Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Е ако не е от 8 то от 9 вечерта. Под прикритие го даваха от 8:45, а не е като да се галеха с перца и да говореха изискано и то по държавната телевизия Grinning

# 91
Да, Под прикритие си имаше немалко брутални моменти.
Във Фамилията доколкото помня също, там и психо имаше, пък си ги даваха в нормално време.

Дяволското гърло разбирам, че ще е основно с крими насоченост, въпреки, че ще има някакви мистери истории и любовни задявки, не оставам с впечатлението, че е необходимо да го излъчват в по-късен час заради жанра.

И като цяло си мисля, че Милошев с продукциите си цели праймтайма - съвсем с логично с най-широка аудитория и най-добри пари✌
затова не мисля, че ще създадат продукт, който да не е подходящ за излъчване в най-гледаното време.
ДГ изглежда е скъп и изпипан сериал, не ми се струва особено рентабилно да набиват много пари в продукт, който ще гони аудиторията на батките от София ден и нощ и изкукалниците на Милен Цветков.

# 92
  • Разпиляна във въображението
А по какво съдите, че е скъп и изпипан? Аз не виждам голяма реклама, освен една кола, табела и снимките на двамата.

# 93
Запис ,надявам се да го пуснат по-скоро.

# 94
На мен поне на пръв поглед ми изглежда, че са вложени не малко труд и замисъл, съответно и средства.
Естествено, не колкото други продукции с многобройни епизоди, известни актьори, декори и т.н., но все пак не ми прилича на сериал, чиято целева група са зрителите в 0ч

# 95
Чакам с нетърпение този сериал. Вярвам, че ще е изключително добър!

# 96
За мен е много разумно да се излъчва в часовия пояс 21.00 - 22.00ч по причините, посочени от Диаволо. Дори и от 22.00ч пак ме устройва. Останала съм с впечатление, че няма да е "лек" сериал и като такъв няма да му подхожда да го пуснат рано, в 20.00ч.

# 97
Е, от 21 е едно, от 23-0ч съвсем друго.

# 98
  • Бургас
Дано скоро да пуснат филма, без значение от часа на излъчването му, и без това основно гледам от архив, с цел избягване на рекламите Simple Smile
А и като гледам какви ли не чудеса има в екшъните и др. предавания, които се излъчват от 20,00 ч., да не говорим пък за новините. Не мисля, че критерий "особени сцени" е кой-знае колко решителен да избор на час за излъчване, особено след прекрасния "Вип" брадър Simple Smile

# 99
Е, то само като си пуснеш новините и ти идва да се самоубиеш, особено като знаеш, че всичката помия е истина... Някакви си измислени сцени в сериал направо бледнеят...

# 100
Часът 23 е вече зает от любимата ми "Теория за големият взрив".Само не знам кой сезон,Майчето може да каже.

# 101
Моята щерка е на 6 и се гласи да гледа сериала. Да не вземе да й се размине 😂.

# 102
Според мен ще е пуснат в праймтайма, сега дали от 8 или от 9, не знам, по-скоро от 8.

Амбър, вчера започнаха с първи епизод на 10 сезон, до началото на февруари ще е приключил. И си припомних колко мразя да го гледам озвучен - губи се чарът, а и съм свикнала с гласовете на актьорите и хич не мога да ги възприема озвучени Grinning

# 103
Аз пък докато свикна с гласовете им.Гледала съм по Комеди не знам кой сезон озвучен на бг,и сега започнах от 1 в един сайт,вече съм на втори,те пък сега ми пускат направо 10,е малко се обърках Grinning
И за да не е само спам,силно се надявам да има и любов в този сериал,а не само крими,че те убийствата и грабежите в реала колкото щеш,любовта недостига и нека я има в повече.

# 104
Амбър, мисля ще ти се сбъдне желанието 😀 - Теодора и Карамазов се залюбват, ако не бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт