Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Мириел, заповядай

# 376
Аз все повече се настройвам, че Марио и Зорница няма да са заедно в новия сезон. С тези заявки за позитивна любов, някак не ги виждам двамата...

# 377
А, що бе?
Ще се разболее Марио, ще му направят една тежка операция, Зорница ще страда около болничното му легло и накрая ще се съберат....позитивно  Grin

# 378
Мириел, ами нали и Емил е от сценаристите, може би е вразумил Христина по-лежерно и приятно да го карат този сезон Joy

За нашите сценаристи невъзможни неща не съществуват, щом е нужно за повествованието. Последният абсурд беше коремен да извършва гръдна операция Grinning

# 379
Тревожа се, че никаде не се вижда Велислав.
Дали ще участва? Или и той ще последва Димитър е ще отиде в забвение?

Много съм доволна от промяната при Зорница и Ина. Черната коса на Диана прекрасно й отива, а бретона на Ина е чудо. Много й отива и подмладява. Придава й закачлив и младежки вид.

Да се върна няколко дни назад и да дам мнението си за снимката на Диана на стълбите и поста й. Разочарована съм от уличният й изказ и "евтината" снимка, макар, че не  за първи път има такива изцепки. Каквото и да има пред вид, просташкият изказ не е начин за изразяване на емоциите.

Дона, много е банално това с разболяването на Марио. Гледахме го вече.

# 380
Мелани, Велислав е потвърдил участие. Просто не всички снимат от първия ден.

# 381
Ми, пишете ги тези работи.

# 382
Еми то си беше написано в статията за началото на снимките кои са били на сета.
А и самият Велислав го беше написал в профила си във връзка с края на снимките на 6-ти сезон.

# 383
Мелани, съгласна съм с теб за Диана.
В началото много й симпатизирах, но още с онова димящо интервю ми остави кофти впечатление. Разбирам, че се опитва да е различна, бунтар и т.н., но поне на мен ми е малко в повече, колкото и да се опитва да е мъжкарана една жена, има граници, които е редно да не прескача. Тези дни имаше и колаж с 10годишното преизвикателство и там също ми беше прекалено вулгарна и махленска.

А забравих - коментираме тук прическите на дамите и кой какво харесва, обаче трябва да отбележим плюс на Емо Марков - най-сетне е оставил черната боя на Галка 👍😂

# 384
# 385
Нали спорихме за това как бивши трябва/ не трябва да са в близки отношения във връзка Банков-Огнянова. Гледах Елън и там Гуинет Полтроу обясни как на медения й месец били децата им, друга двойка с децата си и  бившият й съпруг също присъствал Grinning

# 386
Преди празниците бях провокирана от едно мнение и изгледах серия от 4-ти сезон. До тогава не се бях замислила, но Вергов е доста състарен от тогава. Не са минали много години  и не ми е ясно дали е търсен ефект или е неумолимия ход на годините? Чаровен е и го харесвам всякак, но тази ниско подстригана коса и 3-дневната брада може би са причините.

Майче, холивудските звезди са доста екстравагантни и парадират с това. Мисля, че за "нормалните" хора това е доста неприемливо.

# 387
  • Разпиляна във въображението

Donna Paulsen, благодаря Simple Smile Чудя се дали да не си променя подписа. Любимецът ми той. Дано му измислят нещо красиво и топло.

# 388
Майче, напоследък все повече забелезвам, че двойки/семейства с деца най-вече/ след раздяла запазват добри приятелски взаимоотношения, което е много хубаво и така принципно трябва да бъде.
От вражди и инати никой не печели, губят най-много децата в тези ситуации.
Имам едно познато семейство, което се бяха развели, аз дори доста време не знаех, защото все ги срещах заедно тримата с детето, но просто като приятели. Сега вече и двамата си имат нови половинки и деца, като жената стана кръстница на второто дете на мъжа й.

Конкретно обаче за Банков и Огнянова и аз бях от тези, които намилаха, че трябва да спазват някаква дистанция. В техния случай те не се разделиха по собствено желание, защото са се изчерпали, отчуждили едни и от друг и т.н. и от тази гледна точка имаха нужда да се откъснат от миналото и да продължат напред без ежедневно са се изправят един пред друг.

# 389
Ванилия, за добрите отношения след раздяла е важно как е настъпила тя, защото аз по себе си съдя, че с този с когото се разделихме грозно, не желая дори да му кажа "добър ден", но с другия ми бивш сме в прекрасни отношения. Вече когато са намесени и деца става много сложно, защото контактуването без значение дали е желано или не ще го има заради тях. А аз за съжаление, за разлика от теб съм свидетел на грозни отношения в повечето случаи и то когато са свързани с децата, инак приятни хора се държат като откачалки  и правят напук на другия.

Общи условия

Активация на акаунт