Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Там,където се събуждам щастлива.
Преди празниците бях провокирана от едно мнение и изгледах серия от 4-ти сезон. До тогава не се бях замислила, но Вергов е доста състарен от тогава. Не са минали много години  и не ми е ясно дали е търсен ефект или е неумолимия ход на годините? Чаровен е и го харесвам всякак, но тази ниско подстригана коса и 3-дневната брада може би са причините.

Майче, холивудските звезди са доста екстравагантни и парадират с това. Мисля, че за "нормалните" хора това е доста неприемливо.

Това го бях писала преди безброй мнения. Wink При него е много бързо този процес. Не мисля, че е от прическата.

Какво е писала Диана на снимката на стълбите? Махнала го е. Явно се е сетила, че не е ок. Или я е пуснала снимката по нощите, а тогава някои хора са ....хм хм....Сутрин на бодра глава.

# 391
На снимката на стълбите не е писала нищо, а и тя я пусна през деня.

# 392
Значи Вергов вместо стари неща да качва, да качи нещо ново, знаем че е на снимки  Grinning

А Владо разбра ли дали ще участва или не? Joy

# 393
В Инстаграм са попитали Марта дали Владо Карамазов ще участва, отговорила е с "да".
Значи само Духовникова остана да се чудим дали ще я бъде.

# 394
Ами с това ново отделение точно по нейната специалност, мисля чуденката отпада, ама знаеш ли дали ако Духовникова е заета няма да затрият бързо-бързо Вики 2, както постъпиха с Ева Joy

# 395
На Диана снимката на стълбите не знам дали е имало описание, аз за тази писах - само, че вече го редактирала, снимката с 18+ беше описана като “боли ме к***а”

# 396
В една от групите във фейсбук видях поста на жената дето набира статисти, та търсят хора за утре за журналисти. Вероятно ще има официално откриване болницата.

# 397
Еми хайде софианки да се активизират 😉

# 398
Ами те вече са си намерили Grinning

Като се замисля колко боб се хвърля кога ще почва ДГ, ами то скоро ще имаме трийзър за ОЖ , след има-няма 2-3 седмици и пак ще сме по-напред откъм информация. А пък като се активизират обичайните заподозряни с някое селфи или стори.... Joy

# 399
Майче, ти да не кандидатства? 😀

# 400
Не, не съм от София Grinning

# 401
  • Разпиляна във въображението
Марта знае, че Владо ще участва, а той все още не се е похвалил в инстаграма. Хм Simple Smile

# 402
Ето Ирина от близо:

Мириел, той сигурно още не знае 🤣

# 403
Категорично НЕ на този нелеп бретон.

# 404
Не ми харесва тук, но ще изчакам да я видя в епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт