Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 043
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Е вие съмнявате ли се, че ще има любов?!?Toва е задължително Joy

# 106
  • ENGLAND
Да не изпусна поредния български сериал, беше подсказано в темата за Наследниците. Какъвто и да е гледам с удоволствие всеки билгарски сериал. Чакам го с нетърпение и се радвам на коментарите ви.

# 107
Спокойно няма да го излъчват във времето на господарите, а сигурно от 20:00, както си трябва! Това е било лъжа!
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7228339

# 108
Всеки път като видя рекламата и очаквам да обявят старт.
Какви ли не предавания рекламират вече... само за сериала - нищо!
Да кажат поне очаквайте скоро или нещо подобно, а то само тази реклама въртят без никаква информация Sad

# 109
Ванилия, все повече почвам да си мисля, че ще го пуснат през пролетния сезон заедно с ОЖ. Инак това затишие, без нищо друго  освен този трийзър ми е странно.

# 110
И аз това си мислех. Иначе до сега да бяха казали нещо, а то само другите промотират Sad

# 111
Аз се отказах да го чакам вече Sad Какво ли не рекламират.. То не е Шеф под прикритие, то не е сватба от пръв поглед... Като им гледам промотата, са се запасили с првдавания за месеци наред...

# 112
Явно от Нова искат, изведнъж да направят голяма изненада с някой як трейлър! Grinning

# 113
Дано да е интересен. Иначе любимия ми сериал  е" Откраднат живот", чакам с нетърпение новия сезон.

# 114
И аз това си мислех. Иначе до сега да бяха казали нещо, а то само другите промотират Sad

Аха, най-вероятно. Мисля си, че ОЖ ще го дават примерно от вторник до петък, за Гърлото може през уикенда, за да се точи и той 3 месеца

# 115
Честно казано аз се радвам ако наистина не го пуснат и февруари, а го оставят за активния сезон март-май.

Дона, и аз мисля, че ОЖ пак ще си е вторник-петък, но ДГ да е с тях в петъка от 9, а през останалото време да е Хелс китчън.

# 116
Да, може и така да е.
Мисълта ми е, че няма да го пуснат всеки ден през февруари примерно (като Дървото на живота), че така за 2-3 седмици ще свърши. А толкова време го правиха за две седмици излъчване.

Сега ще си гледаме черешката и шеф по прикритие май

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 14:32 от Анонимен

# 117
Да, според програмата за месец януари - Черешката, Шев под прикритите и Хавай 5-0 са в интервала 20-22ч.

# 118
А софия ден и нощ ?

# 119
Ами по програма ще е от другата седмица понеделник-петък от 22-23ч. А тази вторник-петък

Общи условия

Активация на акаунт