Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 070
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Сигурна съм, че ще стартира февруари.
Чакам с нетърпение. Ще гледаме красива природа, ако не друго:smile:Satisfied

# 196
Ох,голямо чакане му удряме,дано си заслужава.
И дано тук се разминем от словесни войни и лагери  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 197
Ох,голямо чакане му удряме,дано си заслужава.
И дано тук се разминем от словесни войни и лагери  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ми то няма за какво - има лош, има добър, единият арестува другия Joy

# 198
  • София
Хаха, Амбър, освен ако героинята на Диана Димитрова не иска да отмъкне героят на Карамазов от Духовникова 😂
(Съжалявам, още не знам имената на героите)

# 199
А,дано Joy
Може да се разделим,едните са с лошият,другите с добрият.Че аз имам малко тази склонност,дори и лош герой да е,ако е красив и талантлив актьор... направо съм си за него Joy

# 200
  • Разпиляна във въображението
Страхотна къща, обаче разположението й... точно срещу гробището.

Няма да казвам какво предизвиква в мен думата "скоро" по отношение на този сериал. Имам чувството, че я чувам от година.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 18:25 от Miriel

# 201
По отношение на този сериал,тази дума не ми говори нищо Joy

# 202
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Не е някаква конкретика, но ... Три български сериала ще гледаме тази пролет в ефира на NOVA.
Мисля, че под пролетен сезон, се разбира от февруари нататък Thinking

# 203
Поне вече сме сигурни, че ще е в праймтайма (20:00-22:00) някъде, Нова са си го написали! Simple Smile

# 204
Здравейте!

Не е някаква конкретика, но ... Три български сериала ще гледаме тази пролет в ефира на NOVA.
Мисля, че под пролетен сезон, се разбира от февруари нататък Thinking

Мен да питаш, първа пролет е на 21 -22 03. Нали си чувала, Малък сечко Февруари,свързан е със студ,този прякор Simple Smile А не с пролет ,топлина, птички и цветчета Simple Smile

# 205
По отношение на този сериал,тази дума не ми говори нищо Joy

ами вземи например Hells Kitchen,откога му върви рекламата на това шоу?Сигур от Димитровден...

# 206
Знаем, че Откраднат живот почва още февруари, така че за тях е пролет явно.

Принципно,доколкото знам така ги делят - пролетен и есенен, когато стартират различни предавания и сериали, а лятото и малко от зимата почиват.

При Хелс китчън и другите такива формати е друго - там почват рекламата от по-рано, защото текат кастинги.

# 207
Стана много пренаселено в програмата на Нова Grinning

Пролетният сезон при телевизиите започва последните дни на февруари/началото на март, така че дамата си е права Simple Smile

# 208
  • София
Жалко за Капките само, ще ми липсват.
Не мога да повярвам, че ще пускат 3 сериала едновременно, многа патрони гърмят нещо. Grinning

# 209
Според мен пак последната седмица на февруари ще пуснат Hell's Kitchen и Откраднат живот. Понеделник - Господина и HK, вторник-четвъртък - ОЖ и HK, петък остава за Гърлото. Поне аз така мисля. Nova се взе в ръце и стана силен канал като турските, те всяка вечер имат своя продукция/различен сериал. 😉

Общи условия

Активация на акаунт