Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 430
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Или видяната дата е на ОЖ.

Аз залагам на това.

# 556
  • София
Можеше да го пуснат в началото на февруари, всеки делничен ден, без петък да речем.
Така със сигурност щеше да му се обърне внимание.
Сега, не е ясно.

# 557
Да не се окаже наистина, че напразно ни подпалиха фитилите?
Току що минаха една след друга реклама на ОЖ и Гърлото, за него не се казва нито дата, нито час...

Не ми се вярва от Нова да са толкова зле.
Нали един сезон пуснаха ОЖ от 21 и бързо го върнаха обратно, като видяха, че пада рейтинг.
Със сигурност и сега могат да си направят сметката, че забутвайки го в късен час, това сериозно ще се отрази на гледаемостта.

Сори, ама е супер малоумно г-н Х да е в нормално време, а ДГ, който дава заявка за нещо, много по-добро да го пуснат от 22

# 558
Или видяната дата е на ОЖ.

Току що гледах клип на ДГ, не казаха дата ,а преди него на ОЖ гледах видео, започва на 26 02

# 559
  • Разпиляна във въображението
Докато не видя дата обявена от Владо няма да се връзвам на никакви промота и фенски дати в темата Simple Smile

# 560
Има резон да е в късен часа, само ако има неподходящи кадри за деца..

Аз вярвам повече на Теодора, която писа, че ще е началото на март..остава само да се разбере коя година..😂

# 561
  • Берлин
Сигурна съм,че потребителката е объркала темата/сериала

# 562
Не мога да разбера, защо Нова всеха да пускат пак старите промота на ДГ, а не последното където казват “скоро“...

# 563
Защото явно няма да е скоро?

# 564
    Да се надяваме Мари- Мар да ги качва , за да си ги теглим по телефоните и компютрите.
На мен през лятото ми се наложи да вися по разни чакални и си уплътнявах времето така.

# 565
  • Берлин
А аз изгледах половин сезон на ОЖ - благодарение на нея

# 566
А може и наистина да е в 22, защото във фейсбук постоянно ми излизат новини, че спират София ден и нощ..

# 567
То ДнБ започва на 18-ти този месец. Ще го дават понеделник и вторник, според сметките би трябвало на 5-ти март да приключи.
Единственото свободно място през делничните дни в интервала 20-22  е петък след Господин Х. От 22 е свободно вторник до петък, макар да не се знае дали през март ще продължи да се излъчва СДН.

четох в Блиц,че последния епизод на СДН вероятно ще е края на май
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/sbogom-sofiya-den-i-noh_news655159.html

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 07:14 от Georgey King

# 568
Аууууу, дано да е вярно! Банкет ще вдигна! Champagne

# 569
  • София
Запис и тук да следя кога започва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт