Сайтове за запознанства

• 137 551
  • 622
  •   1
Отговори
# 195
Ама защо ти да ходиш? Ако има интерес, той да дойде до твоя град за първа среща. Поне аз така бих направила.

# 196
Ами малко е сложно... моя град е по-малък, а на този етап, поради ред причини, не искам случайно някой познат да ме види на кафе, и после да ме говорят. Аз така или иначе, ще ходя до неговия, за да се видя с приятелка, та обмислям, дали пък да не съчетая.

Ама защо ти да ходиш? Ако има интерес, той да дойде до твоя град за първа среща. Поне аз така бих направила.

# 197
Нищо не пречи. Колкото и да се пише, на живо си е друго.

# 198
Теди,
1. Пиши му, че мислиш да ходиш еди кога си да се видиш с приятелка
2. Предложи да се видите
3. Гледай реакцията ->
3.1. Иска, виж какво предлага като идея - на кафе да те опознае или вечер задължително иска, тук си прави изводите.
3.2. Измисля нещо - не можел, не искал, не знам си какво - значи няма смисъл да се занимаваш.

# 199
Да, Eden наистина си мислех, примерно ден преди да реша, че ще ида да се видя с приятелката ми, да му подхвърля за това и да видя как ще реагира.

Теди,
1. Пиши му, че мислиш да ходиш еди кога си да се видиш с приятелка
2. Предложи да се видите
3. Гледай реакцията ->
3.1. Иска, виж какво предлага като идея - на кафе да те опознае или вечер задължително иска, тук си прави изводите.
3.2. Измисля нещо - не можел, не искал, не знам си какво - значи няма смисъл да се занимаваш.

# 200
Здравейте,
Минали са няколко месеца откакто е писано последното мнение тук, та реших да съживя темата малко...
Честно казано съм леко разочарован от предложените тук сайтове за запознанства.
Определено, навремето беше по-лесно някак си и между хората имаше повече доверие - визирам mIRC и ICQ....

# 201
Май вече не е толкова модерно. Използват се, но не както преди 10-15 години, да речем.

# 202
  • Пловдив
Здравейте,
Минали са няколко месеца откакто е писано последното мнение тук, та реших да съживя темата малко...
Определено, навремето беше по-лесно някак си и между хората имаше повече доверие - визирам mIRC и ICQ....
Зависи също и от възрастта на човек. Едно е да общуваш с непознати от отсрещния пол, когато сте на по 15-20 години, друго е на 30-40, трето е на 50 и нагоре. Ако трябва да гледаме от гледната точка на мъж, то с течение на годините жените над 30-те доста повече изискват мъжът да е материално осигурен (отличен доход, хубава кола, собствено жилище или луксозна квартира), дори и когато жената изобщо не може да предложи същото насреща. А много от мъжете и на 20, и на 30, и на 50 често се заглеждат подир жените на 20-30 години и рядко тези на по 40.

# 203
От сайтовете за запознаства определено се разочаровах и аз. Почти всички търсят само и единствено секс. Много трудно да намериш нялой, скойто да разговаряш за нещо повече от това. Също и повечето сайтове са направени така, че ако не си платиш, не можеш да използваш цялостната му функционалност.

Здравейте,

# 204
Всеки е поне малко материално осигурен - има жилище, работи, колата вече не е фактор, 98% от хората имат.
Сега колко поддържана е, колко луксозна, вече е субективно.

Жреби, няма луксозни квартири, или имоти за всички желаещи.
Пък да си искат и изискват, колкото искат.
Има и хора не искат да "загробват" стотици хиляди в имот тук в България с цялата прекрасност на инфраструктура, некачествено строителство, мафия и т.н., или да карат луксозни коли, дори да могат да си го позволят.

MIRC и ICQ не съм ползвал от 10-15 г.
Разбира се, че не са модерни, даже не знам съществуват ли още, не съм се интересувал.

За интернет глупости, чат, приложения, пари не давам. Гуши на IT (онлайн въдичари) "предприемачи" не пълня.

