Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 809
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Роси, шегуваш ли се или наистина мислиш, че е той?
На мен не ми прилича на него.

# 466
Роси, шегуваш ли се или наистина мислиш, че е той?
На мен не ми прилича на него.
Не е той, в репортажите го дадоха няколко пъти, тоя е някой младеж. И е два пъти по-едър от Иван.

# 467
Гледах го сега репортажа - ами като излючим въпросната реплика, която според мен беше шега към репортерката, а не към Диана и човекът с нея, но неуместна, доста се посмях.
Доцент Блян, зала за извратен секс, лежанки... 😂 че и после се беше изтъпанчил в АГ-то пред плакат на матка 🤪

И аз мисля, че ще има още сезони, предвид декора. Ако беше само за един сезон, щяха да го избутат набързо,  нямаше да бъде толкова изпипано и мащабно направен.
На пръв поглед доста ми хареса как са го направили, само директорския кабинет ми се видя малко соц.

# 468
Моски, то и на мен на първо четене не ми заприлича на него, ама Роси като го написа се зачудих да не би да съм в грешка Grinning

# 469
  • София
Майче, да мисля, че е той. В момента е много късо подстриган, даже мисля, че се подготвя за присаждане на коса.
Иван Юруков е над 185 см висок, хич не е дребен

# 470
Така, като гледам новият лекар ми прилича на Иван Юруков

# 471
Ехх, аз нали точно него си поръчах за новия сезон - сега ми вкарахте муха в главата 🤣

# 472
С Ина, как ще си "отиват"......

# 473
Съгласна съм която искат да му дадат без Лорчето 😄

# 474
  • София
Ванилия, не се настройвай. Нека и другите да си кажат. На мен на него ми прилича, но може и да греша.

# 475
На мен ми се струва по-млад, но не е показателно една снимка Grinning

И аз си мислех новият за Ина.

# 476
  • София
В репортажа не ми прилича на Иван Юруков (сега си го пуснах), но там е само в гръб и трудно мога да преценя. Но на снимката - много.
По стечение на обстоятелствата в последния месец съм го гледала в три постановки, две от които на Камерна сцена на Народния, т.е. е бил под носа ми. Преди 4 дни пак го гледах на голяма сцена, но бях на 4 ред, отново много близо до сцената. 😂

# 477
  • Разпиляна във въображението
Т.е. мислите, че ще вкарат още един от "любовните" професионални интереси на Духовникова? Няма ли да са й множко Simple Smile

# 478
Т.е. мислите, че ще вкарат още един от "любовните" професионални интереси на Духовникова? Няма ли да са й множко Simple Smile

Ми... той Вергов каза, че ще има доста извратен секс.... нищо чудно - двойки, тройки, четворки 🤣

# 479
  • Разпиляна във въображението
На лиготиите на този му нямам вяра Simple Smile Ще ми се малко повече любов, а не само някакъв палав секс.

Общи условия

Активация на акаунт