Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 790
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Мелани, подкрепям цялото ти мнение и съм съгласна с него.

# 541
Роси, те от едната крайност с пиенето и хойкането отидоха в другата - да се лиготи и лендзи. Изобщо не ми харесва така, по-добре пън, отколкото с държание на 5 годишен.

Мелани, сериозно ли мислиш, че ще ги оставят само да се разминават и да си говорят служебно. Историята им е манна небесна за сценаристите, драмата им е любимо и ще има да се развихрят. Grinning

# 542
Майче, всякакви напъни за сближаване и възраждане на връзката им ще бъдат шизофренични. Не, че не сме гледали подобни изцепки.
Това мислене, може би се дължи и на моите характер и възприятия - нещо, като е приключило и си остава там, в историята.
И да, с това бягство от сватбата аз се чувствам излъгана и ужасно разочарована. Толкова вярвах и бях убедена в тяхната връзка.

# 543
Мелани, май сме си го говорили това - проблемът е, когато се изхожда от собственото ти поведение. Гледай характерите на героите, не твоя Simple Smile
Марио е типаж, който е в състояние да прости това бягство. Особено на фона на думите му, че няма рана, която да не може да зарасне и че независимо какво тя чувства, винаги ще е до нея. Няма никакво значе ие дали за теб, за мен или за друг е непростимо  защото ни разказват историята от тяхната гледна точка, не от нашата.

# 544
Моски, вярно е, трябва повече да мислим като сценаристите и по-малко като нас - колкото по-невероятно и шизофренично, толкова по-точно  Joy

# 545
Мелани, май сме си го говорили това - проблемът е, когато се изхожда от собственото ти поведение. Гледай характерите на героите, не твоя Simple Smile
Марио е типаж, който е в състояние да прости това бягство. Особено на фона на думите му, че няма рана, която да не може да зарасне и че независимо какво тя чувства, винаги ще е до нея. Няма никакво значе ие дали за теб, за мен или за друг е непростимо  защото ни разказват историята от тяхната гледна точка, не от нашата.
Моски, той може и да прости, въпросът е тя дали иска да е с него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
Ха-ха-ха, Моски спомням си, че си говорихме, но какво да правиш егоцентрик съм (не е вярно), от себе си изхождам.
Запозната съм с характера на Марио  и нежната и безкрайна любов, която изпитва към Зорница и все пак мисля, че много му дойде с това на края. Толково време беше „подчинен“ на обичтта си към нея, толкова неща превъзмогна и пренебрегна у себе си, само и само да запази връзката си...Не може да безкрай. Това хвърляне на халките с решителност и категоричност също ме навяват на такива мисли.
Вътрешно усещам така нещата.

И да! Перличка е абсолютно права.

# 547
  • София
На мен ще ми е интересно да видя Зорница в началото. Каквото и да си говорим, Марио беше човекът до нея, който я събира след изнасилването, той я е успокоявал при нощните и страхове и кошмари и и е бил упора и подкрепа.Сега ще е останала съвсем сама. Банков си има Вики, не му трябва ново бреме, Ина е разбита и едва ли ще и е до терзаниятана Зорница. До Огнянова няма да има никой.
Аз лично очаквам да си е все в същата дупка.

# 548
Мелани,това ми хареса-Наум сам няма да напусне(само ако го изгонят )Joy
За мен Викитата са инфантилни,дразнят ме и изобщо досега не са ме накарали да повярвам в историята им.И да бяха сериозни,не мога ли да им повярвам в това ,което пресъздават пак няма как да ги харесам.
Банков си го харесвам в 4 сезон,имаше тежест.А сега не ми е убедителен.
Дияна колко по-млада актриса е,а ми беше доста по- убедителна с Вергов,от актрисата с опит-Теодора.

# 549
Що пък Зорница да не иска да е с Марио?
Понякога осъзнаваш, че искаш нещо (някого) точно, когато го загубиш.

# 550
  • София
Замислих се. А за Мазови какво очаквате? След случилото се между тях ще се съберат или окончателно ще се разделят?

# 551
Що пък Зорница да не иска да е с Марио?
Понякога осъзнаваш, че искаш нещо (някого) точно, когато го загубиш.
Тя сама се отказа от него. Не го е загубила. Simple Smile

Роси, зависи колко голям скок във времето ще имаме.

# 552
Дона, така е. Стига да има човек, който ще се съобразява с настроенията и несигурните действия на дргия.

# 553
Замислих се. А за Мазови какво очаквате? След случилото се между тях ще се съберат или окончателно ще се разделят?

Ще се съберат, докато се развеждат. Накрая няма дс подпишат документите. Или единият ще подпише (Лора), а Мазов - не. И ще останат заедно.
Тия са толкова един за друг, че няма накъде повече.

Тя сама се отказа от него. Не го е загубила. Simple Smile
Тя не се е отказала от него.

# 554
Ще се разведат и пак ще се съберат накрая, може и да не се стигне чак до развод, но ще са близо . Липсва ми Мазов да каже "Лорче", а Хинова "Стефанеее" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт