Avon IX

• 14 637
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • На погрешната планета
Търсих, търсих, но нищо не намерих newsm78. Но подхранващ овлажнител за лище с тониращ ефект има мостри, а той май беше и с фактор 20 Peace.

# 166
Търсих, търсих, но нищо не намерих newsm78. Но подхранващ овлажнител за лище с тониращ ефект има мостри, а той май беше и с фактор 20 Peace.

харесвам го като ефект, но ми люти на очите и го подарих на едно майче, което вече си поръчва 5 /!/ опаковка - тяхното си е любов  Laughing

# 167
  • До хладилника, който обичам
на старата опаковка 100% си пишеше, че са водоустойчиви; за новата - не съм гледала!
За старата знам, затова и не съм поръчвала от тях. Но като видях *ново*, на което не пишеше нищо за водоустойчивост, се метнах със страшна скорост... язък!

# 168
А не може ли поотделно да се ползва един от двата от Anew Retroactive+ кремчетата.
Моля ви кажете ми интересуваме спешно. Да си оставя освен за мене дневния с фактор а другия да подаря.

Май съм закъсняла! Все пак ще си кажа - дневният крем е по-тежък и е по-подходящ за 30 год. напр.
Гелът много ми допада и бих ходила само с него ако имах чисто лице  Sad Иначе сега го ползвам като основа под фдт-а.
Ta, моят съвет е да си запазиш гека, а да подариш крема!  Peace

# 169
  • Варна
Мерси Стики, но наистина вече подарих гела, а си оставих крема. ooooh!
Както и да е. Евентуално щом, не става за мойта младата кожа ще го подаря и него, ще видим. Rolling Eyes
Пък ми се щеше точно крема да ползвам, че исках кремче с фактор, но кожата по принцип ми мазнее и явно този крем съвсем няма да стане за мене щом е тежък / аз го разбирам като мазен че е/. Rolling Eyes

Благодаря все пак. Peace

# 170
  • Бургас
много моля някоя мама при която вече са излезли спец. предложения за К09 да ги копне в другата тема (може и без цени), че нали Бургас е последен за поръчки и мога да се израбъм от любопитство докато ги публикуват и при нас Rolling Eyes

# 171
Кой от двата лосиона за след слънце- с алое или с витамин С е по- добър според вас? Как действат и дали наистина са ефективни?

# 172
Мерси Стики, но наистина вече подарих гела, а си оставих крема. ooooh!
Както и да е. Евентуално щом, не става за мойта младата кожа ще го подаря и него, ще видим. Rolling Eyes
Пък ми се щеше точно крема да ползвам, че исках кремче с фактор, но кожата по принцип ми мазнее и явно този крем съвсем няма да стане за мене щом е тежък / аз го разбирам като мазен че е/. Rolling Eyes

Благодаря все пак. Peace
Гелът не мога да сравнявам с крема.Първият не е нищо особено, има лек блясък.
Кремът е за 25+, както и цялата серия.Моята ужасно мазна кожа го понася перфектно, даже от нощния и пъпките ми изчезват. Peace

# 173
  • Бургас
Да похваля от Планет спа, серията Бразилска гора (така ли се казваше  newsm78 ). За лятото е много добра. Имам лосиона и душ гела, първия вече го ползвах.

Кой от двата лосиона за след слънце- с алое или с витамин С е по- добър според вас? Как действат и дали наистина са ефективни?

Аз имам спрея за след слънце, много добре омекотява и попива. Една приятелка има и охлаждащия гел, намазах се веднъж, той също ми допадна. Спрея е по-удобен за употреба, но за всеки е различно.

# 174
Никой ли още не е ползвал тези течни сенки?

# 175
  • София
Аз да споделя за спрея за тяло Naturals с ванилия и соево мляко! Поръчах го защото нещо напоследък, въпреки че събрах един тон лосиони за тяло, от топлото се дразня като ги усещам на кожата си.
Много ми допадна спрейчето. Ухае не много продължително, ама и аз не искам повече, и много приятна си усещам кожата след него, хем гладка хем не ми лепне като крем!

# 176
  • София

За кои сенки питаш?

# 177

За кои сенки питаш?
стр.18-19 каталог 9

# 178
  • София
от каталог 9 все още никой не е получил поръчка Simple Smile

аз съм пуснала, но ще я получа чак в неделя

от въпросните сенки съм си поръчала Diamond Dust, в понеделник ще докладвам за тях

# 179
Аз да споделя за спрея за тяло Naturals с ванилия и соево мляко! Поръчах го защото нещо напоследък, въпреки че събрах един тон лосиони за тяло, от топлото се дразня като ги усещам на кожата си.
Много ми допадна спрейчето. Ухае не много продължително, ама и аз не искам повече, и много приятна си усещам кожата след него, хем гладка хем не ми лепне като крем!
Цялата серия е супер. Ползвам и лосиона за тяло и душ гела - любими са ми!

Общи условия

Активация на акаунт