Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 811
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Какво толкова има да се тълкува на "обслужващ персонал"? Ясен е смисъла. Само Папурчето ли е гледала репортажа и е видяла това? Друг никой не спомена тази реплика.

# 451
Гледах го, чух репликата и реших да я подмина, защото реших да я приема като шега.

# 452
Мелани, аз нямам навика да коментирам нечия проява на лош вкус, а и не ми се влиза в излишни полемики. За разлика от феновете на Вергов аз не харесвам така нареченото му чувство за хумор, защото често е непремерено, а зад иронията и самоиронията прозират надменност и високомерие. Но не намирам за необходимо да го обсъждаме това, защото знам, че само ще създаде излишно напрежение.

# 453
Не съм гледала репортажа, но е тъпо това, което е казал Вергов, без значение дали е от негово име или в ролята на Банков.

Знаем, че се измслят и вкарват герои, които да имат определена роля в отношенията с други герои (предполагам случая на Диана беше такъв), но това според мен не ги прави обслужващ персонал, както и хората зад камера.
Всички те на първо място са един екип, колеги - без значение дали са в роля или не.
Не съм съгласна обаче и че рейтинга на Вергов се вдигнал заради Диана - да, много добре им се получи спойката, но като цяло историята им беше хубава, до преди да възкръснат Ева.
И смятам, че тези, които симпатизират на Вергов и образа на Банков, го правят по принцип от другите му изяви или още с появата му като директор в ОЖ.
По-скоро мисля, че е обратното - Диана спечели много от образа на Зорница и историята й с Банков.
Колко хора преди това я познаваха с образа на Мая, макар и да беше епизодична роля?

# 454
  • София
Мириел, не четеш целия пост на Теди Духовникова. 🤗
Тя не говори само за героини, които е изиграла. А за това, което предстои, нещата “за вършене” 😂
В момента репетират с Бина Харалампиева нова постановка (нямам търпение, много харесвам Бина), която ще има премиера края на Март, предстоят и снимките като Виктория и излъчването на Дяволското гърло.

# 455
  • Разпиляна във въображението
Баш първото съм изпуснала Simple Smile  Горката Зорница, за кратък момент я съжалявам. Бившият любовник и настоящата му приятелка заедно с нея в новата болница. Жената, която накара бившия й да скъса окончателно с нея в сватбения й ден, защото милата тя не знае. Лошо. Да започнем да предполагаме ще оживее ли Виктория, ще умре, ще оживее и ще замине?

# 456
Какво толкова има да се тълкува на "обслужващ персонал"? Ясен е смисъла. Само Папурчето ли е гледала репортажа и е видяла това? Друг никой не спомена тази реплика.
Кое му е ясното на смисъла? Аз мога да го тълкувам най-малко по 2-3 начина.

# 457
Мириел, аз залагам, че Виктория ще оживее, ще остане заедно с Банков и допускам вероятността да заминат нанякъде, ако това не е последен сезон на сериала.

# 458
От Марта:

Откраднат живот
Вече в новата болницаСвета Анастасия.
А кой е новият млад и талантлив доктор .... ще разберете скоро😜

# 459
Оууу, нов доктор имаме. А нова докторица? Joy

Моски, с този нов декор вероятността този сезон да не е последен е голям Grinning

# 460
Майче, като видях новия декор, се убедих, че ще има поне още един сезон. Не се хвърлят толкова пари по декор за един сезон.

Новият явно е важен, щом му е изтрила част пт лицето.

# 461
Ами, не Моски, не съм съгласна за създаването на напрежение. Тук обсъждаме герои и актьри, и е ясно, че по различен начин възприемаме техни изказвания и действия.
Писах мнението си за снимката и грозния пост на Диана, независимо, че ще накърня чувства, които изпитват някои към нея, включително и аз и сега искрено се чудя, как Вергов може да окачестви така обидно колега. Това мисля не е направило добро впечатление на никого, за да го приема лично и се обижда.
Че двамата с Диана, не изпитват нежни чувства е ясно, но чак пък толкова?
Или е привидна тази тяхна вряжда?

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 17:24 от *Melanie*

# 462
Този доктор видяхме в първия репортаж - висок, едър, млад. Залагам, че е или неврохирург или гинеколог.

Ами шом ще има още сезони, очаквам Викитата да не ги изкарат докрай. Но може и да греша.

# 463
  • София
Мириел, Вики ще оживее, разбира се. След Виолета не вярвам да да уморят втора главна героиня от рак.
Моето мнение е, че това ще е финален сезон. Владо Карамазов ще снима филм в киното, Вергов и Теодора едва ли ще искат още една година да се посветят на сериала, който им отнема много време и ограничава възможностите за нови големи проекти. За това ще видим всички излекувани, което ще сложи финал на сериала.
Новия декор може да се ползва за нов сериал, представям си нещо подобно на От местопрестъплението.

Охооо, Иван Юруков е новия доктор. 😂

# 464
Кое му е ясното на смисъла? Аз мога да го тълкувам най-малко по 2-3 начина.

И тези няколко тълкувания не се нещо добро, а незначително, второстепенно, маловожно, посредствено. Все синоними, които показват малоценност.

Общи условия

Активация на акаунт