Avon IX

• 14 527
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
А не може ли поотделно да се ползва един от двата от Anew Retrospective+ кремчетата.
Моля ви кажете ми интересуваме спешно. Да си оставя освен за мене дневния с фактор а другия да подаря.

п.с. Sisil е.

# 151
само през интернет, но не са всички продукти, кажи кой парфюм те интересува и ще проверя, при мен вече са излезли за 9-та кампания
Ами става въпрос за парфюма - Цветни мечти - "Dreamlife Bliss" - розовият вариянт

# 152
Цитат
Цветни мечти - "Dreamlife Bliss" - розовият вариянт
Има го под номер 01651 и е на цена 29.90.А видяхте ли новите специални предложения,ма тез малко скъпиучкйи май.

# 153
  • На погрешната планета
А не може ли поотделно да се ползва един от двата от Anew Retrospective+ кремчетата.
Моля ви кажете ми интересуваме спешно. Да си оставя освен за мене дневния с фактор а другия да подаря.

п.с. Sisil е.
Можеш да ползваш дневният крем самостоятелно, но за гела не съм сигурна. Все пак не е крем newsm78.

# 154
  • До хладилника, който обичам
Много моля за бърз отговор - който има действащия каталог и/или следващия, може да ми отговори.

Поръчах си новите цветни спирали (тюркоаз и виолетова) от серията КолорТренд. Проклетото нещо няма отмиване - не с вода (както обикновено ги свалям), не с измиващ крем (Нивея Визаж). Очевидно е водоустойчива, а съм 99% сигурна, че в брошурата това не го пишеше...или имам нужда от по-висок диоптър.

Моля, погледнете и ми кажете, че не ми е под ръка. Благодаря.

# 155
  • София
Много моля за бърз отговор - който има действащия каталог и/или следващия, може да ми отговори.

Поръчах си новите цветни спирали (тюркоаз и виолетова) от серията КолорТренд. Проклетото нещо няма отмиване - не с вода (както обикновено ги свалям), не с измиващ крем (Нивея Визаж). Очевидно е водоустойчива, а съм 99% сигурна, че в брошурата това не го пишеше...или имам нужда от по-висок диоптър.

Моля, погледнете и ми кажете, че не ми е под ръка. Благодаря.
Не пише да са водоустойчиви  newsm78 може да ги върнеш  Wink

# 156
  • До хладилника, който обичам
Не пише да са водоустойчиви  newsm78 може да ги върнеш  Wink
Тенкю баба! Ще ги върна - ненавиждам водоустойчиви спирали. Пусто, изхвърлих опаковката, та не мога да видя да не би там да е пишело. Колко невероятно тъпо...

Явно ще трябва да заложа на тюркоазената и виолетовата Lash Designer, въпреки лошата им четка. Пфуй!

# 157
на старата опаковка 100% си пишеше, че са водоустойчиви; за новата - не съм гледала!

# 158
  • Sofia
Мацки,дайте отзиви за новите сенки на стр.18-19 от каталог 9 Praynig

# 159
  • Толбухин
Аз искам да попитам да ли имате представа да ли действа Крема за извайване на бюста "BUST SCULPT".Извинявам се ако вече сте го коментира ли,но нямам време да чета назад.

# 160
споделете, моля, имате ли впечатления от "Лека основа за грим"? За съжаление е без фактор  Rolling Eyes Лесно ли се омазнява кожата? Струва ми се, че има блясък - много ли е силен?

# 161
За спиралата-трудно се маха,но с кърпички за махане на грим става-на мен много ми допада.
А тази основа съм я виждала,когато бях дистрибутор-тъкмо беше излязла-беше много нежна,а и има много красив блясък.Но цветът и ми се стори малко светличък-но пак казвам,не съм я пробвала върху лицето си.

# 162
  • Бургас
Аз искам да попитам да ли имате представа да ли действа Крема за извайване на бюста "BUST SCULPT".Извинявам се ако вече сте го коментира ли,но нямам време да чета назад.
не съм го ползвала, но съм чувала много крайни мнения от Супер е! до пълен боклук! май за всеки си е индивидуално. Често правят промоция с него и стягащия тониращ крем .... така ми се струва най-удачно да се поръча newsm78

# 163
  • На погрешната планета
споделете, моля, имате ли впечатления от "Лека основа за грим"? За съжаление е без фактор  Rolling Eyes Лесно ли се омазнява кожата? Струва ми се, че има блясък - много ли е силен?
Аз писах малко по-назад в темата, че на мен лично не ми харесва. Стои ми като маска на лицето, доста е бледа, а блясъка е в един такъв неопределен цвят, променя се от розово към жълто Confused. Но пък имам клиентка, която често си я поръчва и е много доволна. Явно е индивидуално newsm78.
Мацки,дайте отзиви за новите сенки на стр.18-19 от каталог 9 Praynig
Тези и на мен ме хванаха окото, много хубави изглеждат, но ми се струва, че ще се събират в гънките на клепача. Малко съм предубедена към течните сенки.

# 164
Аз писах малко по-назад в темата, че на мен лично не ми харесва. Стои ми като маска на лицето, доста е бледа, а блясъка е в един такъв неопределен цвят, променя се от розово към жълто Confused. Но пък имам клиентка, която често си я поръчва и е много доволна. Явно е индивидуално newsm78.

Благодаря ти!   bouquet 10 лв. е за 30 мл. и не ми се експериментира много, когато трябва да се ходи на море  Mr. Green; дали има тестер?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт