му писне да гледа два сериала разказващи за един и същ човек в различен период от живота му.

Да не би да става въпрос за Младия Шелдън и Теорията на големия взрив? Това е за един и същи герой, а в случая става въпрос за два напълно различни проекта, но с двама главни, които играят и в двете места. А може Духовникова и Карамазов да не играят в ОЖ Simple Smile

# 137
Преди малко мина ново промо на ДГ. Дават кадри с Карамазов, някаква сляпа жена, тип Баба Ванга и глас зад кадър с нещо от рода на: Грешките в миналото водят до престъпления в настоящето. Много набързо го мернах, изненада ме, може и друго да е имало, но...

# 138
Да, за същите. Много, които не харесват Теорията харесват този за Шелдън и обратното - много фенове на Теорията не харесват сериала за него като малък. Не знам защо се приема, че аудиторията ще е една и съща за ОЖ  и ДГ, мисля даже могат да си помогнат от към гледаемост едни на други, както става с горните два сериала.

Перличке, благодаря за информацията Simple Smile

# 139
  • България
По-вероятно феновете на българските сериали ще гледаме щастливо и двата филма Simple Smile По-добре два български филма с едни и същи артисти, отколкото турски сериал и риалити шоу.
  Така е. Няма да ми пречи участието на актьорите в различни сериали.
Както е казал Мечо Пух: -"Колкото повече, толкова повече. Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед." Laughing
В случая ще се радвам на два български сериала.

# 140
Нямам търпение да видя новото промо! Grinning

# 141
Според мен трябваше сега януари да пуснат Дяволското гърло. Няма по-подходящо време, ако това чакат. Мисля, че не възлагат големи надежди на сериала щом го държат толкова време. Може да целят да предизвикат интерес, но губят. Почват по-интересни неща по-нататък и няма кой да им гледа гърлото.

# 142
Те май имат и още един готов сериал. Нещо лятото на морето снимаха с Александра Сърчаджиева, а главният актьор май беше Калин Врачански, ако не се лъжа. Та есента бях чела, че няма да го пускат още този сериал ( тогава вървеше ВП със Сърчаджиева), защото не искали едни и същи лица да се появяват във всеки проект, предвиден за излъчване за сезона.

Ами те едни и същи лица си се въртят по Нова тв. Все едно са на щат там Simple Smile

# 143
Току-що мина промото. Малко ми навява на True Detective...дано са го направили добре.

# 144
Ей сега мина и трето промо. Някакви снайперисти с маски - барети може би. Не чух думите зад кадър.

# 145
Аз точно това със снайперистите мернах, но все не успявам да го хвана внимателно и мислех, че за него говорите.
Значи съм пропуснала едно.

# 146
Аз видях и двете, но на това със снайперистите не чух думите. Първото със сляпата цена и местопрестъплението в гората все по-силно ми напомня на Туин Пийкс.
Така или иначе - раздвижиха се. Скоро ще стане ясно и кога ще започне излъчването.

# 147
Предполагам, че при наличието на три промота, до месец трябва да излезе. Иначе за какво ще ги пускат, а сериалът да се очаква през април. Не го намирам за логично.

# 148
При толкова масирана реклама - в почти всяка рекламна пауза - допускам, че ще го пуснат през февруари.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт