Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 719
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Да, и аз сега гледах това за десетте дни.

Щом отговаря така ще участва, според мен.
От екипа със сигурност го искат, явно чака да подпишат официално или да им дадат разрешение да дават информация, ако вече са се договорили.
Защото ако той самият не иска да участва няма да отговаря, че не знае или че трябва да чака еди колко си дни, за да разбере.

Според мен още при наближаването на финала на текущия сезон би трябвало да са наясно кой ще участва занапред, за да знаят как да развият или приключат историята на героя му.

# 46
Вече ми е безинтересно , като се правят на интересни 

# 47
Ванилия, така е по принцип за завършването на сюжетните линии, но точно в този сезон с направата на новата болница имат не вратичка, а цяла порта за изкарване на всеки, с когото не подпишат/откаже се/ изчерпал се е/дразни ги и т.н. Joy
Затова Владо винаги могат да го изкарат елегантно. Обаче Виктория приключи с "Да, Викторе, ще дойда да работя в новата болница". Там, не виждам как не са знаели още в онзи момент, че ще продължи. А сега пък в единствената до момента официална статия казват, че ще има отделение по неврохирургия. Кое не е ясното, та Теодора се прави на дръж ми шапката Grinning

Перличке, аз също не им обръщам много внимание, но са ми забавни как се правят на мистериозни и леко ми дразнят егото с това, че ни подценяват Joy

# 48
  • Варна
Знаят си те, много добре, ама не казват...

# 49
Ванилия, така е по принцип за завършването на сюжетните линии, но точно в този сезон с направата на новата болница имат не вратичка, а цяла порта за изкарване на всеки, с когото не подпишат/откаже се/ изчерпал се е/дразни ги и т.н. Joy
Затова Владо винаги могат да го изкарат елегантно. Обаче Виктория приключи с "Да, Викторе, ще дойда да работя в новата болница". Там, не виждам как не са знаели още в онзи момент, че ще продължи. А сега пък в единствената до момента официална статия казват, че ще има отделение по неврохирургия. Кое не е ясното, та Теодора се прави на дръж ми шапката Grinning

Перличке, аз също не им обръщам много внимание, но са ми забавни как се правят на мистериозни и леко ми дразнят егото с това, че ни подценяват Joy

Е да де, аз точно заради това, че ни подценяват ги пускам да си плуват и толкоз Grinning
Колкото за другото - съгласна съм, че имат мегдан да махнат който им се иска Wink А за Виктория - ми при неизбежния скок във времето и ако тя /Теодора/ не иска да участва или сценарият предвижда друго, като нищо може да се появи за 10-15 епизода и да отплува нанякъде Simple Smile Не че ми се вярва де, но е възможно Grinning

# 50
Така е, Перличке, а от друга страна това, че шикалкавят, ме кара да си мисля, че може и да не са постигнали още съгласие наистина. Защото иначе каква е ползата да не казват? Не вярвам да си мислят, че по този начин ни държат в напрежение. От друга страна Вергов каза, че ще участва още ноември месец, тоест, той си е знаел и си го е казал. Велислав също го каза още при приключването на снимките, пък при него повече имаше смисъл да се крие, защото предвид финала, щеше да е доста под въпрос героят му ще остане ли или ще зачезне някъде. Не ми се вярва на едните да са им казали мълчете, а на другите - кажете Grinning
След десетина дни очаквам, че ще почнат снимките. Та, възможно ли е всъщност да не участват и затова да отлагат отговора? От друга страна дали ще ни кажат сега или след десет дни няма особено голяма разлика. Както и друг път съм казвала, най-много мразя, като не разбирам логиката на дадено поведение Joy

# 51
Москита, както сама знаеш, ако не са постигнали съгласие, как пишат сценария? Това не са нови образи, за които тепърва се избира актьор, да не говорим, че са главни (тя не, но в седми сезон очаквам да бъде). Ако няма съгласие, сценаристите са с вързани ръце. Абе знаят и ще участват, само мислят, че така ще вдигнат интереса. Само че се получава обратното. Мен това цялото криене ме дразни.

