Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 438
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Сега след рекламата влиза Теодора при Гала.
Бог да й е на помощ Joy

# 601
Пак нищо конкретно..със старта на пролетния сезон и това е..
А описанието на героинята много напомня на Ана от 2 сезон на ИД..

# 602
Поне видях новия трейлър Simple Smile Обещаващо изглежда, нямам търпение!

# 603
И аз го видях 😍 този е най-интересния до сега!

Нямам търпения вече, хайде стига ни дразнят

# 604
Уникален трейлър! Grinning

# 605
  • София
Ех къде го гледахте? Аз не мога още да го видя. Между другото много ми хареса Духовникова, чак не очаквах.

# 606
На мен също ми хареса интервюто, аз принципно си я харесвам.

Не знаех, че с Карамазов са толкова сербез, посмях се с техните истории 😄

# 607
Много са ми любими и Владо и Теодора, аз затова и нямам търпение да започне сериала. Новото промо е трепач. Подозирам, че ще пуснат сериала без да обявят дата. Ей , така до последно съспенс.

Ето го интервютою, промото от 3:40 мин започва,за тези които не искат да гледат цялото видео.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 13:16 от BaDBluEeYeS

# 608
О, BadBlueEyes, благодарности 🤗. С удоволствие ще го изгледам още един два пъти това промо.
Теодора и Владо и аз много ги харесвам 😊.

# 609
Ето ги и двете промота:
Общото на новия пролетен сезон: https://www.youtube.com/watch?v=vPEVRSqgYG4
ДГ: https://www.youtube.com/watch?v=BDp_kmvOs4M

# 610
О-о-о-о, интригуващ анонс! Много добре. Не съм очаквала  любовна история, а само професионални отношения мужду двете ченгета.
И аз да си каже, че много харесвам Теодора, а в тандем с Карамазов са жестоки. И двамата са ми много любими.

# 611
Интересно, при Гала Духовникова каза, че снимките са продължили 3 месеца. Не е ли малко много за 12 епизода 🤔. Може да са 12, но с по-голяма продължителност и при излъчването реално да са повече. Дано 😊.
Мисля че със Стъклен Дом беше така. Епизодите бяха по час и нещо и в телевизионното излъчване ги деляха на две. Или греша 🤔.

# 612
Нормални си бяха епизодите на Стъклен дом мисля, към 40мин и като сложиш рекламите - 1 час

Не знам принципно какво време се изисква за заснемане, но предвид, че повечето снимки са на открито, на обществени места, свързани със статисти и каскади... 3 месеца не ми се струват прекалено дълго време.

Много ми беше смешно Теодора като разказваше как се се карали с Владо в моргата 😀

# 613
Нормални си бяха епизодите на Стъклен дом мисля, към 40мин и като сложиш рекламите - 1 час
Точно, бяха си по 1 час с рекламите. Но аз наскоро ги теглих от нета, за да гледам и един епизод е час и 20-30 минути - без реклами. Не знам, просто ми се ще на ДГ да са повече от 12 😊, че така докато започне и ще свърши.

# 614
Така бяха първи сезон , после ги направиха като на турските сапунки по 90 мин с рекламите ставаха 2 часа някъде.

Общи условия

Активация на акаунт