Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 778
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Надявам се, че тая круша не е паднала от тавана от тежестта му. Че БАМ по дупе на пода и да се натъртиш не е гот Joy

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 11:16 от Анонимен

# 571
Тъкмо няма да  се гологъзи пред камерите  ПОНЕ  2-3 дена .

# 572
  • София
Ще се натърти и някоя докторка ще трябва да го лекува.

# 573
Прави се на маймуна, чак става досаден.

# 574
За дупето не знам, ама с орехчетата да внимава 🤣

# 575
# 576
  • София
За дупето не знам, ама с орехчетата да внимава 🤣

Хахахааа, много да ги пази, нищо че е почти на 50 години,  пак ще му трябват 😂

Иначе от толкова лигавене започва сериозно да олеква.

# 577
Нали мъжете по това време минавали през втори пубертет, може Вергов да е в тази фаза Grinning

Ванилия, ще ме прощаваш, ама гиф най-добре изобразява жеста на Зорница и физиономията на Ина Joy:

# 578
Хахахха 😂 запазвам си го, Майче 😉

# 579
  • Разпиляна във въображението
Момичета, трябва да се радваме, че Вергов участва. Масираното облъчване с негово участие във връзка със сериала, сякаш ни убеждава, че върху него се крепи всичко - хората - екипа, разходката в болницата, висенето върху чувала, статии... Той стана по-информиращ и от Вачкова.

# 580
Напомня ми за ето това

# 581
  • София
Здравейте отново, не съм писала в последните теми. Аз съм сред големите фенове на Вергов, но дори мен издразни във включването по Нова Тв.. Страшно е лигав и наистина не му отива на годините. Сигурно сте прави за втория пубертет...

# 582
На мен ми беше забавно, ама то си е до човек, всеки си има различна гледна точка.

# 583
Хайде да се изкажа и аз по казуса Вергов Simple Smile
Репортажа горе-долу,но сега тези снимки и на мен са ми в повече.Само ще спечели,ако разнообрази с някоя и друга сериозна снимка,или пък малко затишие откъм снимки,та да ни залипсва Simple Smile

# 584
  • тук, на мястото си
Много добре е запознат със зрителския интерес  и се прави на още по-интересен. Но пък си му приличат маймунджилъците.

Общи условия

Активация на акаунт