# 52
И аз така мисля. Ясно е, че работят на парче, но няма как да започнат снимки без да имат готов сценарий за определен брой серии. А ще почват да снимат още януари.
А за да стане това трябва да знаят с кого разполагат и за кого какво да пишат.

# 53
Ми как го пишат - те могат да напишат първите няколко епизода и без тях, както беше в пети сезон с Калин и Наталия. Според вас защо се появиха чак в 9-ти (примерно) епизод? Или са имали ангажимент, или са се договорили със закъснение. Нали се сещате, че ако нещо са се закучили нещата в преговорите, те съвсем спокойно могат да си пишат за останалите сюжетни линии, а за тези двамата да имат най-обща представа и ако кажат ок, да напраскат набързо два-три диалога и ей ви няколко сцени в първите епизоди, пък после ще ги развиват по-обстойно.

Но това са само теории, иначе аз също си мисля, че знаят, така ми се струва логично. По-скоро се чудя знаят, че няма да участват или знаят, че ще участват Grinning

# 54
Ванилия, благодаря за темата!

Ако ще включват нови, което малко ме  съмнява този път, предпочитам непознати лица. Има достатъчно актьори в театрите.
Любомир Ковачев е този от рекламата на цифровизацията, но няма как да го влезе - играе в Скъпи наследници. Там всъщност е лекар Joy
Много, много искам да върнат Мишева! Беше ми страшно любима, преди да преспи с Мазов, а актрисата е готина.
Не я харесвам Диляна Попова като актриса, но визуално ще си вървят с Марио Ковачев. И като казах Ковачев, редовно виждам Димитър Захариев.
Къде бреееееееее? Grin
Момичета, Наследниците свършиха, така че би трябвало актьорите вече да могат да поемат и други телевизии освен би ти ви.
В " Надежда" го виждам Ковачевия 😉
Къде точно в Надежда?

# 55
Е да, за Калин и Наталия е ясно, знаеше се.
Абе и ти имаш право.
Знаят, защото знаят какво искат Joy Надявам се Joy

Залагам на знаят, че ще участват.

# 56
Москита, и това което казваш е възможно.

Случая с Наталия и Калин беше по-различен - доколкото разбрах актьорите са искали да напуснат, а от екипа са ги убедили да снимат още един сезон, затова са забавили преговорите.

А тук тези двамцата се правят на ударени, че не знаели дали ще участват - аз това го разбирам, като че искат да участват, ама от екипа зависело и щели да разбрат след 10 дни дали ще ги вземат или не🤪😂
Още повече, че и двамата уж имат приятелски отношения с Милошеви, работили са доста с тях и сега снимат заедно по цял ден месеци наред и изведнъж не били наясно дали ще участват... тинтири минтири 🤪

И друго си мисля - нали за да се разберат Милошев с НОВА за следващ сезон представят някакви концепции, груб сценарий и т.н. едва ли си правят договорките без да са наясно кои актьори ще участват и какво ще снимат.

# 57
Mоето впечатление е, че се пази мълчание около актьорите, с които все още не са се договорили, няма да участват или поне няма да е активно. Така беше след края на четвърти сезон с Ю. В., Луиза Г., Дария C. и Димо A. A след пети, беше забулено в мистерия участието Димитър З.

# 58
Ванилия, според мен от Нова изобщо, ама изобщо не ги интересува сюжет, актьори и т.н. Интересува ги рейтинга. Те вече шест сезона го поддържат висок, така че едва ли ще седнат да им се бъркат какво точно възнамеряват да правят в следващия.

# 59
Тo след 10 дни вероятно почват снимките, те тогава ще разбирали Grinning, според мен са наясно дали ще участват или не, като отговорът най-вероятно е да.
Аз се чудя дали някога са пускали епизод на контролна група, например премиерния на ОЖ.

Общи условия

Активация на акаунт