Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 406
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
😍

И какво стана сега? Фалшива тревога 😄

# 571
😍

И какво стана сега? Фалшива тревога 😄

Най-вероятно! Grinning Все си мисля, че тая седмица ще обявят датата. Simple Smile

# 572
Днес мина едно комбинирано промо за филмите и предаванията по Нова за пролетния сезон. ДГ си беше там, имаше кадри от филма, даже в текста към промото имаше препратка към него, нищо че още няма дата Grinning

# 573
Ох,омръзна ми да чета за тази прословута дата!Не,че вие сте виновни,то няма какво друго да се дискутира.
Пу,пу този Владо,е много е хубав !

# 574
Аз затова си чакам кротко. Тия дни гледам True detective и се чудя могат ли нашите поне на мм да се доближат до тях. Особено 1 сезон.

# 575
Хм, аз не съм гледала True Detective, но като слушам вашите коментари, май ще взема си го изтегля. Така и така чакаме 😊.
Кажете нещо за сюжета. Епизодите свързани ли са, една криминална история или във всеки епизод нова? Мерси 🤗.

# 576
  • София
Аз затова си чакам кротко. Тия дни гледам True detective и се чудя могат ли нашите поне на мм да се доближат до тях. Особено 1 сезон.

Че то True detectives 2 не може да се доближи до True detectives 1 Simple Smile.
Нека не поставяме толкова високо летвата и гледаме по-реалистично. Мисля, че за нашите възможности, бюджет, опит ще е добра продукция, но няма как да очакваме да е като True detectives, особено True detectives 1.

# 577
Хм, аз не съм гледала True Detective, но като слушам вашите коментари, май ще взема си го изтегля. Така и така чакаме 😊.
Кажете нещо за сюжета. Епизодите свързани ли са, една криминална история или във всеки епизод нова? Мерси 🤗.
Един сезон е една криминална история.
Тегли! Сериозно.

Дано не се опитват да го копират, защото здраво ще се омотаят.

# 578
На мен и 2 си ми харесва, макар че е далече от 1, но си мечтая...така , като слушам идеите на сюжета на ДГ да се доближи поне малко. Убедена съм , че могат.

Дрийми, няма да съжаляваш. Ще се влюбиш.

# 579
Дрийми, няма да съжаляваш. Ще се влюбиш.
Благодаря 🤗. Имам нужда, че ОЖ ми изтръгнаха сърцето 😢.

# 580
Днес мина едно комбинирано промо за филмите и предаванията по Нова за пролетния сезон. ДГ си беше там, имаше кадри от филма, даже в текста към промото имаше препратка към него, нищо че още няма дата Grinning
Нови кадри от ДГ ли имаше в това общо промо? Simple Smile

# 581
Имаше два-три кадъра нови. Поне толкова видях, че е мешано из другите неща и може да съм изпуснала Simple Smile

# 582
  • София
Аз пък едвам изтраях първите 10 мин и го заразях. Joy

# 583
Аз пък едвам изтраях първите 10 мин и го заразях. Joy
Ааа, то началото е мудно, после те поглъща, опитай пак 😂

# 584
  • София
Ще се пробвам заради вас. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт