Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 813
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Разпиляна във въображението
Може заради Виктория. Иначе искам Марио да преследва желанието, което показа. То се видя, че любовта му е отхвърлена. Човекът един път да се влюби, ни уви - бе само "болница" за лекуване, спирка преди да продължи към онази любов.

# 421
Мириел, като се заобичат наново Марио и Зорница, направо не знам как ще го преглътнеш Grinning

# 422
  • София
Само на мен ли не ми се отваря линка, който Майчето е качила?
Може ли някой да го пусне отново 🤗

ПП: Открих репортажа на сайта на нова.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 14:18 от rosi_ta

# 423
Да,не се отваря линка .

# 424
  • София
Амбър, аз го изгледах ето тук
=https://nova.bg/accents/view/2019/01/19/238014/юлиан-вергов-бан … т-любовта-лекува/

Мне, чупи се линка. Явно пак са пипали по форума
Виж на сайта на Нова, в секцията На Фокус.

# 425
[quote
.......Иначе според мен Марио ще бъде или заминал при Тони или останал в св. Кирил. Как ще го привлекат в новата болница остава мистерия за мен.....
[/quote]

Добре де, ако е ситуацията, която си описала, това значи да не видим Марио? Вчера Дона ме успокои, че е потвърдил участие в предстоящит сезон.
Значи всички анблок се прехвърлят в "Св.Анастасия" , а само за  Марио  се чудят?

Моски, не ми харесва този твой сценарии.Anguished Един път Тони, сега Марио. Айде, нема нужда!

Искам да гледам Ковачев и това е положението. Прекрасен образ, присъствие и игра на Велислав. Още не мога да преживея края на миналият сезон и ми е още по-мил и прекрасен!

# 426
Явно има някакъв проблем пак с линковете към сайта на Нова. Смених го с директен линк към видеото. Simple Smile

Новата болница е много хубава, дано я използват подобаващо.

# 427
Мелани, според моя сценарий ще отсъства първите един-два епизода и после по някакви причини ще се върне.

# 428
О-фффф, пак започвам да "влизам във филма". Много ще ми е гадно, Марио да стане второстепенен герой, а  да гледам драмите и размислите на други досадни персонажи.
То и никой не ме задължава де.

# 429
# 430
Красива Диана, но искам и Велислав!!!

# 431
Мелани, освен гид Вергов да свърши тази работа, от Велислав не очаквай Joy

# 432
  • Берлин
Вергов си е Вергов. И доста от него е вложено в Банков. Харесва ми.
Колкото до Зорница : ми репликата на Вергов при отваряне на стаята! "а, обслужващият персонал". Та по-ясно няма как да се каже.
Сигурна съм,че Ковачев ще е на линия. Не го харесвам,но пък отчитам,че има присъствие актьорът и ще ми е любопитно. Дано са му измислили свястна история! Силно се надявам да е така.
А ясно ли е кога ще стартира излъчването?

# 433
Папурче, не че нещо, но това с репликата на Вергов за "обслужващият персонал" и, че ти е ясно, нещо не го разбрах. Моля, обясни.

# 434
  • София
Хайде, вече знаем, че и Теодора ще участва
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2373260729374133&set … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт