Avon IX

• 14 532
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Ох, много съм зле! #Crazy Аз ги търсих в осми и съвсем забравих за следващия... Ще видя какво мога да открия още.

# 136
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ох, много съм зле! #Crazy Аз ги търсих в осми и съвсем забравих за следващия... Ще видя какво мога да открия още.

Айде ще те чакам с интерес да те видя какво ще откриеш!!
Ти къде ги търсиш?

# 137
  • Бургас
всички без един са излизали в бг. Тази серия обаче IMARI наистина не ми е позната, а за парфюма
пишат, че е най-популярната миризма на Ейвън за всички времена newsm78.... при нас казват, че най-популярен е Малка черна рокля .... нещо ни пързалят май. А до колкото прочетах той е с ориенталски аромат, значи нняма да ми залипсва ако не го пуснат и при нас Wink

# 138
  • Бургас
Щом ти се търси намери нещо дрешки,и такива различни неща, за които съм гледала, че се предлагат вдругите страни, но ги няма все още у нас...[/i]
моля, заповядай http://shop.avon.ca/avonshop_en/content.asp?src_page=dept.asp&am … &pdept_id=186

# 139
В сайта на AVON има опция AVON по света. Аз предположих, че в другите страни ще са по-различни продуктите и по-напред с каталозите. В Испания са на 11 и 12 кампания. Има и каталозите даже, но не мога да ги отворя, иска някаква програма.
Ето ви обувки!
http://shop.avon.com/avonshop/default.asp?pdept_id=&dept_id= … src_page=dept.asp

# 140
  • Бургас
еееееееех, в този сайт Шайн сюприйм има 52% намаление, аз само мога да си помечтая да го направят и при нас Praynig

# 141
  • Sf
evica, Яна 2 в 1, благодаря, момичета Simple Smile Simple Smile

Поръчах си Tomorrow парфюма с очилата, прозвуча ми така доста оптимистично Simple Smile А и моята глава си е голяма, с рошава коса, така че очилата добре ще ми стоят, надявам се  Wink И не се сдържах и Anew Clinical Eye Lift, че пак е на промоция и ти подарявт комплект с 3 нещица в приятен несесер Simple Smile Определено си заслужава такава бяла козметика - при това комбинирана - за горен и долен клепач и особено за тъмни кръгове под очите, че моите и с белина не мога ги изтри Simple Smile
И не се стърпях, ми си поръчап и пяната за вана с мандарина, обожавам ги, ползваме ги вкъщи като душ гелове Simple Smile

# 142
Май нашия каталог в сравнение с това,което разгледах за другите страни,е като за Аборигения Sad

# 143
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Май нашия каталог в сравнение с това,което разгледах за другите страни,е като за Аборигения Sad

Аборигения ,Аборигения ама пак поръчват хората.. Не ми се мисли какво ще е когато ги стигнем.... Нетърпелива съм!!!

# 144
Поръчах си Tomorrow парфюма с очилата, прозвуча ми така доста оптимистично Simple Smile А и моята глава си е голяма, с рошава коса, така че очилата добре ще ми стоят, надявам се  Wink

Много добър избор! Тomorrow е уникален аромат, а летният вариант е много нежен.

E, някои продукти тук ги пускат преди да са ги пуснали в САЩ.
Има няколко линии, които ги нямаме - markbyAVON, Репелентите против насекоми.
Аз лично съжалявам най-много за околоочния крем Anew със SPF15. Ако някоя мама от USA си идва скоро, ще съм й благодарна да ми донесе!  Simple Smile

# 145
  • Варна
Моля за отзиви за кремове от серията Anew - кремообразен крем за перфектна кожа и ретроактивен дневен крем с фактор 15.Добри ли са и кои от двата е по добър и съответно кой какво предназначение има. Аз съм на 23 и половина. Но си взех и двата, че нали в промоция бяха  Wink и единия искам да го подаря на позната и се чудя кой от двата да оставя за мене. Мисля догодина като съм на 24 да го ползвам. Дали е добра идея, по принцип пише че е за 25+ newsm78
 Hug

# 146
Аз пък да ви се оплача - не ми изпратиха "ледената маска"  Cry Нямало в наличност да не поръчвам! Иначе се сдобих с чантата от нетната и аксесоарите които са страхотни. Гъбата е направо трапач - така ексволира че тялото ти "пламти" след нея!А дъщеря ми намаза с гривничката, която си е кич според мен но нейните приятелки я оцениха подобаващо! Hug
Изкам сега да попитам , една от клиентките ми иска парфюм, който за съжаление го няма вече 3-та  брошура. Всъщност те го пуснаха веднъж на Демо и веднъж в брушура и от тогава го няма. Та някой запознат ли е как се поръчват неща които не са в текущата брошура???? newsm78

# 147
  • София
само през интернет, но не са всички продукти, кажи кой парфюм те интересува и ще проверя, при мен вече са излезли за 9-та кампания

# 148
  • На погрешната планета
Моля за отзиви за кремове от серията Anew - кремообразен крем за перфектна кожа и ретроактивен дневен крем с фактор 15.Добри ли са и кои от двата е по добър и съответно кой какво предназначение има. Аз съм на 23 и половина. Но си взех и двата, че нали в промоция бяха  Wink и единия искам да го подаря на позната и се чудя кой от двата да оставя за мене. Мисля догодина като съм на 24 да го ползвам. Дали е добра идея, по принцип пише че е за 25+ newsm78
 Hug
Ползват се заедно. Първо нанасяш дневния крем, а отгоре кремообразния гел Peace.

# 149
Аз пък да ви се оплача - не ми изпратиха "ледената маска"  Cry
Не съжалявай много ... Simple Smile Аз освен че си развредих синузита, нищо не постигнах с нея...

Общи условия

Активация на акаунт