Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 045
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
мерси.Blush

# 121
  • Разпиляна във въображението
Някак няма да е много добре, според мен, ОЖ и ДГ да вървят заедно. От 20.00 гледаме Духовникова се лигавчи с Вергов, Карамазов /ако участва/, и той там с Неда, а от 21.00 Духовникова и Карамазов гонят лошите и се влюбват един в друг. Ще са ми в повече.

# 122
  • София
Те май имат и още един готов сериал. Нещо лятото на морето снимаха с Александра Сърчаджиева, а главният актьор май беше Калин Врачански, ако не се лъжа. Та есента бях чела, че няма да го пускат още този сериал ( тогава вървеше ВП със Сърчаджиева), защото не искали едни и същи лица да се появяват във всеки проект, предвиден за излъчване за сезона.

# 123
Те май имат и още един готов сериал. Нещо лятото на морето снимаха с Александра Сърчаджиева, а главният актьор май беше Калин Врачански, ако не се лъжа. Та есента бях чела, че няма да го пускат още този сериал ( тогава вървеше ВП със Сърчаджиева), защото не искали едни и същи лица да се появяват във всеки проект, предвиден за излъчване за сезона.

Този сериал не беше ли на БНТ?

# 124

Този сериал не беше ли на БНТ?
На Нова е и се казва Фалшив герой. Пак като Гърлото е 12 епизода. Сниман е във Варна.
Според мен ДГ ще започне през февруари. Средата на януари ще сменят тийзъра с промо и след 2-3 седмици ще започнат излъчването. Съмнявам се чак до март да си блокират рекламен спот с това.

# 125
Дяволското гърло според мен ще е един път седмично, понеделник или петък примерно, през другото време Откраднат живот (ако не започне някое "риалити шоу")

# 126
То няколко ще започнат - Хелс китчън и това за булките гледам, че рекламират кастинг.
Някое музикално също не пускаха ли пролетта?

# 127
То няколко ще започнат - Хелс китчън и това за булките гледам, че рекламират кастинг.
Някое музикално също не пускаха ли пролетта?
То няма да остане време за ОЖ накрая Joy
Направо есента

# 128
Капките, ако Нова и Халважиян се разберат

# 129
Основни в праймтайма ще са ХК и ОЖ, вече нататък кое как ще го набутват нямам идея. Но продължавам да твърдя, че да набуташ нова продукция в умрял период/ден/час показва отношението ти към него и колко смяташ, че е добър и конкурентен.

# 130
  • София
Не очаквам да пуснат едновременно два сериала с едни и същи актьори. Мисля, че ДГ ще започне Февруари.
Пролетта освен Хелс Китчън, ще дават и тези предавания за смяната на жената, за тези дето се женят на сляпо и подобни ужасии Simple Smile. Не виждам къде ще намерят време от 21:00 за да вкарат и Дяволското Гърло.

# 131
Ами в Щатите дават два сериала един след друг за един и същи герой, в единия случай той е възрастен, в другия дете, даже актьорът е нещо като разказвачът във втория. Еми да ви кажа рейтингово са си перфектни да вървят в комплект.  Да, не е същото, но е подобно, защото човек може да му писне да гледа два сериала разказващи за един и същ човек в различен период от живота му.

# 132
А и друго, аудиторията на ОЖ няма да е изцяло същата като тази на ДГ, най-малко заради различията в жанра. А като с предния си пример не всички, които гледат Теорията гледат и Малкият Шелдън и обратното.

# 133
Мисля, че края на януари - февруари ще започне ДГ. Не ми се вярва двата сериала  ОЖ и ДГ да вървят едновременно. След, като върви реклама, премиерата ще е скоро.

# 134
  • Бургас
По-вероятно феновете на българските сериали ще гледаме щастливо и двата филма Simple Smile По-добре два български филма с едни и същи артисти, отколкото турски сериал и риалити шоу.

Общи условия

Активация на акаунт