Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 783
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Майче, искам да оперират заедно, страхотни са в операционната Grin

# 556
Оф, Мазовица нали е болна от нещо си? Да я излекуват, та белким се сафиряса и тя. Тази женица сама не може да се оправя, трудно й е и да мисли, та ще се съберат с Мазов. Лора си гледа интереса.

# 557
Мазов си я юрка, но и тя си е за юркане, толкова е заспала. Все пак ги харесвам като двойка. Smile

# 558
Всички спрягате Юруков за новия доктор, пък на мен първият, на който ми заприлича е Павлин Петрунов. Но пък не го знам колко е висок, а и само от снимката предполагам.

# 559
Аз не намирам нищо  интересно във връзката на В-тата , просто не им се получава любовната тръпка - само  маркират някакви сексуални подвизи и квичат . Странно е ,че  при толкова опит и талант /поне според пресата/ не могат да покажат това привличане . Въпреки това силно се надявам да са заедно , за да не  пуснат Банков пак за пие и да  души  около Зорница .
При тези сценаристи не очаквам  някаква  смислена и последователна история , по-скоро ще я карат на парче , а ние ще се опитваме да разсъждаваме правилно  върху  грешни изходни данни .

# 560
Всички спрягате Юруков за новия доктор, пък на мен първият, на който ми заприлича е Павлин Петрунов. Но пък не го знам колко е висок, а и само от снимката предполагам.
кой па тоа😯

# 561
кой па тоа😯

Гугъл отговаря ☺ Предпочитам Юруков, макар и да не ми е любимец .

# 562
Този не играеше ли в Седем часа разлика?

# 563
Чета тук една статия за телевизиите ни и според нея (думите са на Директор Програма в Нова) през пролетта ще стартира и третия сериал, който снимат (този с Калин Врачански и Алекс Сърчаджиева).
Зачудих се къде ще ги сложат всичките. Много сериали ще се гледат явно Joy

# 564
  Нека има повече български сериали 🙌, напоследък чуждите изобщо не ме грабват с нищо . Искам да си гледам родни картинки, нищо ,че не винаги са лицеприятни .

Ванилия, познат ми е този Павлин, но не се сещам от къде.

# 565
Сега видях, същия е - https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/1153486

На мен ми е много дечко е да играе лекар, като Тасев - ами не го приемам на сериозно и това си е.
Иначе в първия сезон санитарят приятел на Сашко (как му беше името?) го мислех за този актьор и даже май го коментирахме тук, но се оказа друг.

# 566
В седем часа разлика играеше Явката. И в една реклама на наденица, македонска. Иначе играе в театър "Иван Вазов"

# 567
Не е Павлинчо новият дофтор 😁

# 568
Понеделнишки 🐒
отзад се вижда и лежанката за секс 😆

# 569
Голям лигльо тоз Вергов, пфууу...

Общи условия

Активация на акаунт