Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Абе границата е тънка.
Примерно в края на шести сезон Вергов пусна един клип, в който с Велислав танцуваха с лекарските костюми, със скалпелите и всичко. И това беше забавно, готино попадение. Но това тук не му ходи.

# 586
  • София
На мен си ми харесва Вергов, забавен ми е.

# 587
Хайде да се изкажа и аз по казуса Вергов Simple Smile
Репортажа горе-долу,но сега тези снимки и на мен са ми в повече.Само ще спечели,ако разнообрази с някоя и друга сериозна снимка,или пък малко затишие откъм снимки,та да ни залипсва Simple Smile

Съвсем наскоро пусна видео, където е лице на кампания против замърсяването, участва и в други такива инициативи.

https://www.instagram.com/p/BsvY0z6DbxM/?utm_source=ig_share_she … hid=1r08d97epl445

Както вече казах, въпрос на гледна точка - едни гледат от положителната страна, други - не.

# 588
  • Берлин
Харесвам го,не ме дразни, забавен ми е, симпатичен ми е - това за Вергов. И щуротиите му прилягат

# 589
  • Разпиляна във въображението
Нищо лошо да е щур, но той е такъв и в реала, и в сериала. Идва ми в повече лигнята му. Няма да е зле маааалко разграничение.

# 590
  • София
Пратиха ми тази статия.
http://www.gramofona.com/intervyu/d-r-romanova-ot-otkradnat-jivo … UnRaB3BRub0IudwYE

Нямам представа дали този сайт е достоверен, но става за забавление между лиготиите на Вергов и очакването да изтече някаква информация за сериала. За съжаление в статията не казват нищо съществено

# 591
И двамата казват, че ще има нови герои. Не че ние не предполагахме 😄 но поне разбираме, че няма да е само тайнственият доктор ново попълнение.

# 592
Добре де, как американците като влиза нов актьор се знае рано-рано, ние тук мистериозни го играем Grinning

Вчера като гледах Нешънъл минаха рекламите свързана с опазването на околната среда с Вергов и Магдалена Малеева, хубава е подобна инициатива.

# 593
Мисля, че скоро ще разберем, кои нови влизат. От продукцията нямат интерес да крият. Преди миналия сезон всички попълнения  бяха ясни. Но, ние нямаме търпение.
Много ми се иска да има нови герои и истории. Половината от до сега участващи са ми омръзнали мноооооо-го.

За Вергов, какво да кажа - актьор. Знае, че има интерес към него, ласкае се  и се прави на интересен. Все пак няма да загуби, ако е по-въздържан.

# 594
И аз мисля, че ще кажат кой ще участва, нямат обичайна практика да крият такива неща. До сега май при повечето нови попълнения е имало предварително представяне на героите им.
Но пък и както Духовникова се появи изневиделица, например за мен беше готино и бях приятно изненада.

Тъпо ще бъде , ако започнат нон стоп да пускат загатки и да си мислят, че е великата мистерия, тогава вече става досадно.

Междудругото, гледах на снимката на Марта, че и там имаше предположения дали скритият не е Юруков, не знам дали е продиктувано от коментарите тук или някой друг също го е оприличил на него.

# 595
Понеже съм болничка,седя си вкъщи и гледам серияла по Диема ,ми се ще да си изкоментирам.Прекрасни Диана и Вергов в тази серия!Само той постъпи адски егоистично и студено,като я изгони като мръсно коте.Толкова ли не може да се проведе този телефонен разговор в другата стая,защо трябваше да я гони,тъкмо му повярва.То ясно ,че след разговора нямаше да му е до с*кс,но можеше да поговорят и да я изпрати,а той..
Вяра,това момиче изобщо не ми липсва в новите сезони .
И едно възмущение,кой болен мозък измисли този случай с вибратора в корема?!Направо ми беше непосилно да го гледам,не пък да участвам в това,не знам как им е на актьорите.Значи това минава през няколко сценаристи ,режисьор не знам още кой и всички са одобрили този така "интересен казус"-пълно извращение.
Ванилия,знам му всички изяви на Вергов и тези сериозните определено много ми харесват.Аз си го харесвам,дори повече от това,но когато нещо не му се получи си го казвам.Симпатиите ми към него си остават Wink

# 596
  • София
Ванилия, аз си залагам главата, че е Юруков. Още когато видях снимката го разпознах.
Остана да разберем кои ще са останалите нови. Но не чакам с нетърпение. Харесвам Юруков, повече от Вергов (не ме бийте), но не ми е по вкуса тенденцията от миналия сезон за вкарване на актьори основно от така наречения "приятелски кръг".

# 597
  • Разпиляна във въображението
Видяхте ли някъде Илиева?

Да вземем да разгледаме постановки на Духовникова, Вергов и Карамазов и да предположим кои ще са новите лица Simple Smile

# 598
Във връзка с поста на Дона за трите сериала на Нова, ще ги пускат и трите през пролетния сезон. Има и промото на Господин Х и морето.
https://nova.bg/accents/view/2019/01/21/238208/%D1%82%D1%80%D0%B … 7Q_m1CdemrOqNJpCU

# 599
Аз пък въобще нямам представа от приятелските им кръгове. Водя се само от това дали харесвам/не харесвам даден актьор. Пък дали е в нечий приятелски кръг, не ме касае.

Общи условия

Активация на акаунт