Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 812
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Берлин
Папурче, не че нещо, но това с репликата на Вергов за "обслужващият персонал" и, че ти е ясно нещо не го разбрах. Моля, обясни.
2 неща виждам в  тази реплика: 1. От позицията на Банков - някой без значение, приключена история и
2. Слагам го в скрит текст,защото е грубо,но е точно това,което аз виждам в Зорница от появата й до края на 6 сезон-обслужващ персонал. Няма как това да не ядоса фенките й тук,но така я виждам аз. И опитвам да съм премерена в изказа,за да не ги провокирам за излишни дискусии

# 436
Дано да вкарат талантлива актриса за новата любов на Марио. Не мога да понеса още една запъваща на всяка дума  и гледаща като уморено куче. 😁

# 437
Папурче, добре че го сложи в скрит текст Joy

Роси, радвам се на новината, аз Виктория я харесвам като песронаж. Но ми е любопитна заявката която прави за героинята си. Дали няма за разнообразие да видим Банков с репликата "какво ми има, защо не ме искаш"? Joy

# 438
  • Берлин
Моски,сори. През телефона така става. А сега не мога и да редактирам. Извинете

# 439
Mоски, ай недей, че само си го представям да задава този въпрос и ме избива на смях. Какво, ще замества Христо ли с този въпрос? Joy

# 440
  • София
Малко обидно е подобно изказване, ако въобще е имал това в.предвид Вергов. Ако не беше Диана едва ли щеше да му се вдигне толкова рейтинга в четвърти сезон.

# 441
Супер за Теодора. Харесвам я! 
Чакам Велислав да даде признаци на живот. Колегите му се скъсАха да се обозначават, той като сфинкс.

# 442
Мелани, Велислав е от хората, които си вършат работата тихо и мирно. Миналият сезон доколкото помня, пусна една-едиснтвена снимка на езерото. Така че не разчитай на него, евентуално дружката му Вергов ако го снима Grinning

Папурче, няма значение дали е скрито или открито, когато е грубо, то си присъства. Всеки има право на мнение, пък било то и грубо. Аз лично се надявам, че Вергов просто се е пошегувал. Ако е имал предвид това, което ти си написала, ще ми се наложи да го харесвам още по-малко Grinning

# 443
Айде сега и Виктория щяла да решава какво иска и дали го иска Joy
Ех, съдба ли бе да го опишеш Simple Smile

# 444

Папурче, не мога да допусна интелигентен, популярен, обичан актьор да окачестви така свой колега. Много, много грозно и пак не ми е ясно - в какъв контекст е това определение?  Ти изглеждаш ОК  с това, м?

# 445
Айде сега и Виктория щяла да решава какво иска и дали го иска Joy
Ех, съдба ли бе да го опишеш Simple Smile
По-скоро карма Joy

Моски, ако ми се лиготят както в 6-ти сезон Викитата няма да ги издържа Joy

# 446
И аз не знам как да тълкувам думите на Вергов. Личи си, че страни от Диана, поне така ми се струва. Но не му отива изобщо да използва такива определения, надявам се наистина се е шегувал.
И като цяло не ме интересуват личните им отношение, стига да не пречи на образите.

# 447
Не вярвам Вергов да го е казал с лошо това, по-скоро се е шегувал. Той има доста специфично чувство за хумор.

# 448
  • Берлин

Папурче, не мога да допусна интелигентен, популярен, обичан актьор да окачестви така свой колега. Много, много грозно и пак не ми е ясно - в какъв контекст е това определение?  Ти изглеждаш ОК  с това, м?
Мелани,не. Въпросът е отворен - Вергов или Банков каза репликата. Не знам нужно ли е да си правя персонална характеристика тук,за да стане ясно защо репликата илюстрира мнението ми за Зорница. Но ако се върна на въпроса-и в двата случая е грозно. Актьор да квалифицира така колега или мъж да определи така бившата си.
И пак към теб-в тази тема си една от най-сетивните пишещи-как ти видя репликата и защо всички я пропуснаха?

# 449
  • Разпиляна във въображението
Мириел, като се заобичат наново Марио и Зорница, направо не знам как ще го преглътнеш Grinning

Първо ще се хвана за главата, ще въздъхна, ще стисна с пръсти основата на носа си и ще дишам-издишам, няколко пъти. Ще въздъхна отново, ще си припомня пети сезон, а накрая ще се зарадвам, че е щастлив. В крайна сметка това ми е важното. Но само ако жената го заслужи. В случая на Зорница - да се отръска окончателно от Банков. Иначе не я искам и да му говори.

За Теодора и изказването й - тя изброява героини, които играе. Това може да е във връзка през какво е минала и с какво се е сблъскала с всяка роля, а не че тепърва й предстои да продължи търсенето на Виктория. Ще видим. Нищо не ми е изкочило от Владо. А Вергов явно се е лигавил отново, дори не ми е смешно, а може би е трябвало зритерят да се усмихне. Нямам желание да гледам репортажа.

Общи условия

Активация на акаунт