Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 723
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Ванилия, благодаря за темата!

Ако ще включват нови, което малко ме  съмнява този път, предпочитам непознати лица. Има достатъчно актьори в театрите.
Любомир Ковачев е този от рекламата на цифровизацията, но няма как да го влезе - играе в Скъпи наследници. Там всъщност е лекар Joy
Много, много искам да върнат Мишева! Беше ми страшно любима, преди да преспи с Мазов, а актрисата е готина.
Не я харесвам Диляна Попова като актриса, но визуално ще си вървят с Марио Ковачев. И като казах Ковачев, редовно виждам Димитър Захариев.
Къде бреееееееее? Grin
Момичета, Наследниците свършиха, така че би трябвало актьорите вече да могат да поемат и други телевизии освен би ти ви.
В " Надежда" го виждам Ковачевия 😉
Къде точно в Надежда?

На " Република" го засичам момчето.

# 61
Моски, и аз си мислех за Калин и Наталия в 5 сезон. Ясно е, че сценаристите могат /поне да опитат/ да излязат от подобна ситуация с евентуалното /не/участие на даден актьор.
И при финала, който имахме да се шикалкави с въпроса за участие или не ми се вижда направо тъпоумно. Та и аз клоня към това, че все още с някои от актьорите се преговаря и не са изчистени подробностите по вероятното им участие - например дали за целия сезон, колко интензивно ще присъства героят и пр. - или неучастие.

# 62
  • Разпиляна във въображението
За отд. по неврохирургия и участието на Виктория - тя изчезва по време на скока и строителните работи Simple Smile
На мен ми е безразлично криенето на Карамазов и Духовникова. Просто ми стана смешно и тъжно, че нямало да се снимат заедно. Ни им ли писна да правят едно и също? Както и на режисьорите? Нелепо е.

# 63
Miriel, изказването й, че нямало да снимат заедно се отнасяше за пълнометражния филм, в който Владо щял да участва и предполагам, че е в рамките на някаква закачка.

# 64
  • София
Благодаря за темата.

Аз го харесвам много Деян Донков, за разлика от жена му. Grinning

А иначе вчера гледах Милена Живкова в театъра. Хареса ми как игра, обаче говори много тихо, направо не знам как са и разрешили да играе в театър. Grinning

# 65
Дали за филм или сериал няма много значение. Едни и същи играят заедно. Две телевизии, двама-трима продуценти, едни и същи актьори. Някои продукции не гледам, защото ми е втръснало от тях.

# 66
  • София
Весели празници, приятели! Бъдете здрави и благословени! Нека гори светлина в душите, мир в съзнанията и любов в сърцата! ❤️

И за повече нямам време, щото съм се омотала като пиле в кълчища.
Нормалните хора ходят на ресторант, а аз реших, да ме питат защо, че у нас ще е ресторанта.
Искам да е 2 януари.

# 67
  • София

Пия кафе, чинии за миене има за цялото кралско войнство, до утре все ще се измият.Сами Simple Smile

# 68
# 69
Кое да ни е странно?  Това е фен страница и явно създателят й харесва тези двамата.

Честита Нова Година,  дами, бъдете здрави Hug

# 70
Да бъде успешна и здрава 2019-та година за всички ни!

# 71
Честита Нова година на всички Simple Smile

За протокола - сериалът няма официална инстаграм страница. Всичките са фенски.

# 72
Честита Нова Година! 🥂

# 73
Не знаех , че са фенски страниците, а Вергов с тази безумна усмивка най-малко ми изглежда умиращ от любов Simple Smile

# 74
Честита Нова Година! Да сте живи и здрави!

Карамазов е написал във вайбъра, че до 10 дни щял да разбере дали ще участва в ОЖ.

Общи условия

Активация на акаунт