Доверие никога не е имало, просто тогава заедно със Скайп бяха хит, нещо ново, чатът, като цяло.
Доверие имат баламурниците и наивниците. Tова е процес и минава доста време - заявка, кредит на доверие, доверие, отпускане. След което се надяваш да няма разочарование.
Общуваш, отсяваш, филтрираш интелект, грамотност, ценностна система, визията е относително понятие, и каквото остане, ако остане.
Като попаднеш на приятен, симпатичен ти човек, общувате, времето показва.
Отново с глава на раменете, и не 1, а 100 наум, особено сега в 2020 г.
Hands V

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 12:44 от FragranceFanatic

# 205
  • Пловдив
Луксозни квартири под наем в Пловдив има колкото щеш, стига пари да имаш за хвърляне на вятъра. Simple Smile Но пък и който мъж с такива възможности реши да кани там жени от страници за запознанства, със сигурност няма да има ниски изисквания към външния им вид, така че едното върви ръка за ръка с другото и повечето жени с профили там далеч няма да ги огрее, независимо за какво си мечтаят.

За колите не зная как стои въпросът в София, където си ти, но в Пловдив доста хора нямат коли и определено водачите на МПС не съставляват 98% от мъжете.
Скрит текст:
Въпреки, че е на второ място по население, градът е сравнително сбит и основните местности за разходки на повечето хора са около добре оформения център с хълмовете около него, както и още два хълма по-надалече от него, Гребната база и парк Лаута до ж.к." Тракия", който пък е като град в града, защото е най-младият квартал и с добре уредени магазини от всякакво естество, заведения, училища и т.н.. Велоалеите също са добре разположени през последните 5 години и за мнозина е удобно да се придвижват с велосипеди. А други ходят пеша, защото Пловдив е най-топлият български град (като Сандански, но без тамошните ветрове) и като изключим зимата, в повечето дни от годината е приятно за разходки. В София е коренно различно, защото там климатът е доста ветровит и дъждовен, с честа облачност поради автомобилните газове, с огромно количество превозни средства, много шум и натоварена градска среда в центъра, която не е удобна за разходки (с изключение на вече пешеходната зона на бул. "Витоша" до НДК). В столицата определено се чувства огромна нужда човек да е с кола, особено ако живее в по-крайните квартали отвъд незастроените полета (защото са бивши села) и все още няма метро дотам.

Тези дни Тиндър на два пъти ми предлагаше профила на една мацка от Пловдив, с която вече излизахме заедно след запознанство в Badoo, като ми беше много забавно как в Тиндър се е писала на 30 години и без деца, а в Twoo е на 34 години и има дъщеря. Докато в Twoo се е снимала с официални рокли и на маса с вечеря в ресторант, твърдейки как търси само сериозна връзка и иска да роди още едно дете, то в Тиндър на снимките е по бански на плажа и със спортен клин и плътно горнище в зала за тренировки, показващи тялото ѝ с истинските ѝ форми. Питам я, защо така различно се е описала на двете места и тя ми отговаря лаконично: "Знаеш защо. Двете места са за различен тип запознанства". Така и не пожела да отговори какво има предвид с това и търси ли всъщност нещо различно в двете места.

# 206
За София е така, да. И аз живея в по-краен квартал, с лоша инфаструктура и само кола ме спасява. Започнах да обмислям да се преместя в Пловдив Bowtie

А за въпросната жена, явно докато си чака сериозната връзка, иска да се възползва от времето и с нещо неангажиращо.

# 207
  • Пловдив
Много жени, когато бъдат попитани "С колко мъже си била досега?", обикновено отговорят, че са били 4-5 мъже. Независимо дали са на 20, 30 или 40 години, броят на мъжете в живота им все е подобен (поне на думи). Това е така, защото те съзнателно изключват от общата картинка всичките "междинни" мъже, с които са си лягали. Съответно и много мъже не вярват на думите им, защото си имат едно наум, че действителният брой може да е десетократно по-голям.

# 208
А защо трябва да бъдат питани с колко мъже са били?

# 209
  • Пловдив
А защо трябва да бъдат питани с колко мъже са били?
Повечето жени питат за това мъжете (не зная какво точно ще им говори това, като им бъде отговорено), а някои жени сами си го казват като вид себеизтъкване, че са сериозни и си мислят, че бройката от "4-5" ще звучи достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт