Бебешката количка - цяла наука за второ висше №41

• 61 732
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета,

Предлагат ми да ми дадат две колички, с които са отгледани 1 и 2 деца. Едната е Peg Perego Pliko Switch Easy Drive Navetta XL с липсващо кошче, което се използва за след 6 месец. Другата е Hauck Miami 4, която е в пълен комплект.
Гледайки ценовите им класове, ми е ясно, че Пег Перегото би трябвало да е доста по-добрият избор, но все пак, ако някой има преки впечатления от Miami 4, ще съм благодарна да ги сподели.
Живот и здраве, се очаква да родя в средата на юни.
Благодаря ви предварително! 🍀

П. С. Редактирах модела и липсващата част.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 11:31 от Sirmaa

# 466
Този Хаук беше много популярен преди 7-8 години. Масово го ползваха. Ако той е возил две деца, не знам в какво състояние би бил. Принципно, огледай и двете, виж коя е по-здрави и взимай нея. Ще я ползваш докъдето изкара и после, ако има нужда ще си вземеш някоя лятна. За суича, не разбрах кое му липсва. Ако има само кош за новородено, това значи, че може да я ползваш до 6 м. макс. Ако е със седалка, то можеш да си изкараш с нея до края. Седалката се поставя и с лице към родителя и ляга до долу. Мяташ един чувал и си ти.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 11:56 от jj okocha

# 467
Сега намерих книжката за количката. Точният модел е Peg Perego Pliko Switch Easy Drive Navetta XL.
Липсвало кошчето, което е за след 6-месечна възраст. Има само за новородено, да. Вариантите са да си набавя отнякъде липсващата част, или да мина на друга количка, която ще става за зимата.
Благодаря ти за съветите и информацията, jj okocha Simple Smile

# 468
  • Anywhere
Ако Хаук-а е здрав, аз бих взела него. Плико Суич е с две отделни дръжки и шаси, което се сгъва на чадър, аз така и не можах да се науча сама да сгъвам подобно шаси с първото ми дете. И предните и задните гуми са малки и двойни, засядат разни неща между тях, вече никой не прави такива гуми...
Единствено коша Навета на ПегПерегото е по-луксозен, по-голям и вероятно по комфортен.
Сама преценете кое Ви е водещо за количката. Но, пълен комплект е по-добре според мен, дори и да си купите лятна количка после....

# 469
Здравейте, спряла съм се на количка Maxi-cosi Zelia за първо бебче. Мисля да я поръчам от Англия, но не съм я виждала на живо. Може ли някой, ако е ползвал такава, да сподели впечатления за нея или просто мнение.🙂

# 470
Здравейте мамчета, за съжаление моя фаворит на мамас енд папас ми я взеха под носа, тъкмо щях да пиша на продавача, че ще можем днес/ утре да отидем да я видим и вземем Sad

Какво мислите за тази количка?- https://detski-magazin.com/detski-kolicki/kombinirana-kolicka-ch … atural-10633.html

Chicco I move- тежка ли е? Има ли някой коментар/ мнение за нея

# 471
Здравейте, помагайте! Disappointed RelievedDisappointed RelievedSweat Оставиха ме да се занимавам с купуването на количка, бебето вече е родено и му трябва(Sob), пък аз само кош за кола съм купил(не искам да пасва). Значи търся 2в1 или трансформираща с чугунови гуми до 600 лева макс... въобще има ли добра количка за толкова? Марката няма значение, ако може да я купя от софия днес или тия дни ще е добре.. Ако може да ми сподели някой който е ползвал от тоя ценови диапазон коя количка би купил ако можеше да се върне назад във времето ще съм благодарен много. Много. Иначе четох много тука, ама все по-скъпи колички се обсъждат... предполагам че е вариант и втора употреба на по-хубава марка ако си заслужават поче от новите евтини(600). Мерси предварително..

# 472
  • София, България
Ако и майката е съгласна за втора употреба - Jane Muum е добър вариант. Simple Smile лека, проходима, широка. Мисля, че ще ви свърши перфектна работа. Иначе за нова в този ценови диапазон предимно Чиполино, Лорели, Кика Бу. Дори и полските вече са по-скъпи Confused

# 473
Здравейте, помагайте! Disappointed RelievedDisappointed RelievedSweat Оставиха ме да се занимавам с купуването на количка, бебето вече е родено и му трябва(Sob), пък аз само кош за кола съм купил(не искам да пасва). Значи търся 2в1 или трансформираща с чугунови гуми до 600 лева макс... въобще има ли добра количка за толкова? Марката няма значение, ако може да я купя от софия днес или тия дни ще е добре.. Ако може да ми сподели някой който е ползвал от тоя ценови диапазон коя количка би купил ако можеше да се върне назад във времето ще съм благодарен много. Много. Иначе четох много тука, ама все по-скъпи колички се обсъждат... предполагам че е вариант и втора употреба на по-хубава марка ако си заслужават поче от новите евтини(600). Мерси предварително..

Може би това :
https://visvitalisbg.com/product/abc-design-bebeshka-kombinirana … -abcmap61108504ri

# 474
Аз се колебая м/у Chipolino Avenu, Lorelli S300 и Hauk Malibu 3в1. Асансьора ни е малък и се случва да се разваля, затова търся по-лек и удобен вариант. Някой има ли отзиви?

И относно модела Adbor Zipp 2в1 - тази марка полски ли бяха и като цяло модела тежък ли е? Харесах си една на визия..

# 475
Здравейте, някой има ли впечатления от количката на young versace? Влюбена съм, но по магазините в бг я няма и се поръчва, ще се радвам, ако някой има наблюдения Simple Smile

# 476
  • Anywhere
От евтините бих казала Чиполино, като модели вижте Фама, Малта, Up & Down, Etro. Съветвам Ви да купите количка с два отделни коша, такъв за новородено и седалка с ПЪЛНО легнало положение за след 6 месеца на бебето. Майката ще Ви е благодарна после, на бебето ще му е комфортно и може да се смени памперса удобно.
Тази количка на АВС Дизайн, която Ви показаха е мноооого добра оферта, количката е качествена и удобна!
Ще Ви трябват още дъждобран и чанта за количката, към някой колички има в комплект , към други не, така че питайте! Обърнете внимание сенника да е максимално голям и по възможност да има мрежеста част за проветрение през лятото!
Ако имате нужда от помощ питайте!

# 477
Здравейте, някой има ли впечатления от количката на young versace? Влюбена съм, но по магазините в бг я няма и се поръчва, ще се радвам, ако някой има наблюдения Simple Smile

Не съм запозната ,но е досущ като Peg Perego Book

# 478
Подкрепям предния коментар. Изглежда ми абсолютно същата като Peg Perego Book. Няма да се очудя ако не е и някаква колаборация с марката. Не съм се интересувала , но не мисля , че си струва. Най- вероятно само марката я оскъпява , нищо чудно няма да има , което да е свързано с комфорта на детето.

# 479
  • London
И аз предпочитам тежка количка. Всява ми усещане за здравина, ако щеш. Малки гуми изобщо не харесвам, нито две отделни дръжки.

Общи условия

Активация на акаунт