Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Надяваме се да е поредната измишльотина значи.

Дори и да махнат Господарите все ще намерят с какво да си запълнят времето.
Не ми се вярва в такъв час да го пуснат.
Те глупости като Съдбите дават в праймтайма, ще е голяма излагация да забутат в такова време така чакан бг сериал!

# 76
Аз пък от тука я четох новината - http://www.hiclub.bg/Article/7224152

# 77
  • Разпиляна във въображението
Не знаех, че е заплетена любовна сага. А жалкото е, че Нова не са намерили време да излъчат заснет сериал, а чак когато Господарите изгърмяха. Тъпо. Дано да не е вярно и да ги пуснат поне от 21.00

# 78
За мен въобще не е достоверна тази статия,
много скалъпена изглежда.
За първи път срещам да го представят любовна сага... навсякъде като крими сериал го пишат.
В горния линк договора на Джуди бил до декември, тук пък пише за март...

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 19:23 от Ванилия*

# 79
  • София
Ако се махне Магърдич ще ми липсват само Капките.

# 80
Много се съмнявам да го пуснат след 10 вечерта. Вероятно февруари ще започне, ако не и март, защото този месец ще изкарат с Черешката и Хавий 5-0, съответно от 8 и 9.

# 81
  • София
Предполагам ще го пуснат края на януари, началото на февруари. Съмнявам се, че ще ги засекат с ОЖ, а и мисля, че март от 21:00 ще започнат с Хелс китчън.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 19:14 от rosi_ta

# 82
Абе има нещо гнило покрай тоя сериал... Не разбирам защо не го излъчват като е заснет толкова отдавна.. и то някакви 12 серии... И реклама нулеваа... Имам чувството, че нещо продуцентите не могат да се разберат с Нова тв и за това се бави толкова..

# 83
  • България
Чакам с нетърпение началото.
Дано да не стане, като "Седем часа разлика".

# 84
Попаднах на статия за БГ актьори, та в нея пише и за Карамазов. Ето какво казва той за работата и ролята си в "Дяволското гърло":
"Предстои догодина да видим Карамазов в новия тв сериал "Дяволското гърло", в който героят му разкрива мистериозно убийство. Пред "24 часа" актьорът призна, че му е било много трудно да го изиграе. "Затова, когато приключихме снимките, си казах, че това е един от върховете в професионалното ми развитие - и като преживяване, и като постигане на актьорски дълбочини. Смятам, че "Дяволското гърло" ще бъде един от най-стойностните проекти, правени в България през последните години..."
Карамазов описва ролята си като трагедийна, защото на героя му се случват не просто драми, а съдбовни събития - с неговото семейство, с близките му."

# 85
  • София
Ако в сериала има брутализми както изглежда няма как да искате да се излъчва преди 22:00 ч. Има си правила, които са международни и се спазват. Зависи от жанра и категорията, която ще му треснат.

# 86
Дано бързо и безплатно го качват онлайн!

# 87
Не знам какво да очакваме от Дяволското гърло, но в други филми има немалко брутализми, пък си ги излъчват от 20ч

Не ми изглежда да е толкова хард, че да трябва да се излъчва в по-късно време, ще видим.

# 88
След изнасилването на Зорница и раждането на Ина, дето ги даваха докато хората вечерят, колко пък страшни и брутално сцени ще има в ДГ, че да го излъчват след 10...

# 89
  • София
ОЖ си е насапунисана драма с комедийни елементи от време на време и като ти дават 50 епизода на сезон все някъде ще вкарат нещо брутално, но са имали зелена светлина още от началото да завъртят сериала в 20:00 ч.
Докато при Гърлото е съвсем различно. Жанра е психологическа драма, става въпрос за убийства, зверства. И просто не виждам как ще им отпуснат по-ранен час. Не знам де, аз не знам нищо, просто изхождам от това, което чета тук в темата като инфо относно дяволското гърло.

Общи условия

Активация на акаунт